Töltsd a szappanos folyadékot a zöld köralakú tálkába, majd mártsd bele a szélmalmot. A szél felé tartva élvezheted a milliónyi buborék táncát a levegőben.

27
2 590 Ft 
1 900 Ft
Kezdete: 2024.03.18 A készlet erejéig!
Megtakarítás: 690 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Billencses szemétszállító autó két kis kukával. Az autó mérete 31 cm, színe zöld.

3 690 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Vödörkészlet aranyos rák mintával. 6 részes homokozó játék: homokforma, gereblye, lapát, kiöntő, vödör, szita.

2 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

8 részes kopogtatópad panda motívummal, ami 6 lyukkal rendelkezik 4 fa rúd és 2 golyó számára. Ide szúrják be a gyermekek a gyönyörű pasztell színű festett fa rudakat, majd a kalapáccsal átütik a lyukakon. A szilikon gyűrű mindaddig a helyükön tartja az elemeket, amíg meg nem ütik a kalapáccsal azokat. A játék a kalapálás révén kiválóan fejleszti a motorikus képességeket, edzi a szem-kéz koordinációt. 

6 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A gyermekek nagy örömmel veszik kezükbe a kasztanyettát, a csörgőt és a rumbatököt, melyek elsőosztályú faanyagból készültek sima felülettel. A tarka szívilág lenyűgözi őket már az első pillanattól fogva, így hamarabb megtanulják a színeket is megkülönböztetni. Játszadozás közben fejlődik a finommotorika, a hangnemek ismerete és a zenei hallás, feléled muzikális tehetségük.

A zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Az Eichhorn fahangszerek többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a zenei tehetséget, segítségükre lesz a személyiség és egyéniség kialakulásában is.

5 890 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A dömperautó zöld platóján különböző kerti szerszámok találhatóak, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletben található egy zöld locsolókanna, egy lapát, egy gereblye és egy zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. A nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

4 790 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Ennek a csodás játéknak köszönhetően a gyerekek megtanulják a növényeket és virágokat helyesen elültetni, hogy öntözni kell azokat és foglalkozni velük, így játékos módon pozitív kapocs alakul ki a gyermek és természet közt, ezen felül több időt is tölt e friss levegőn. A kerti asztalka fejlesztően hat a finom motorikára, kertész szerepébe bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak a részletekre összpontositani, játékos módon fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Kerti asztalka méretei 43*27,5*31 cm, erős és tartós műanyagból készült csodaszép zöld színben, így minden udvar és kert éke lesz. Az asztal részét képezi szerszámkészlet is, melyek közt megtalálható 2 virágtartó, kapa, gereblye, ültetőlapát, lapát, locsolókanna és jelölőtáblák is. A kertész asztalka 4 stabil lábon áll, teljes magassága 31 cm, apró gyermeki kezekhez lett kialakítva. Gyerkőcök feltölthetik földdel és elültethetik az első magokat. Az asztal körül tárolónyílások lettek kialakítva, melyekbe a kerti munkálatok végeztével a szerszámok elrakhatóak. 

7 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A szettben vödör, praktikus lapát, gereblye, locsolókanna található, mellyel a csöppségek a növényeiket is megfelelően gondozni, locsolgatni tudják. A szettben egy tök alakú homokozóforma is megtalálható. A szerszámok segítségével a gyerkőcök különböző formákat tudnak majd a homokozóba kialakítani, ezzel is serkentve fantáziájukat és elképzelőerejüket. Ezzel a készlettel gyermekei bárhol eljátszhatnak - strandon, homokozóban, de otthon az udvaron is. 

1 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A dömperautó kék platóján különböző kerti szerszámok találhatóak, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletben található egy zöld locsolókanna, egy lapát, egy gereblye és egy zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. A nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

4 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Menő építőipari autó kőműves szerszámokkal. A kis mesterek rendelkezésére áll egy narancssárga tál a homok és víz összedolgozására, egy kék locsolókanna, egy spatula, egy lapát és egy sárga vízmérték replika. A kis mesterek elkészítik a saját falazóhabarcsukat, megtanulják az egyes szerszámok helyes kezelését, játékos módon fejlődik finom motorikájuk. Ez az egyedi játékszett elősegíti a gyerekek fantáziájának és elképzelőerejének fejlődését, legkisebbek játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlesztik logikus gondolkodásmódjukat. 

A termék minőségi és erős műanyagból készült, mely tapintásra kellemesen sima, biztonságos a gyerekek számára.

2 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A homokozó szett 5 darab szerszámból áll:

  • vödör kék-fehér tengerész színben horgonnyal díszítve
  • zöld locsoló
  • piros szita
  • kék lapát
  • gereblye

A homokozó szett vödörben kapható. Csemetéi szívesen fognak a homokozóban vagy a vízparton játszani ezzel a nagyszerű szettel. A szerszámok segítségével gyönyörű alkotásokat készíthetnek, fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk is egyben. 

A termék 18 hónapos kortól ajánlott. 

1 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Kezdődhet a pizzaparty?

pizzéria játékszett egyszerre több gyerek számára is szórakozást nyújt, ezért nyugodtan hívd át a barátaidat, hogy segítsenek a pizza elkészítésében!

A konyhában készül a pizza, amit fel kell szolgálni és az étkezőben el lehet fogyasztani.

A konyhában minden szükséges eszköz megtalálható: sütő, mosogató és főzőlap. A játék további 33 db kiegészítőt tartalmaz, a pizza mellett hamburger is készíthető és süteményt is ajánlhatnak a gyerekek a vendégek számára.

A játék szárnyai ki és behajthatóak attól függően, hogy előkészítés vagy már az éttermi fogyasztás történik. 

A melléklet kis szék ülőmagassága 20 cm.

A pizzéria játék mérete: 64 x 61 x 24 cm.

1 éves kortól ajánlott.

Kifutó
14 590 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Fedezd fel a kertet és a homokozót!

A húzos kiskocsinak köszönhetően a kis kertészek bárhol munkálkodhatnak. A kis kocsiban elfér az összes kellék, tárolható és szállítható benne.

Áss, lapátolj, formázz kedvedre! Ültess virágot a cserépbe, öntözgesd a kannával. Légy jó kiskertész, ápolgasd növényeidet!

 

Mérete: 21 x 27 x 40 cm

12 hónapos kortól ajánlott.

4 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Sellő mintás homokozó vödör készlet strandra- és kerti homokozóba.

 

A szett tartalma:

- 1 db vödör, szita tetővel

- 1 db lapát, 1 db gereblye

- 1 db kanna

- 1 db homokforma

Mérete: 17 cm

1 790 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Delfines homokozó vödör készlet strandra- és kerti homokozóba.

A szett tartalma:

- 1 db vödör, szita tetővel

- 1 db lapát, 1 db gereblye

- 1 db kanna

- 1 db homokforma

Mérete: 17 cm

1 790 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Lion Guard mintás homokozó készlet tartalma 1 db vödör, 1 db szita, 1 db lapát, 1 db gereblye, 1 db locsoló valamint 1 db homokozó forma.

2 éves kor felett ajánlott kisfiúk és kislányok részére egyaránt.

2 390 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A Bubble Fun buborékfújós fűnyíró remek szórakozási lehetőséget biztosít a szabadban: akár az udvarban, vagy a közeli parkban.
A kis jármű 120 ml folyadékkal tölthető meg és tologatás közben szappanbuborékokat fúj magából.
Tárolása is praktikus, hiszen könnyedén összecsukható a fogantyúja.
A játék 3 db AA elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz. Mérete: 26 x 28 x 48 cm.

3 éves kortól.

9 490 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Fedezd fel a világot az ABC-vel!

Az ABC első TV felébreszti a csecsemők és kisgyermekek kíváncsiságát, és támogatja a gyerekek fejlődését.

Játékosan jutnak el a különböző tanulási célokhoz, formákat és színeket fedeznek fel, és koordinációs mintákat képeznek.

Az ABC Első TV-vel a kicsik nagyszerű animációs motívumokat nézhetnek a saját TV-jükön.

Kapcsolja be a TV-t az elfordítható piros kapcsoló segítségével, és máris felcsendülnek a kicsiknek kellenes dallamok, és a képernyőn látható dolgok is mozgásba lendülnek.

A praktikus fogantyúnak köszönhetően a tévét a gyerekek bárhova magukkal tudják vinni.

5 hónapos kortól.

4 690 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Kezdődhet a verseny?

A Grand Prix versenypálya izgalmait a kanyarokkal teli útvonal rejti, melyen a 3 autó versenyez egymással. De győztes csak egy lehet aki az emelvényre áll. A pályaszett összeépítése is szórakozási lehetőséget biztosít.

A csomag tartalma: 3 kisautó és egy vontató autó. 
Az autók karosszériája cserélgethető.

18 hónapos kortól ajánlott.

9 690 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Ez a legkisebbeknek készült bevásárlós szerepjáték 35 db kiegészítővel mutatja be a gyerekeknek a bevásárlás folyamatát, megtanulhatják a zöldésgek és gyümölcsök neveit, számolhatnak a játékpénzzel.

A nagybevásárláshoz a 2 keréken guruló bevásárló kocsi választható, ám ha valaki csak néhány dolgot szeretne vásárolni, akkor számára elég a kiskosár is.

Vásárolj a finomabbnál finomabb zöldség és gyümölcs kínálatból, majd fizess játékpénzzel vagy bankkártyával.

 

18 hónapos kortól ajánlott

Méret:54 x 69 x 40 cm

Kifutó
10 990 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

A Micimackó plüss figura minden gyermek kedvence lehet. A plüss figura könnyű tisztíthatósága miatt ideális játék a gyermekeknek, hiszen könnyen szárad. A Micimackót mintázó figura dekorációként is hasznosítható, egyrészt színei, másrészt vidámsága miatt. Fogása kellemesen puha, selymes, ami biztonság érzetet ad a gyermekeknek.

Mérete: 35 cm

5 590 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Ezzel a nagy S.O.S szettel biztosan bárkin segíteni tudsz aki bajba került.

A Majorette S.O.S. tematikus szettek közül ez a legnagyobb változat.

Rendőr autó, motorcsónak, helikopter, tűzoltóautó és mentőautó is van szettben, plusz számos egyéb kiegészítő.

3 éves kortól.

6 190 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Kezdődhet a felfedezés a guruló állatok nyomában!

Az állatok utáni mászással vagy kúszással fejlődik a koordináció.

 

Mérete:11x5,6 cm

12 hónapos kortól.

Az ár 1 db termékre vonatkozik.

1 690 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

60 ml-es buborékfújó. 

 

Az ár 1 db termékre vonatkozik!

390 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Strand- és kerti homokozójáték játék
Korhatár: 5 hónapos gyermekek számára.

 

A szett tartalma:

- billenőkocsi

- vödör + lapát

- homokforma

2 190 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Simba Tow Truck vontató autó - 42 cm

Kifutó
3 350 Ft
Ez a méret nincs raktáron.

Klasszikus sárga fürdőkacsa, amellyel a gyerekek jól elszórakoznak fürdés közben.

A kacsa mérete kb. 8x9 cm.

950 Ft
Ez a méret nincs raktáron.