Cosatto

Tudományos háttér – egyedülálló forma- és színvilág – ez a Cosatto! 

Ki akarsz tűnni a tömegből? Valami igazán egyedit szeretnél babádnak? Válaszd a Costtato-t – babakocsik, gyerekülések, etetőszékek, melyet tudósok fejlesztettek babáknak!

Babakocsik, biztonsági gyerekülések, etetőszékek, melyek nemcsak forma és színvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet, de minden egyes modell tudományos kutatások eredménye. Formák és színek egyedi kombinációja, melyet a  Sussex-i egyetem kutatói fejlesztettek ki, hogy már első pillanattól a legjobbat kapja gyermeked. Tudósok kis csapata dolgozik azon, hogy  minden modell úgy legyen megtervezze,  ahogy a babák látják és érzékelik a világot, ezzel segítve a szenzoros képességek fejlesztéstét.

 

 

 

Nézet:
Sorrend:
-82%
CT3930

Kerülje a Napsugarakat és esőcseppeket a Cosatto esernyő segítségével. Egy állítható napernyő, amely illeszkedik a babakocsijához. Csúsztassa le, rögzítse a fogantyút, és a gyermek esernyője szinte mesekönyvvé változik a változatos mintákkak. Tökéletesek a gyalogláshoz vagy a kerékpározáshoz. Az állítható kar lehetővé teszi az árnyékolás szögének megváltoztatását a bázisnál és tökéletesen alkalmas a kicsik védelmére.

Wow, Giggle 2, Ooba, Giggle Mix és Woosh kompatibilis.

UPF100 + védelem.

2 500 Ft
13 790 Ft
Kezdete: 2022.09.26 A készlet erejéig!
Sorrend: