Ergobag

Miért jó a gyereknek?

Miért jó választás az ergobag iskolatáska gyermekednek?

Az ergobag iskolatáskának 3 alappillére van:

100% ERGONÓMIA: ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

 


Egyszerre kombinálja az ergonomikus designt minden olyan szükséges követelménnyel,  amire egy alsós iskolásgyereknek szüksége lehet. Az ergobag  iskolatáska biztosítja a tökéletes illeszkedést , követve a gyermek növekedésének magasságát. Az iskolatáska állítható háttámlával rendelkezik a gyermek 110-150 cm testmagassága között. 
A Your-Size-System, a háttámla beállítása mellett, a pántok méretre állítását is lehetővé teszi. Így illeszkedik a táska a háthoz. 

100% ÚJRAHASZNOSÍTOTT TERMÉK


Nagyon fontos számunkra a környezetünk védelme. Az ergobag Iskolatáska 100% PET Palackból készült. Így a műanyag hulladék új szerepet kap, miközben a természetes  környezetet megóvjuk. Összehasonlítva a hagyományos gyártási metódussal  a szennyvíz 20 %-kal  kevesebb, míg a felhasznált energia fogyasztás 50 %-kal. A táskáinkhoz 2011 óta 158 millió PET palackot ( 0,5 literes) használtunk fel !

100% EGYEDISÉG: CSERÉLHETŐ MATRICÁK

 

Minden ergobag iskolatáskát úgy tervezték , hogy illeszkedjen az egyedi ízléshez. A változtatható design a ráragasztható matricának lehet köszönni. Fedezd fel a több, mint 25 féle tematikus matrica szetteket!

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft