Esemenyek

SZÁJMASZK forgalmazására partnereket keresünk!

Szájmaszk:

Két rétegű textil szájmaszk. A termékek Magyarországon készülnek 100 % pamut textíliából. A maszk 90°C – on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható. A termék fém orrnyereg klipsszel ellátott, nem minősített orvosi textíliából készült! 

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100% – ban, azonban a megelőzést elősegítheti!

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük érdeklődjön e-mailben: zsofi.harsanyi12@gmail.com

Üzletbezárás miatti VÉGKIÁRUSÍTÁS!

Minden baba- és gyerekruha -50% KEDVEZMÉNNYEL a Faktum kecskeméti üzletében!

* az akció CSAK baba- és gyerekruhákra vonatkozik!

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 2.

Miskolci üzletünk hamarosan bezár...de addig minden baba- és gyerekruha -70% kedvezménnyel kapható!

Siess, nem maradj le a legjobb darabokról!

Az akció JÚLIUS 31-IG vagy készlet erejéig érvényes!

ASTI Bababolt - MISKOLC

Tégel babaáruház

 

3527 Miskolc, József Attila utca 27.
+36-20-53-99-063
 
hétfő: 10:00 - 18:00
kedd: 10:00 - 18:00
szerda: 10:00 - 18:00
csütörtök: 10:00 - 18:00
péntek: 10:00 - 18:00
szombat: 10:00 - 18:00

 

Nagyobb térképre váltás

 

INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK

2019 Június 19-én, az instagramon induló Nyereményjáték menete és szabályzata:

KÜLÖNLEGES NYEREMÉNYJÁTÉK!

Összefogtunk páran anyukák, hogy meglepjünk valakit ezzel a mindenki által imádott babakocsival!???? A Babyzen Yoyo ideális utazáshoz, nyaraláshoz, városi közlekedéshez, egyszóval mindenhez a legjobb választás! Ha Te szeretnél lenni az a szerencsés, aki megnyeri a képen látható bézs színű unisex babakocsit, vagy szívesen meglepnéd egy kisgyermekes rokonod/barátod, nem kell mást tenned, mint követni az alábbi lépéseket:

 

A játékban való részvétel feltételei:

  1. Követni a jatékban résztvevő felhasználókat

@evahorvathofficial 

@dorkacseffalvay 

@kollobabett

@krisztike.09.26

@szecsidebora

@astibababolt 

@polgarkriszta 

@gregoridora 

@agizolyomi

@fitnessjunkiehu 

@zsofiakelemen

@szilvia_szarvas 

@nemethdorottyafitness 

@tamaracserhati

 

A játékban való részvételhez, mindenkit be kell követni a lánc résztvevői közül.

  1. Lájkold azt a képet, ahol kommentelni fogsz!
  2. Írd ide a kép alá kommentben, hogy “kész!” ezzel jelezve, hogy az összes lépést sikeresen elvégezted! 
  3. Extra nevezésért taggeld be két barátodat, akik szintén szívesen indulnának a nyereményért! Minél többször teszed meg, annál nagyobb esélyed van nyerni! 

A nevezésed kizárólag akkor érvényes, ha mindenkit követsz, like-oltad azt a képet, ahol kommentelsz, betagelted 2 ismerősödet (ez azért fontos, hogy nehogy kimaradjon a neved a sorsoláskor).

A NYEREMÈNY TARTALMA:

1 db BABYZEN YOYO Babakocsi - Bézs színű

A nyereményjáték 2019. 06. 26-án éjfélkor zárul.

1 nyertest sorsolunk a játék zárása után, 48 órán belül hirdetjük ki. A nyertes nem választhatja meg a nyeremény színét és kérheti annak cseréjét.

A nyertes a nyereményt nem válthatja pénzre sem a Szervezőknél, sem a játékban résztvevő cégnél. 

A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 14. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. 14-18 éves korig a játékhoz szülői beleegyezés szükséges. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak. A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás. A játék szponzorált elemet nem tartalmaz.

 

augusztus 9-én  ingyenes a kiszállítás*

 

augusztus 9-én 00:00-tól 24:00-ig, a webáruházban leadott rendeléseket végösszegtől függetlenül ingyenesen szállítjuk ki.* 

Az ingyenes házhozszállítás esetén lehet, hogy lassabb a megrendelések feldolgozása ezért a türlemedet kérjük. Ha nincs raktáron az általad kiválasztott termék, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy későbbi, természetesen ingyenes szállítás esetén is igényeled-e a kiszemelt terméket. Fontos, tudnod, hogy csak az ebben az időszakban megrendelt termékekre vonatkozik az akció, a más napokon megrendelt, de ebben az időszakban kiszállított termékekre a normál szállítási feltételeink érvényesek.

*Az ingyenes kiszállítás nem vonatkozik bútorokra. Az  ingyenes szállítás, csak GLS által kiszállított csomagokra illetve GLS csomagpontokra vonatkozik. Az akciók nagykereskedelmi partnereink nem vehetik igénybe. Az akció kizárólag Magyarországon belüli címekre vonatkozik.

Asti Mánia!

Gyere be boltjainkba május 17-én és szerezz be bármit 15% kedvezménnyel!

Május 17-én a soroksári úti, a bajai és a miskolci üzletünkben 15% kedvezményt adunk minden termékre, kivéve az akciósokra!

Boltjaink elérhetőségei:

kapcsolatNagysikerű kombi akciónk sikerén felbuzdulva újabb több termékes akciót indítunk. Számos lányka ruhát lehet megvásárolni párban akciósan raktárról akár már 1490 forintos áron.

Az akció  május 24-tól június 31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Megnézem az akciós termékeket >>>