Monster High

Mattel Monster High gyerekruha akció, akár 50% kedvezménnyel!

Mattel Monster High, a legendás szörnyek csemetégyerekruhákon, nagylányoknak.

A Mattel kitalálta a nagylányos gondolatokat és megalkotta Monster High figuráját. A pasztell alapszíneken megjelenő nagylányos figurák népszerűsége nem csökken, a Monster High a kisebb és nagyobb lányok divatstílusa is mostanában. A Mattel ötlete, a Monster High figurája az egyik nagy kedvenc a vagány nagylányoknál.

Divatos, nagylányos Monster High stílus

A különleges ferde aljú Monster High díszítésű nyári ruha, vagy az oldalt húzott leggings valódi különlegesség a ruhatervezésben. Öröm az öltözködés a Monster High márka választékából, nagy ötlet nagylányoknak a Mattel-től.

Minőségi Asti termékek a nagylányok divatjáért

Kiváló, első osztályú minőség garantálja a jó választást, a kényelmes és szellős viseletet pedig a száz százalék pamut alapanyag biztosítja. 

Az új őrület, a 2010 óta hódító Monster High animációsfilm-sorozat teljesen magával ragadta a gyerekeket. Imádják a legendás szörnyek gyermekei által benépesített iskolában játszódó történeteket. De a kicsik nemcsak a képernyőn szeretik viszontlátni a szereplőket, hanem ruháikon, játékaikor, használati tárgyaikon és iskolaszereiken is – a filmsorozat sikere következtében természetesen már ezek is ott vannak a boltok polcain.

 

Kedvenc Monster High hősük társaságában még a tanulás is jobban megy

Ha ott van velük kedvenc karakterük, például Frankie Stein, Lagoona Blue vagy Cleo de Nile, máris izgalmasabban telik a nap: még élvezetesebb a játék, és még a tanulás is jobban megy. A kicsik – és így szüleik – legnagyobb örömére megjelentek a Monster High-os ruhák az ASTI Kids Bababolt és Webáruház kínálatában.

 

A kisgyerekek és nagyobbak számára egyaránt talál új darabokat

Most végre a nagyobbaknak is megtalálhatják itt szüleik a legújabb kedvencet, ugyanis 116–164 cm-es méretben is lesz választék a kis szörnyek díszítette ruhákból. A gyerekeket szórakoztatja és megnyugtatja, ha kedvenc filmszereplőjük ott van velük ruha vagy tolltartó formájában  az iskolában.

 

Egy Monster High-os ruha ajándéknak is tökéletes

Egy Monster High-os ruha vagy egyéb használati tárgy remek ajándék is lehet egy ifjú rokon születésnapjára, hiszen talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne követné Dracula gróf lánya és a többiek kalandjait. A pólókról és pulóverekről visszaköszön Clawdeen Wolf, a vérfarkas lánya és apró fekete macskája, Crescent; a vegetáriánus vámpír, Draculaura és denevére vagy épp a fekete-fehér hajú Frankie Stein.

 

Más rajzfilmek hősei is megtalálhatók a kínálatunkban

Persze nemcsak a Monster High-rajongók öltözhetnek fel az ASTI Kids Bababoltból, hanem azok is, akiknek például a Verdák, Miki egér vagy Micimackó a kedvencük. Válasszon a kicsinek egy pólót nadrágot, sapkát vagy pizsamát! Vásárolhat online, de akár személyesen, budapesti, bajai, debreceni, nyíregyházi vagy miskolci bababoltjainkban is.

 

               

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft