Verdák (Disney, Pixar Cars)

Disney Cars | Verdák baba és gyerekruhákon

Vicces verdák kisfiúknak, nagyfiúknak

A már lassan tíz éve először bemutatott Verdák című animációs film nem csak a kisfiúk kedvence lett, de a szülők szívét is megdobogtatta. Kicsik és nagyok ámulatba estek, azonnal megszerették a történetet és a mesehősöket. Ezért aztán a ruhájukon is előszeretettel hordják, azóta is.

Verdás divat már a Asti babakorban és a webáruházban is

A kicsi kocsikat általában a kisfiúk kedvelik nagyon, ezért aztán a Verdák kollekciója elsősorban nekik készült. Puha anyaguk, vidám színeik még inkább kedveltté teszik a pólókat, vagy a mellényeket. A rajtuk megjelenő kedvenc Verdás figurákkal a tervezők divat és a film megszállottjainak kedveznek. A kicsikről sem feledkeztek meg, hiszen a nekik készült ágyneműk, pizsamák, előkék díszítéséül is a Cars szereplőit választották. A kombi dresszek, melyek alul patentosak, könnyűvé teszik az öltöztetést, pelenkázást.

Minőséget biztosító kiváló alapanyagok az Asti boltokban

A verdás ruhák első osztályú minőségűek, anyaguk száz százalék pamut. Mondani sem kell, hogy mennyire fontos ez a gyermekek, különösen a babák öltöztetésénél. A babák és kisgyermekek bőrének védelme és a szellős viselet biztosítása a szülő számára elsődleges szempont ruhaválasztásnál.

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: