Cikkek

 

Egy takaró, mely körbeölel, biztonságot és melegséget ad,és hosszú évekig elkísér minket... Minden kisbaba első élményei között van, hogy betakarják egy pihe-puha takaróval. Valószínűleg ezért is van az, hogy minden baba ragaszkodik az első takarójához. Gyakorló anyukák már tapasztalták, hogy még egy mosás is komoly nehézségekbe ütközhet, ha gyermeküktől szeretnék megszerezni egy kis időre ezt a kincset. Mivel számtalan anyagban kaphatóak ezek a termékek, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, a megfelelő választáshoz. 

 Tog: európai hőosztályozási mértékegység, minél magasabb a „Tog-szám”, annál melegebb a takaró.

Pamut takarók nyárra, 24-27 °C, hőmérséklet között. (0,5-1 Tog)                   

         

Nyárra, melegbe ajánljuk. Babakocsik és kiságyak tökéletes kiegészítője. 

Anyagtípus: 

  • Pamut

 

Átmeneti takarók őszre, tavaszra,  (1,5 Tog) 

        

Hűvösebb nyári éjszakák, őszi és tavaszi időszak megfelelő kiegészítője. Meleg lakásban akár egész évben is használhatjuk.

Anyagtípus : 

  • Pamut
  • Micro polár
  • 2 rétegű pamut

Kötött takaró normál szobahőmérsékletre 17-21 °C-on (2 Tog)    

Bármely időszakban használható,évszaktól függetlenül.

Anyagtípus : 

  • Kötött 

  

Wellsoft takaró normál szobahőmérsékletre 17-21 °C-on (2,5 Tog)

  • Pihe-puha, finom, selymes tapintású wellsoft anyag 

Téli bélelt vastag takarók hűvösebb lakásba, télre, (nagyobb gyerekeknek is) 12-17 °C-on, ( 3,5 Tog )                                                               

  

  • Pamut - Wellsoft 
  • Pamut - Velúr

Egyedi Takaróink piciknek és nagyoknak is elérhetőek ! ( rendelésre )

               

 Tog: európai hőosztályozási mértékegység, minél magasabb a „Tog-szám”, annál melegebb a takaró.

Kedves kismama!

Egy új élet érkezése a családba sok kihívás és feladat elé állítja a friss szülőket. Kíváncsisággal és érdeklődéssel figyeled a tested változásait, azt, hogy egy baba fejlődik a pocakodban. El sem hiszed, hogy a világ legnagyobb csodája most épp veled történik meg? Pedig így van, hidd csak el, hogy anyuka leszel!

 

2018.09.20 23:12

Vásárolj 40.000 Ft értékben az univerzális kelengye csomag* termékeiből és használd a BABA22 kuponkódot a 10% kedvezmény érvényesítéséhez.

(A megjelölt termékek példaként vannak feltüntetve, más márka is választható.)
*Az akció nem vonatkozik a bútorokra.
*Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig tart.

A kelengye lista egy olyan termékekből álló felsorolás, melyet szakképzett kollégák állítottak össze számotokra, figyelembe véve számos fontos szempontot.

Összesen 7 különböző kategóriába sorolva találjátok meg azon termékek listáját, melyek kimondottan szükségesek, vagy épp nagy segítséget nyújtanak a kisbabád ellátása során.
A termékek mellé linkeket is párosítottunk, így részletesebb tájékoztatást is találsz.

25 éves lett az ASTI – Minden, amire a babának és az anyukának szüksége lehet


Immár 25 éve, hogy az Andrea Kft. apró családi vállalkozásként megkezdte működését, nem sejtve, hogy mára Magyarország egyik legjelentősebb baba- és gyermekruházati cégévé növi ki magát. Az immár piacvezető ASTI márka, melyet 2005-ben kapcsoltunk be az Andrea Kft. életébe, sokak fejében a bébi- és gyermekruházat szinonimájaként él – sőt, még ennél is többként. Az ASTI-nál a vevők mindent megtalálhatnak, amire a gyermekvállalás előtt, majd a szülés után az apróság fejlődési szakaszait követve csak szükségük lehet: legyen szó akár ruhákról, játékokról vagy a babának és a felcseperedő gyereknek szükséges egyéb kellékekről.

Új bútorcsalád az Astinál

 

 

 

 

„Lengyel, magyar két jó barát”- szól a mondás és milyen igaz. A mi esetünkben mindenképp. Újabb bútorcsaládokat mutathatunk be önöknek egyenesen Lengyelországból.

2017.02.03 15:33
Bruce Willis is ezt tolja
                                                    

Manapság egy babakocsi sokak számára nem csak egy egyszerű szállító eszköz, amivel babástul eljutunk A pontból B pontba. Volt idő, amikor ez egy igazi kihívásnak számított.       

 

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Miért fontos az ASTI számára a vállalati társadalmi felelősségvállalás?

A vállalati társadalmi felelősségvállalás azt jelenti, hogy a vállalatok mindennapi üzleti tevékenységüket szociális és környezetvédelmi célokhoz igazítják. Ezeknek a teljesítését teljesen önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül vállalják.

Vállalati kultúránk szerves részét képezi a karitatív tevékenység, adományozás, környezetvédelem, jótékonysági programok és ingyenes tanácsadások szervezése.

2017.01.06 14:48

A világítótorony Alapítvány képösszeállítása a 2016 évi adományainkról

2016.12.12 08:03

Bizalom a textíliában

Az OEKO- TEX szabvány a textiltermékekre és az azokon alkalmazott kellékekre (cipzárak, gombok, cérnák, címkék) vonatkozó vizsgálati és tanúsítási rendszer. A textil és ruhagyártásban előforduló kémiai anyagok mennyiségét vizsgálja és írja elő, így a bevizsgált termékek az emberi szervezetre ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt. A nemzetközi OEKO- TEX szervezethez tartozó intézmények jogosultak arra, hogy a termékeket széles körű anyagvizsgálatnak vessék alá. Az Eco Passport egy olyan igazolás, amelyet a vegyszergyártók kaphatnak ezzel tanúsítva, hogy a textilgyártáshoz szükséges színezékek, oldószerek, kenőanyagok, felhasználhatóak és az emberre nézve nem károsak.

2016.11.17 15:53

A Disney történet

I. rész

1923 nyarán Walt Disney Kaliforniába érkezett tele reményekkel. Még Kansas City-ben készítette el az Alice Csodaországban című rajzfilmjét Lewis Carroll híres regénye alapján. Eldöntötte, hogy bemutatkozó filmként fogja használni és eladja egy forgalmazónak a rajzfilm sorozatot, amit Alice Comedies-nek nevezett el. Kaliforniába érkezése után nem sokkal sikerült is neki találni egy forgalmazót, aki szerződést kötött vele, úgy hívták M. J. Winkler. 1923. október 16-án forgalomba hozták a rajzfilmet. Ettől a naptól fogva indult el a Disney társaság. Eredetileg Disney Brothers Cartoon Studio néven indult. Walt Disney bátyja Roy, a cég egyenrangú tagja javaslatára, megváltoztatták a cég nevét Walt Disney Studio-ra. Az Alice Csodaországban rajzfilm 4 évig futott.

Hogyan működik a légzésfigyelő?

Számtalan eszköz áll ma már rendelkezésre, hogy a szülők figyelemmel kísérhessék babájuk minden rezdülését, webkamerás mobileszközök, kamerás bébiőrök, légzésfigyelők. Minden kismama aggódik a baba születését követő első pillanattól kezdve, vajon mindent jól fog-e majd csinálni, védeni, óvni szeretné kisbabáját. Ezekkel a modern készülékek használatával a szülők nyugodtabbak lehetnek akár napközben, mikor nincsenek épp a kisbaba szobájában, vagy este, mikor mindenki alszik. A légzésfigyelő az egyik megoldás arra, ha a szülő aggódóbb, szorongóbb típus, de mindenkinek hasznos lehet.

2016.11.08 14:16

 

A szülészeti gél

A szülés előtt álló kismamáknál ott lapulhat a félelem, hogy vajon minden rendben fog-e zajlani a szülőszobán, esetleg felléphet valami komplikáció. Ezeket az aggodalmakat ma már könnyebben lehet kezelni különböző módszerekkel, amiket a tudomány fejlesztett ki számunkra. Az egyik ilyen módszer, amivel megkönnyíthetjük a szülést, a Gynotal gél használata. Ezt a szülészeti gélt, kifejezetten a hüvelyi szülés megkönnyítésére fejlesztették ki. Csökkenti a súrlódást a szülés során, annak köszönhetően, hogy egy filmréteget képez a hüvely falán.