Jégvarázs, Frozen (Disney)

Jégvarázs | Frozen gyerekruhák az Asti bababoltokban

 

Jégvarázs, minden alkalomra kislányoknak, nagylányoknak

A forróságban jól esik látni a ruhácskán, vagy egy felsőn megjelenő hűvösséget. A Frozen igazi jégbezárt divatot kölcsönöz minden ruhadarabnak. A jellegzetes motívum nagy kedvenc a lányoknál, a Disney remekül eltalálta Frozen karakterét divatozáshoz is.

Minőségi, magyar termék az Asti bababoltokban

Finom színek, kiváló minőségű anyagok, száz százalék pamutból, első osztályú minőség a gyermekruhákban. Különleges szabásvonalak tökéletes harmóniája jellemzi a Jégvarázs motívumokkal tarkított minden egyes ruhadarabot.  A Frozen gyermekruhák között a kényelmes, szellős felsők a legforróbb napokban is hűs érzést nyújtanak kislányoknak, nagylányoknak, akik imádják a divatot.

 

A Jégvarázs azaz Frozen egy újabb Walt Disney klasszikus, mely a gyerekek nagy kedvence.

A történet főbb szereplői Elza királynő és húga Anna , valamint hűséges barátaik, Olaf a hóember és Kristoff, akiknek alakjuk visszaköszön az általunk gyártott Jégvarázs gyerek ruhákon, pólókon, nadrágokon és nyári együtteseken, szabadidő ruhákon.

Nagyon kedves Disney Jégvarázs mesének 2015-ben újabb folytatása várható, ahol újabb izgalmas kalandokba kerülnek a gyerekek kedvenc Frozen mesehősei mi pedig hétről - hétre megújuló Jégvarázs gyerek és nagylányos ruhákat, felsőket, atlétákat és nadrágokat kínálunk a kisebb és nagyobb Frozen rajongó gyerekeknek.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft