Ösztöndíj program

Kedves Hallgató!

Dr. Gazsó Andrea vagyok, az Andrea Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 1992. óta foglalkozik baba és gyerekruhák gyártásával, illetve mindenféle baba-mama termék forgalmazásával.

Mint valamikori egyetemista, nagyon jól emlékszem még arra, hogy sok évfolyamtársamnak, illetve családjuknak milyen nehézséget okozott a tanulmányokhoz kapcsolódó lakhatási és egyéb költségek biztosítása.

Ezért döntöttem úgy, hogy pályázatot hirdetek az egyetemek és főiskolák hallgatói számára melynek célja, hogy a hátrányosabb helyzetű, rászoruló diákoknak egy kis segítséget nyújtsunk.

E célból 2 ösztöndíjat indítunk, melyek összege egyszeri 150.000 és 50.000 Ft.

Az ösztöndíj elnyerésének feltételei:

  • 4.0 feletti átlag az előző lezárt félévben
  • rövid (max. 200 szó ) bemutatkozó anyag, melyben a hallgató leírja indokait a pályázat benyújtására, valamint megadja, hogy hányadik évfolyamon, milyen szakon tanul
  • a pályázat benyújtása 2020. június 31.-ig, elektronikus úton, az alább megadott linken keresztül

A pályázatokat egy az ANDREA KFT. menedzsmentjéből álló zsűri bírálja el és a nyertes pályázókat, valamint az oktatási intézményt 2020. szeptember első hetében, email-ben  értesíti és egyeztet velük a pénzösszeg átutalásáról.

Pályázatunkkal hagyományt szeretnénk teremteni és ezentúl minden évben meghirdetni azt.

                                                

Ezenfelül szeretném még felajánlani támogatásunkat, - csatlakozva a magyar kormány Családvédelmi Akciótervéhez -, minden várandós, illetve már gyermekét nevelő hallgatónak.

A Budapest, IX. Soroksári út 110-112. sz alatti ASTI Bababoltunkban, a diákigazolványuk , illetve a gyermek születési anyakönyvi kivonatának bemutatásával, minden vásárlásnál 10% kedvezményt adunk számukra.

 Addig is érdemes böngészni weboldalunkat (www.astibababolt.hu ), ahol a bababútoroktól kezdve, a babakocsikon, autósüléseken át, mindenfajta babaápolási termékig, minden szükséges dolgot megtalálnak.

 

Jó tanulást kívánok Mindannyiuknak, várjuk pályázataikat!

 

Név:
E-mail cím:
Intézmény neve:
Pályázati levél: