101 Kiskutya

Disney 101 Kiskutya | 101 Dogs ruhák kisgyermekeknek és babáknak

Talán a világ egyik legkedveltebb mesefilmje a 101 kiskutya . Erős karaktereivel, a jó végül elnyeri jutalmát és a főszereplő 101 kiskutya boldog életét már semmi sem veszélyeztetheti. Nem csak a történet, de a karakterek megformálása is remekül sikerült Disney-nek, olyannyira, hogy mára egyetlen gyermek ruhatárából sem hiányzik a kiskutyákkal díszített kollekció egy – egy darabja.

101 kiskutyás gyerekruhák, minden mennyiségben

Babáknak, kisfiúknak, kislányoknak, póló, vagy kisnadrág, ruha vagy hálózsák. Kellemes színek összeállítása, jó minőségű anyagokból, kényelmes viselet a gyermekek számára. A Disney 101 kiskutyája, Szörnyella, vagy a kutyaszülők, mind – mind meghatározó karakterek, a gyermekek imádják, ezért a 101 Dogs kollekcióját örömmel választják a szülők a gyermekeknek.

A kisgyermekek eredendően szeretik az állatokat, már a születésük pillanatától. A 101 Dogs – legkisebbeknek készült kollekciója – ezt az érzést is hivatott megerősíteni. A mesefilm minden korosztály kedvence, Disney 101 kiskutyái nagyon kedvelt karakterek a szülők körében, a kisbabák ruházatának kiválasztásában is.  A baby rugdalódzók, bodyk, a takarók és ágyneműk 101 kiskutyás díszítése szeretetet és kedvességet kölcsönöz.

Szépség és minőség, kedvesség és báj

Finom, változatos színei miatt, kislány és kisfiú számára egyaránt kitűnő választás Disney 101 kiskutyás gyerekruhák. A gyermekeknél és talán a babáknál a legfontosabb a kiváló minőség, hiszen érzékeny bőrük védelme fontos szempont az öltöztetésüknél. A babaruhák első osztályú, száz százalék pamut alapanyagból készültek, ezért minőségük sem fog csalódást okozni a szülőknek.

 

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft