Cilek BLACK PIRATE nagy szekrény

Cilek BLACK PIRATE nagy szekrény
Cilek BLACK PIRATE nagy szekrény
Cilek BLACK PIRATE nagy szekrény
Cilek BLACK PIRATE nagy szekrény
Cikkszám
20.13.1002.00
201 600 Ft
BLACK PIRATE 3 ajtós nagy szekrény

Horgonyt fel, vitorlát bonts és kalandra fel!
Végtelen tengerek, elrejtett kincsek, tengeri csaták, kalóznak lenni jó dolog!
A Cilek BLACK PIRATE bútorait a kalózok titokzatos világa ihlette. A kollekció minden egyes darabja hűen idézi ezt a fantázia ihlette mesés világot.

Ez a szekrény rengeteg kincset rejt. Vagy, ha kincset nem is, a praktikus elrendezésnek és az extra méretnek köszönhetően rengeteg gyerekholmit.

Méretek: 121,9*203,4*54,5cm
Súly: 125 kg
Részletek
A gyerekek fantáziája határtalan! Minden gyerek álma egy különleges gyerekszoba. A Cilek bútorokkal mindez lehetséges! Modern stílus, professzionális minőség és vibráló fantáziavilág. A Cilek exkluzív bútorai nem ismernek a kompromisszumot, legyen szó akár formatervezésről, minőségről vagy a gyerekek biztonságáról. A lekerekített bútorok gondoskodnak a balesetveszély minimalizálásáról, a termékek mindegyikére jellemző a kiváló anyagminőség és a gondos elkészítés.
A Cilek gyerekbútor gyártása során nem használnak fel egészségre káros kezelőanyagokat, oldószereket és festékeket. A Cilek bútorok erős, masszív szerkezetűek, tökéletesen kidolgozott részletekkel, így nincsenek vágó élek, nincs balesetveszély, irritáló- dörzsölő- kidolgozatlan fafelületek és gyorsan öregedő műanyag bevonat. Összeillesztéséhez a legjobb minőségű rozsdamentes és allergén (nikkelt) nélkülöző fémfelületeket használnak fel, amelyek ellenállnak minden igénybevételnek, amely egy gyerekbútort érhet.
Adatok
Gyártó
Cilek
Származási hely
Törökország
Garancia
2 év
Cikkszám
20-13-1002-00
Tömeg
100 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!