Privát tanácsadás Kismamáknak

PRIVÁT TANÁCSADÁS AZ ASTI BABABOLTBAN

Minden kismama a maga útján jár, ezért mindegyikük másképpen éli meg a gyermekáldással járó változásokat. Vannak kismamák, akik már a fogantatást is megérzik, míg másoknak több időbe telik a várandósságot érzelmileg is megélni. Sokszor ez bizonytalansággal jár, és a baba első pici mocorgásának megérzéséig nem is tudatosul igazán a más állapot. A várandósság megélése sok erőteljes változást hoz és gyakran megjelennek az öröm mellett a dilemmák, kételyek is. Mire lesz szüksége a babámnak? Nekem mire lesz szükségem? Mikor kezdjek el vásárolni? Mit vegyek? Biztos minden kell? Nem lesz ez sok vagy fölösleges? Melyik a legjobb? Miből mennyit? Számtalan hasonló kérdés kavarog ilyenkor a nők fejében, és sokszor jól jönne egy kis segítség.

Mi, az Astiban szeretnénk ebben a gyönyörű időszakban is fogni a kezeteket, és átsegíteni Titeket ezeken a dilemmákon. Ha úgy érzed, hogy Benned is hasonló hullámvölgyek váltják egymást vagy csak a kíváncsiság késztet, szeretettel meghívunk egy ingyenes és kötetlen, stresszmentes tanácsadásra Bababoltunkba.

Szakképzett Kolléganőink megmutatnak Nektek mindent, amire a várandósság időszakában és a baba születése után szükségetek lesz, elmondják a kismama termékek működését, készséggel válaszolnak a Bennetek felmerülő kérdésekre. Segítenek összeállítani a kórházi csomagot, végigmehettek a Babakelengye minden során, hogy mindene meglegyen a legújabb családtagotoknak, mire megérkezik új, szerető otthonába.

Emellett szeretnénk Nektek egy kis akcióval is kedveskedni. Boltunkban és webshopunkban összeállítottunk Nektek egy univerzális kelengyecsomagot, ahol összesen 7 különböző kategóriába sorolva találjátok meg azon termékek listáját, melyek kimondottan szükségesek, vagy épp nagy segítséget nyújtanak a kisbabád ellátása során. Vásárolj min. 40.000 Ft értékben ezen termékeinkből, használd a BABA2022 kuponkódot vásárlásod végén és megajándékozunk Téged 10% kedvezménnyel.

>> BABAKELENGYE CSOMAG <<

Jól hangzik, ugye?

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél részt venni Tanácsadásunkon, keresd Zsófit bizalommal a

zsofi.harsanyi12@gmail.com 

email címen.

Várunk szeretettel!

Az Asti csapata

 

 

 

 

 

További akcióink, ajánlataink >>