Baba textilkönyv

Nézet:
Sorrend:
NU177

Az interaktív babakönyv azért jött létre, hogy ösztönözze gyermeke kíváncsiságát és érzékszerveit az újabb élményekre.

A könyv 100% biopamutból készült, és ropogós töltelékeket tartalmaz.

Garantáltan a kicsik kedvence lesz! 

Anyaga: 100% biopamut
Méretek: 15x15 cm

GGG9788

Termékinformáció

A GaGaGu könyvecske kontrasztos színű és mintázatú, ami serkenti a csecsemő látását. A könyv kétoldalú. Az egyik oldalon az állatok kontrasztos, hímzett elemekkel kiegészített illusztrációi találhatók, amelyek érezhetően más textúrájúak a gyermek számára az ujjai alatt – ez stimulálja a tapintás érzékelését, a különféle textúrák megismerését a gyemrek számára. A másik oldalon kerek plüss fedelek találhatók, amelyek lehetővé teszik a csecsemő egyik kedvenc „játéka” – a kukucs! – játszását. Minden fedél mindkét oldalán más-más minta van – egy elem, de két teljesen eltérő vizuális élmény. Az állatok képét tartalmazó fedelek alatt az élelem szimbólumai találhatók, amelyet az adott állat eszik + a plüss fedelekbe susogó anyag van varrva, amely kinyitásukkor és megérintésükkor susog – így a fiatalabb gyermek megismeri a különböző alakokat és színeket, valamint hallás-serkentésben van része, az idősebb gyermek pedig megtanulja, milyen élelmet fogyaszt az adott állat. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. Nem tartalmaz műanyag elemeket, szalagok segítségével rögzíthető a kiságyhoz vagy babakocsihoz. 0+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A könyveken kívül kaphatóak susogók, spirál, csörgők, függők, valamint szenzorikus kockák és szőnyeg. A GaGaGu sorozatba tartozó összes játék kombinálható egymással.

Termékinformáció (pontokba szedve)

· Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése

· Különféle textúrájú anyagok – a tapintás-érzékelés fejlesztése

· Susogó anyag – a hallás fejlesztése

· A könyvecske formája (fedelek) lehetővé teszi a kedvenc „kukucs” játék játszását

· Könnyű és kézreálló játék – sétára, otthonra vagy utazáshoz

· Műanyag elemek nélkül

· Összekapcsolható a GaGaGu sorozat más termékeivel

GGG9787

Termékinformáció

A GaGaGu könyvecske kontrasztos színű és mintázatú, ami serkenti a csecsemő látását. A könyv kétoldalú. Az egyik oldalon az állatok különféle anyagból készült, különböző alakú és méretű, elálló farkai helyezkednek el – ezek kedvet csinálnak a gyermeknek a megragadásukra, megérintésükre, segítve az ún. finom motorika (az ujjak és a tenyér mozgatása) gyakorlását. A másik oldalon kerek plüss fedelek találhatók, amelyek lehetővé teszik a csecsemő egyik kedvenc „játéka” – a kukucs! – játszását. Minden fedél mindkét oldalán más-más minta van – egy elem, de két teljesen eltérő vizuális élmény. Az állatok képét tartalmazó fedelek alatt különféle anyagokból készült lábnyomaik találhatók – így a fiatalabb gyermek megismeri az anyagok különböző szerkezetét és színét, az idősebb gyermek pedig megtanulja, melyik állatnak milyen a lábnyoma. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. Nem tartalmaz műanyag elemeket, szalagok segítségével rögzíthető a kiságyhoz vagy babakocsihoz. 0+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A könyveken kívül kaphatóak susogók, spirál, csörgők, függők, valamint szenzorikus kockák és szőnyeg. A GaGaGu sorozatba tartozó összes játék kombinálható egymással.

Termékinformáció (pontokba szedve)

· Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése

· Különféle szerkezetű anyagok – számos szenzorikus, vizuális és tapintási élmény

· Az állatok különböző alakú és méretű farkai kedvet csinálnak a játék megragadására, ami segíti a finom motorikát (az ujjak és a tenyér mozgatása)

· Fedelek, amelyek alatt lábnyomok rejlenek – új, kiegészítő élmény az apróságnak

· Könnyű és kézreálló játék – sétára, otthonra vagy utazáshoz

· Műanyag elemek nélkül

· Összekapcsolható a GaGaGu sorozat más termékeivel

5901435412114

A könyvecske új készségek elsajátítását teszi lehetővé, a fogás gyakorlásától kezdve az íny munkájának serkentésén a rágókán, a számolás megtanulásáig és a különféle tárgyi textúrák tanulmányozásáig.
A játékon tiszta, kontrasztos színek váltják egymást, amelyek fejlesztik a látást, a képzeletet és a koncentrálóképességet. Kísérni fogja a gyermeket a fejlődés első szakaszában, reagálva az új kognitív igényekre.
A DREAM TEAM könyvecske a C: MORE gyűjtemény része, amely a gyermek megfelelő pszichomotoros fejlődését szem előtt tartva jött létre. Serkenti a látás, az érintés és a hallás érzékeit. A legújabb játékkollekció lehetővé teszi gyermekeink számára, hogy többet láthassanak: C: MORE.

Az állatfigurákkal díszített kis könyvön van rágóka, csörgő, sípoló és zörgő rész, és kis babatükör is.

Ez a világ egy gyermek szemében:
ÚJSZÜLÖTT – csak fekete-fehérben látja mi van előtte, közelről
3 HÓNAP – a baba kezd tisztábban látni és felismerni a szülőket, a színeket
8 HÓNAP – világosabbá válik a kép a gyermek szeme előtt, a kisgyermek elkezdi gyakorolni a szem-kéz koordinációt
12 HÓNAP – a gyermek tisztán látja a színeket, látása azonban 2 éves korára alakul ki teljesen

H305258

Biztonságosan nézegethetik a babák a családtagok fényképeit ebben a puha, mosható HABA fotóalbumban!

A képeket cserélgetve az album sokáig érdekes marad, folyamatosan új témákat adva a közös beszélgetésekhez.

A babák könnyen megtanulhatják a kedves fotóalbum segítségével a neveket.

Tartós, minőségi fotóalbum babáknak, kicsit nagyobb gyerekeknek is.

A puha fényképalbum mérete kb. 28 x 28 cm.

Elhelyezhető 8 db 10 x 15 cm-es fotó.

Téma: süni, lóhere

Termék súlya: 0,177 kg

Életkor: 1 éves kortól

54415

A Children of the Sea kollekció polipos puha textilkönyve a tenger gyermekei varázslatos víz alatti világának felfedezésére hívja a babát. 

A polip, a csikóhal, a kökörcsin és a halak remek szórakozást nyújtanak böngészés és felfedezés közben. A rejtett nyikorgás, a gyűrött papír és a tükör játékosan ösztönzi a baba tapintását, fejleszti a képzelőerejét és önfelismerését. Képeskönyv óceáni motívumokkal: 8 oldal vonzó színekkel, anyagokkal és tapintható, megragadható és ámulatba ejtő funkciókkal – tökéletes társ otthon és útközben csecsemőknek és kisgyermekeknek. A hangulatos képeskönyv rögzítőgyűrűje biztosítja, hogy könnyen és biztonságosan rögzíthető legyen a babaülésre, babakocsira, babaágyra vagy az autóban.

053142

Képeskönyv állatmotívumokkal és sötétben világító hímzéssel tapintható, érezhető és megfogható – tökéletes társ otthon és útközben – csecsemőknek és kisgyermekeknek egyaránt!

A Good Night puha könyv az érzékelés felfedezésére hívja a babát. Az esti lefekvés előtti mese különleges színfoltja a „Jó éjszakát” könyv! 

A tökéletes elalvás előtti meséért: a sötétben világító elemek abszolút fénypontot jelentenek, és arra ösztönzik a babát, hogy felfedezze és érezze az estét.

Napközben a csikorgó, gyűrött papír és a kis tükör jó szórakozást nyújt a kicsiknek és elősegíti a tudatos megragadást, a tapintást és az önfelismerés fejlesztését. Ez a bújós könyv a legkisebbekben is felébreszti az olvasás örömét - 6 oldalon lágy motívumok és vicces vonások fedezhetők fel. 

A rögzítőgyűrűnek köszönhetően a puha könyv könnyen rögzíthető babakocsira, autóra vagy babaágyra - biztonságos tartás bármikor és bárhol.

JabaN0156

Kedves kis textilből készült puha könyv számos szórakoztató funkcióval rendelkezik a kicsik számára. A baba megnézheti magát a tükörben, vagy utánozhatja a hangot adó mókás figurákat. Vannak olyan állatkák is a könyvben, amelyek zizegnek. A könyv ösztönzi a gyermek különböző érzékszerveinek fejlődését, hangokkal, képekkel és színekkel stimulál. 

 

játék mérete: 11 x 11 x 5 cm

CH072376

Chicco 3 lapos textil könyvecske csörgős lapokkal és rágókával, babakocsira akasztható.

Baby Senses termékcsalád, Fantasy Shapes.

  • Csörgős belsejű textilkönyv, szélén 1 db rágókával.
  • Színes állatos képek 6 oldalon.
  • Ráfestett felületet nem tartalmaz.
  • Fejleszti a tapintást és a hallást. A baba különböző felületű anyagokat tapinthat és a csörgés felkelti a figyelmét.
Sorrend: