Ergobag

Miért jó a gyereknek?

Miért jó választás az ergobag iskolatáska gyermekednek?

Az ergobag iskolatáskának 3 alappillére van:

100% ERGONÓMIA: ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

 


Egyszerre kombinálja az ergonomikus designt minden olyan szükséges követelménnyel,  amire egy alsós iskolásgyereknek szüksége lehet. Az ergobag  iskolatáska biztosítja a tökéletes illeszkedést , követve a gyermek növekedésének magasságát. Az iskolatáska állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 110-150 cm testmagassága között. 
A Your-Size-System, a háttámla beállítása mellett, a pántok méretre állítását is lehetővé teszi. Így illeszkedik a táska a háthoz. 

100% ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉK


Nagyon fontos számunkra a környezetünk védelme. Az ergobag Iskolatáska 100% PET Palackból készült. Így a műanyag hulladék új szerepet kap, miközben a természetes  környezetet megóvjuk. Összehasonlítva a hagyományos gyártási metódussal  a szennyvíz 20 %-kal  kevesebb, míg a felhasznált energia fogyasztás 50 %-kal. A táskáinkhoz 2011 óta 158 millió PET palackot ( 0,5 literes) használtunk fel !

100% EGYEDISÉG: CSERÉLHETŐ MATRICÁK

 

Minden ergobag iskolatáskát úgy tervezték , hogy illeszkedjen az egyedi ízléshez. A változtatható design a ráragasztható matricának lehet köszönni. Fedezd fel a több, mint 25 féle tematikus matrica szetteket!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: