Tanácsadás

Exkluzív személyes tanácsadás kismamáknak

2018.09.19 17:35

Kedves kismama!

Egy új élet érkezése a családba sok kihívás és feladat elé állítja a friss szülőket. Kíváncsisággal és érdeklődéssel figyeled a tested változásait, azt, hogy egy baba fejlődik a pocakodban. El sem hiszed, hogy a világ legnagyobb csodája most épp veled történik meg? Pedig így van, hidd csak el, hogy anyuka leszel!

 

 

Ahogy fogynak a hónapok és közeledik a csöppség érkezésének ideje, napról-napra egyre nagyobb lesz az izgalom is. Már alig várod, hogy végre a kezedben tarthasd kisbabádat. A lelkesedésed mellé azonban egy másik érzés is párosulhat, ez nem más, mint egy icipici pánik.

 

„Biztosan gondoltunk mindenre? Nem felejtettünk el semmit? Megvettünk mindent, ami kell? De egyáltalán mi az, ami kell?”

 Hasonló kérdések cikáznak át az agyadon, de nyugalom, ez teljesen normális.

Vegyél egy mély levegőt, szedd össze a gondolataidat, akár írd is le őket egy papírra .

Gyere el hozzánk exkluzív személyes tanácsadásunkra!  Ide nyugodtan elhozhatod a papírt, amin a kérdéseid, gondolataid vannak.

Mi azért vagyunk, hogy mindenben segítsünk neked! A széleskörű tájékoztatás ingyenes, és nagyjából 1-2 órát vesz igénybe.  

Nincs olyan, hogy rossz vagy felesleges kérdés. Kollégánk egy könnyed, baráti hangulatú beszélgetés során mindenről tájékoztat téged, amiről csak tudni szeretnél. Ha esetleg van olyan, amire te nem gondoltál, kedvesen felhívja rá a figyelmed és részletes tájékoztatást ad az előtted álló időszakról.

Foglalj időpontot a személyes tanácsadásunkra!

Időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehet

Telefonon:  06 70 634 48 97 vagy 06 30 303 99 12  ( 8-16-ig)

Emailben: tanacsadas@astikids.com  címen.

A beszélgetés végén ajándékkal és személyre szabott kedvezménnyel is kedveskedünk neked.

Addig is, hogy segítsük a felkészülésed egy biztos támpontot adó listát készítettünk neked. Ezen végighaladva a legfontosabb dolgokat soroltuk fel, amire a pici érkezése utáni napokban, aztán hónapokban szükséged lesz.