A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Kategóriák

Ruházat

Baba és gyermek ruházat
BABAKOCSI
Fő kategória >RuházatBababoltjainkban és webáruházunkban széles kínálatot talál bébiruha, babaruha és gyermekruházatokból. Folyamatosan változó árukínálattal és akciókkal várjuk Önöket. Érdemes visszanézni!

Vidám, kényelmes ruhácskák a legkisebbeknek bababoltunkból

A baba nyugalmának egyik kulcsa a szülői gondoskodás mellett a kellemes, meleg, barátságos környezet. Az ismerős személyek és tárgyak jelenléte megnyugtatja, így kevesebbet sír, ami a szülők számára sem utolsó szempont. Ha nap mint nap kedvenc mesehősei tekintenek vissza rá játékairól, babaruháiról és bútorairól, a figurák garantáltan jobb kedvre derítik. Az ASTI Kids Bababolt a Disney-termékek hivatalos márkakereskedőjeként jogtisztán kínálja a jogvédelem alatt álló figurákkal díszített bébiruhákat, bababútorokat és babafelszereléseket a kombidresszektől, kocsikabátoktól, rugdalózóktól és sapkától kezdve a bébiőrig, autósülésig és babakocsiig.

Azt Asti Bababolt kínálatában Miki egértől a Monster High-ig

Bababoltunk kollekciójában a kicsik minden kedvence helyet kapott: a babaruhákon ott van Miki és Minnie egér, Donald kacsa, Plutó kutya, Micimackó, Törpilla vagy Hami a Hupikék törpikékből, Frankie Stein és a többiek a Monster High-ból, de a Verdák összes négykerekű sztárja is. A legnevesebb márkákat forgalmazzuk; képviselteti magát többek közt az Adamo, a BeSafe, a Chicco vagy a Taf Toys is. Minden évszakban felöltöztetjük a babát: csinos és kényelmes napozót ugyanúgy talál nálunk, mint overállt; így érdemes körülnézni bébiruháink között.

 

Minőségi, magyar gyártmányú, pamut babaruhák

Folyamatosan visszanézhet bababoltunkba, ahogy cseperedik a baba: bébiruháink 56-98-as méretben kaphatók. Kizárólag minőségi pamut alapanyagból készült, kényelmes, magyar gyártmányú ruhákat forgalmazunk. A bébiruhák kínálata hetente új kollekciókkal bővül, melyek megtervezésénél ügyelünk arra, hogy az egyes babaruhák jól kombinálhatók legyenek egymással; így több komplett szettet összeállíthat a kicsinek kevesebb darabból is. Nézzen körül babaruháink és más termékeink között!

Babaruházataink között megtaláhatóak: Disney figurák, Hello Kitty, Hupikék törpikék, Csőrike stb.