A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Cikkek

Baba és gyermek ruházat
BABAKOCSI

Kedves kismama!

Egy új élet érkezése a családba sok kihívás és feladat elé állítja a friss szülőket. Kíváncsisággal és érdeklődéssel figyeled a tested változásait, azt, hogy egy baba fejlődik a pocakodban. El sem hiszed, hogy a világ legnagyobb csodája most épp veled történik meg? Pedig így van, hidd csak el, hogy anyuka leszel!

 

2018.09.20 23:12

Vásárolj 50.000 Ft értékben december 31-ig az univerzális kelengye csomag* termékeiből és megajándékozunk egy babafészekkel.
(A megjelölt termékek példaként vannak feltüntetve, más márka is választható.)
*Az akció nem vonatkozik a bútorokra és a 6.Utazás témakör termékeire.

A kelengye lista egy olyan termékekből álló felsorolás, melyet szakképzett kollégák állítottak össze számotokra, figyelembe véve számos fontos szempontot.

Összesen 7 különböző kategóriába sorolva találjátok meg azon termékek listáját, melyek kimondottan szükségesek, vagy épp nagy segítséget nyújtanak a kisbabád ellátása során.
A termékek mellé linkeket is párosítottunk, így részletesebb tájékoztatást is találsz.

25 éves lett az ASTI – Minden, amire a babának és az anyukának szüksége lehet


Immár 25 éve, hogy az Andrea Kft. apró családi vállalkozásként megkezdte működését, nem sejtve, hogy mára Magyarország egyik legjelentősebb baba- és gyermekruházati cégévé növi ki magát. Az immár piacvezető ASTI márka, melyet 2005-ben kapcsoltunk be az Andrea Kft. életébe, sokak fejében a bébi- és gyermekruházat szinonimájaként él – sőt, még ennél is többként. Az ASTI-nál a vevők mindent megtalálhatnak, amire a gyermekvállalás előtt, majd a szülés után az apróság fejlődési szakaszait követve csak szükségük lehet: legyen szó akár ruhákról, játékokról vagy a babának és a felcseperedő gyereknek szükséges egyéb kellékekről.

Új bútorcsalád az Astinál

 

 

 

 

„Lengyel, magyar két jó barát”- szól a mondás és milyen igaz. A mi esetünkben mindenképp. Újabb bútorcsaládokat mutathatunk be önöknek egyenesen Lengyelországból.

2017.02.03 15:33
Bruce Willis is ezt tolja
                                                    

Manapság egy babakocsi sokak számára nem csak egy egyszerű szállító eszköz, amivel babástul eljutunk A pontból B pontba. Volt idő, amikor ez egy igazi kihívásnak számított.       

 

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Miért fontos az ASTI számára a vállalati társadalmi felelősségvállalás?

A vállalati társadalmi felelősségvállalás azt jelenti, hogy a vállalatok mindennapi üzleti tevékenységüket szociális és környezetvédelmi célokhoz igazítják. Ezeknek a teljesítését teljesen önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül vállalják.

Vállalati kultúránk szerves részét képezi a karitatív tevékenység, adományozás, környezetvédelem, jótékonysági programok és ingyenes tanácsadások szervezése.

2017.01.06 14:48

A világítótorony Alapítvány képösszeállítása a 2016 évi adományainkról

2016.12.12 08:03

Bizalom a textíliában

Az OEKO- TEX szabvány a textiltermékekre és az azokon alkalmazott kellékekre (cipzárak, gombok, cérnák, címkék) vonatkozó vizsgálati és tanúsítási rendszer. A textil és ruhagyártásban előforduló kémiai anyagok mennyiségét vizsgálja és írja elő, így a bevizsgált termékek az emberi szervezetre ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt. A nemzetközi OEKO- TEX szervezethez tartozó intézmények jogosultak arra, hogy a termékeket széles körű anyagvizsgálatnak vessék alá. Az Eco Passport egy olyan igazolás, amelyet a vegyszergyártók kaphatnak ezzel tanúsítva, hogy a textilgyártáshoz szükséges színezékek, oldószerek, kenőanyagok, felhasználhatóak és az emberre nézve nem károsak.

2016.11.17 15:53

A Disney történet

I. rész

1923 nyarán Walt Disney Kaliforniába érkezett tele reményekkel. Még Kansas City-ben készítette el az Alice Csodaországban című rajzfilmjét Lewis Carroll híres regénye alapján. Eldöntötte, hogy bemutatkozó filmként fogja használni és eladja egy forgalmazónak a rajzfilm sorozatot, amit Alice Comedies-nek nevezett el. Kaliforniába érkezése után nem sokkal sikerült is neki találni egy forgalmazót, aki szerződést kötött vele, úgy hívták M. J. Winkler. 1923. október 16-án forgalomba hozták a rajzfilmet. Ettől a naptól fogva indult el a Disney társaság. Eredetileg Disney Brothers Cartoon Studio néven indult. Walt Disney bátyja Roy, a cég egyenrangú tagja javaslatára, megváltoztatták a cég nevét Walt Disney Studio-ra. Az Alice Csodaországban rajzfilm 4 évig futott.

A légzésfigyelő, ami életet menthet

Számtalan eszköz áll ma már rendelkezésre, hogy a szülők figyelemmel kísérhessék babájuk minden rezdülését, webkamerás mobileszközök, kamerás bébiőrök, légzésfigyelők. Minden kismama aggódik a baba születését követő első pillanattól kezdve, vajon mindent jól fog-e majd csinálni, védeni, óvni szeretné kisbabáját. Ezekkel a modern készülékek használatával a szülők nyugodtabbak lehetnek akár napközben, mikor nincsenek épp a kisbaba szobájában, vagy este, mikor mindenki alszik. A légzésfigyelő az egyik megoldás arra, ha a szülő aggódóbb, szorongóbb típus, de mindenkinek hasznos lehet.

2016.11.08 14:16

 

A szülészeti gél

A szülés előtt álló kismamáknál ott lapulhat a félelem, hogy vajon minden rendben fog-e zajlani a szülőszobán, esetleg felléphet valami komplikáció. Ezeket az aggodalmakat ma már könnyebben lehet kezelni különböző módszerekkel, amiket a tudomány fejlesztett ki számunkra. Az egyik ilyen módszer, amivel megkönnyíthetjük a szülést, a Gynotal gél használata. Ezt a szülészeti gélt, kifejezetten a hüvelyi szülés megkönnyítésére fejlesztették ki. Csökkenti a súrlódást a szülés során, annak köszönhetően, hogy egy filmréteget képez a hüvely falán.