Ruházat

Bababoltjainkban és webáruházunkban széles kínálatot talál bébiruha, babaruha és gyermekruházatokból. Folyamatosan változó árukínálattal és akciókkal várjuk Önöket. Érdemes visszanézni!

Vidám, kényelmes ruhácskák a legkisebbeknek bababoltunkból

A baba nyugalmának egyik kulcsa a szülői gondoskodás mellett a kellemes, meleg, barátságos környezet. Az ismerős személyek és tárgyak jelenléte megnyugtatja, így kevesebbet sír, ami a szülők számára sem utolsó szempont. Ha nap mint nap kedvenc mesehősei tekintenek vissza rá játékairól, babaruháiról és bútorairól, a figurák garantáltan jobb kedvre derítik. Az ASTI Kids Bababolt a Disney-termékek hivatalos márkakereskedőjeként jogtisztán kínálja a jogvédelem alatt álló figurákkal díszített bébiruhákat, bababútorokat és babafelszereléseket a kombidresszektől, kocsikabátoktól, rugdalózóktól és sapkától kezdve a bébiőrig, autósülésig és babakocsiig.

Azt Asti Bababolt kínálatában Mickey egértől a Mancs Őrjáratig

Bababoltunk kollekciójában a kicsik minden kedvence helyet kapott: a babaruhákon ott van Mickey és Minnie egér, Donald kacsa, Plutó kutya, Micimackó, Mancs Őrjárat, de a Verdák összes négykerekű sztárja is. 2019-től csak nálunk az egyedüllálló Fisher-Price babaruha kollekció. A legnevesebb márkákat forgalmazzuk; képviselteti magát többek közt az Adamo, a BeSafe, a Chicco, a Maxi-Cosi vagy a Cosatto is. Minden évszakban felöltöztetjük a babát: csinos és kényelmes napozót ugyanúgy talál nálunk, mint overállt; így érdemes körülnézni bébiruháink között.

 

Minőségi, magyar gyártmányú, pamut babaruhák

Folyamatosan visszanézhet bababoltunkba, ahogy cseperedik a baba: bébiruháink 56-98-as méretben kaphatók. Kizárólag minőségi pamut alapanyagból készült, kényelmes, magyar gyártmányú ruhákat forgalmazunk. A bébiruhák kínálata hetente új kollekciókkal bővül, melyek megtervezésénél ügyelünk arra, hogy az egyes babaruhák jól kombinálhatók legyenek egymással; így több komplett szettet összeállíthat a kicsinek kevesebb darabból is. Nézzen körül babaruháink és más termékeink között!

Babaruházataink között megtaláhatóak: Disney figurák, Hello Kitty, Mancs Őrjárat, Star Wars, Fisher-Price