Jégvarázs, Frozen (Disney)

Jégvarázs | Frozen gyerekruhák az Asti bababoltokban

 

Jégvarázs, minden alkalomra kislányoknak, nagylányoknak

A forróságban jól esik látni a ruhácskán, vagy egy felsőn megjelenő hűvösséget. A Frozen igazi jégbezárt divatot kölcsönöz minden ruhadarabnak. A jellegzetes motívum nagy kedvenc a lányoknál, a Disney remekül eltalálta Frozen karakterét divatozáshoz is.

Minőségi, magyar termék az Asti bababoltokban

Finom színek, kiváló minőségű anyagok, száz százalék pamutból, első osztályú minőség a gyermekruhákban. Különleges szabásvonalak tökéletes harmóniája jellemzi a Jégvarázs motívumokkal tarkított minden egyes ruhadarabot.  A Frozen gyermekruhák között a kényelmes, szellős felsők a legforróbb napokban is hűs érzést nyújtanak kislányoknak, nagylányoknak, akik imádják a divatot.

 

A Jégvarázs azaz Frozen egy újabb Walt Disney klasszikus, mely a gyerekek nagy kedvence.

A történet főbb szereplői Elza királynő és húga Anna , valamint hűséges barátaik, Olaf a hóember és Kristoff, akiknek alakjuk visszaköszön az általunk gyártott Jégvarázs gyerek ruhákon, pólókon, nadrágokon és nyári együtteseken, szabadidő ruhákon.

Nagyon kedves Disney Jégvarázs mesének 2015-ben újabb folytatása várható, ahol újabb izgalmas kalandokba kerülnek a gyerekek kedvenc Frozen mesehősei mi pedig hétről - hétre megújuló Jégvarázs gyerek és nagylányos ruhákat, felsőket, atlétákat és nadrágokat kínálunk a kisebb és nagyobb Frozen rajongó gyerekeknek.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: