Monster High

Mattel Monster High gyerekruha akció, akár 50% kedvezménnyel!

Mattel Monster High, a legendás szörnyek csemetégyerekruhákon, nagylányoknak.

A Mattel kitalálta a nagylányos gondolatokat és megalkotta Monster High figuráját. A pasztell alapszíneken megjelenő nagylányos figurák népszerűsége nem csökken, a Monster High a kisebb és nagyobb lányok divatstílusa is mostanában. A Mattel ötlete, a Monster High figurája az egyik nagy kedvenc a vagány nagylányoknál.

Divatos, nagylányos Monster High stílus

A különleges ferde aljú Monster High díszítésű nyári ruha, vagy az oldalt húzott leggings valódi különlegesség a ruhatervezésben. Öröm az öltözködés a Monster High márka választékából, nagy ötlet nagylányoknak a Mattel-től.

Minőségi Asti termékek a nagylányok divatjáért

Kiváló, első osztályú minőség garantálja a jó választást, a kényelmes és szellős viseletet pedig a száz százalék pamut alapanyag biztosítja. 

Az új őrület, a 2010 óta hódító Monster High animációsfilm-sorozat teljesen magával ragadta a gyerekeket. Imádják a legendás szörnyek gyermekei által benépesített iskolában játszódó történeteket. De a kicsik nemcsak a képernyőn szeretik viszontlátni a szereplőket, hanem ruháikon, játékaikor, használati tárgyaikon és iskolaszereiken is – a filmsorozat sikere következtében természetesen már ezek is ott vannak a boltok polcain.

 

Kedvenc Monster High hősük társaságában még a tanulás is jobban megy

Ha ott van velük kedvenc karakterük, például Frankie Stein, Lagoona Blue vagy Cleo de Nile, máris izgalmasabban telik a nap: még élvezetesebb a játék, és még a tanulás is jobban megy. A kicsik – és így szüleik – legnagyobb örömére megjelentek a Monster High-os ruhák az ASTI Kids Bababolt és Webáruház kínálatában.

 

A kisgyerekek és nagyobbak számára egyaránt talál új darabokat

Most végre a nagyobbaknak is megtalálhatják itt szüleik a legújabb kedvencet, ugyanis 116–164 cm-es méretben is lesz választék a kis szörnyek díszítette ruhákból. A gyerekeket szórakoztatja és megnyugtatja, ha kedvenc filmszereplőjük ott van velük ruha vagy tolltartó formájában  az iskolában.

 

Egy Monster High-os ruha ajándéknak is tökéletes

Egy Monster High-os ruha vagy egyéb használati tárgy remek ajándék is lehet egy ifjú rokon születésnapjára, hiszen talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne követné Dracula gróf lánya és a többiek kalandjait. A pólókról és pulóverekről visszaköszön Clawdeen Wolf, a vérfarkas lánya és apró fekete macskája, Crescent; a vegetáriánus vámpír, Draculaura és denevére vagy épp a fekete-fehér hajú Frankie Stein.

 

Más rajzfilmek hősei is megtalálhatók a kínálatunkban

Persze nemcsak a Monster High-rajongók öltözhetnek fel az ASTI Kids Bababoltból, hanem azok is, akiknek például a Verdák, Miki egér vagy Micimackó a kedvencük. Válasszon a kicsinek egy pólót nadrágot, sapkát vagy pizsamát! Vásárolhat online, de akár személyesen, budapesti, bajai, debreceni, nyíregyházi vagy miskolci bababoltjainkban is.

 

               

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: