Kártyajáték

Nézet:
Sorrend:
-10%
ET570119

Kvartett kártyajáték, ami remek elfoglaltság lehet az utazások, de otthon is.
A játékot gyönyörűen illusztrálták a farm és az állatok elevenednek meg lapjain.
Fejleszti a gyermek memóriáját és koncentrációját.

A játék 36 kártyát tartalmaz. A cél 4 megfelelő kártya összegyűjtése. Minden kártyán egy állat szórakoztató képe található. Játékosan a gyerekek nemcsak megismerik az állatokat és az életüket, hanem fejlesztik memóriájukat és megtanulják a fontos készségeket, például a koncentrációt és a játékfejlesztést.

Korcsoport: 3 éves kortól
Anyaga: kartonpapír
Csomagolás mérete: 10X14X3 cm

2 691 Ft
2 990 Ft
Kezdete: 2023.03.20 Vége: 2023.04.05
ÚJ
DJ5189

Összetett fejlesztő játék, amit a kisiskolások és a felnőttek is élvezhetnek.

Gondolkodás, felismerés, taktika, gyorsaság. A különböző témaköröknek megfelelő szavak megtalálása úgy, hogy a felfordított betű is szerepeljen a szóban, nem is olyan könnyű feladat. Ha már ismered a betűket és be tudod azonosítani a hangokat, ha te vagy a leggyorsabb és legleleményesebb, megnyered a játékot.

Tartalma: 

54 db kártya

 • 38 db betűkártya
 • 16 db téma kártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5098

Mennyi az annyi? Ez itt a kérdés!

Ebben a játékban az győz, aki kevés pontot gyűjt. Itt nem pontot kell nyerni, hanem el kell kerülni, hogy sokat szerezzen a játékos. A lefordított 4 tényező közül, csak kettő számértékét ismerhetik, a többit ki kell találni, vagy ki kell következtetni, attól függ, mit mondtak az előttük szólóak, emlékezni kell mennyit látott az előző lap kukucskálásnál.  A játék szabályában az áll, aki azt gondolja, neki kevesebb, mint 5 pontja van, mondja hogy " Spooky boo", de magyarul ez annyit tesz "Hú-hú-hú", bagoly vagy kisértet huhogás. A játékban az nyer, aki tudja mikor huhogjon!

Tartalma:

 • 54 kártyalap
 • 1 db útmutató

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5169

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék.

Utánozó, kitaláló játék azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. Az arckifejezések felismerése fontos tudás a kommunikációban. Ebben a kártyajátékban  a metakommunikációs jelzések adása és fogadása a játék. Szórakozás és nevetés garantálva! 

Ez a játéknagyon fontos dolgot tanít, az arckifejezések felismerését. Lehet, hogy sokak számára ez természetes, kifejezni grimasszal, arckifejezéssel az érzéseket, de a mai másra figyelő világban nagyon sok esetben nem kap elég hangsúlyt az arckifejezések értelmezésének a fontossága. Kutatók összefüggést kerestek az arckifejezés felismerése és a diszlexia, a figyelemzavar  között és találtak.

Tartalma:

 • 18 db piros hátoldalú nagy kártyalap
 • 18 db  piros hátoldalú kicsi kártyalap
 • 18 db zöld hátoldalú nagy kártyalap
 • 18 db zöld hátoldalú kiskártyalap
ÚJ
DJ5187

Ha a kirakóst jól rakod ki, győzhetsz!

Barátságos szörnyecskék háromszög alakú kártyalapokon. A háromszög alakú kártyák lerakásánál az alapvető szabály, hogy bárhová tehető addig, amíg ugyanolyan színű nincs még lerakva. Ha már van egy ugyanolyanszínű lap az asztalon, akkor csak mellé tehető, úgy hogy érrintkezzen egy oldaluk egymással.

Ismerni a kézben lévő lapokat, átlátni a lépések sorrendjét, jó taktikát követel a győzelem!

Tartalma:

 • 60 db kártyalap

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5183

Térkép, kincs, kalózok mindez egy taktikai kártyajátékban.

A csomagban 21 db kincses kártya, 1 db gyémántot, 2 db pisztolyt, 3 db  ékszert, 4 db koronát, 5 db kupát és 6 db aranyat ábrázoló lap van. A kártyákon lévő csillagok megmutatják az értéküket, minél ritkább a kincs, annál értékesebb. Minden játékosnak 7 db kalózkártyája van, 6 kincset és 1 kincses térképet ábrázoló és van  1 db pontot levonó kártyája. Mindezekkel az a cél, hogy gyors akcióval, jó taktikával kell megszerezni a kincsesszigeten a legnagyobb kincset!

Tartalma:

 • 59 db kártya

Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5178

Meseszép bűvészkártya a Djeco-tól.

Egy kis kézügyesség, egy nagy adag illúzió, néhány cinkelt kártya és kész is a trükk! Tíz fantasztikus trükköt sajátíthatsz el, amivel ámulatba ejtheted a közönségedet. 

Tartalma:

 • 47 db kártyalap (40 db-ból álló pakli + 6 db kétoldalas lap, 1 db kurta lap, 6 trükk-kártya sárga flitterekkel) 

Méretei: 15,6 x 15,7 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 9 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5177

Kiváló eszköz, hogy a kicsik könnyen megtanulják relációk fogalmát.

Kisebb-nagyobb kártyacsata kicsi gyerekeknek tervezve. Gyorsan hasonlítsd össze az állatok méretét, nagyságát, és igyekezz minél több kártyát összegyűjteni! Összemérhető állatfigurás kártyalapokkal a játék fejleszti a mennyiségfogalmat, a relációk érzékelését. Igazán jó játék kicsiknek a matek tudás megalapozáshoz!

Tartalom:

 • 36 db  kártya

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

ÚJ
DJ5175

Legyél te az első, aki felismeri a kártyapárokat és azonnal csapj le!

Megfigyelés, memória, gyorsaság, ügyesség, gyors helyzetfelismerés és gyors reagálás vezet a sikerhez ebben a játékban. 

Tartalma:

 • 12 db  gyűjtőkártya 
 • 60 db kártya

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

ÚJ
DJ5172

Karikatúrákon  a különböző atletikai sport mozdulatai a Djecotól.

A kártyajáték szabálya egyszerű: minél több lapot letenni a hívólapokra, mielőbb érmet nyerni. Ahhoz, hogy ez a cél megvalósuljon a játékosnak jól meg kell figyelni a kártyalapokat, lehetőleg mielőbb emlékeznie kell majd arra, mi lehet még a játékostársak kezében, ami neki megfelelő lehet majd, ha leteszik. A hívólapokra és két szempont szerinti lerakási lehetőség van, két szabály szerint: vagy a számérték egyezik a hívóképen láthatóval, vagy a képen azonos sportágba tartartozó sportoló van, ugyanakkor a számértéke  eggyel több, mint az asztalon található hívókártyáén. Lehetőség van ugyanabban a fordulóban az asztalon lévő kártyák logikus áthelyezésre, úgy, hogy megfeleljen a kettős szabálynak, ha ekkor olyan lapot hagy a játékos legfelül, amire tenni tud, akkor leteheti a felszabadított helyre a kártyáját. A következő játékos csak mindez után játszhatja ki a lapjait. Megfigyelést, emlékezet, gondolkodást fejlesztő kártyajáték. További fejlesztős lehetőségeket is bőven adnak a tréfásan megrajzolt kártyalapok. Alkalmasak beszédfejlesztésre, a szókincs bővítésre, fogalmazási készség megalapozására. A ki, milyen, mit csinál, hogyan kérdésekre látványos inspiráló válaszok találhatóak a kártyalapokon. Ha jól megnézzük a müvészi igénnyel megrajzolt kártyalapokat, nézőpont kérdése, hogy mennyire ügyesek a sportolók. Attól függ, melyik irányból nézzük. Ez egy szuper kártyajáték, mókás és okos játék.

Tartalma: 

 • 60 kártyalap
 • 25 érem (zseton)

Méretei:15 x 12 x 3 cm

ÚJ
DJ5160

Mi sem lehet hátborzongatóbb éjszaka, mint sötétben csontvázakat összerakni!

Nagyon szórakoztató, különleges kártyajáték, szinte nélkülözhetetlen kelléke egy "ottalvós"" bulinak. A lapok világítanak a sötétben. Természetesen fényes nappal is használhatóak a kártyalapok. A játékban laphívásos alapon játszanak a játékosok, de a szerencse vagy a másik játékos taktikája bejátszik az eredménybe. Sorozatgyűjtő, rész-egész kapcsolatát felhasználó, borzasztó kártyajáték többek között a mini régész palánták számára.         

Tartalma:

44 db fluoreszkáló kártyalap

 • 30 db ép csontot ábrázoló kártya
 • 12 db törött csontot ábrázoló kártyalap
 • 2 db joker kártya

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5156

A vízálló kártyák pancsizáshoz készültek a Djecotól.

Nagyon egyszerű, párkereső játék a Páran párban kártyajáték. Az azonos kártyákat kell felfedezni, megfigyelni és összepárosítani. A kártyákon igen dekoratív vízi állatfigurák parádéznak. Jó játék képecskéket nézegetni a fürdőkádban.

Tartalma:

 • 32 db kártyalap

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ5152

Nagyszerű szórakozást nyújt ez a kártyajáték  szülinapi zsúron, vagy nyaralás alatt.

A nevetés és a siker biztosított, garantáltan nem fog unatkozni senki! Fejlődik a kifejezőkészség, a szókincs, és a kapcsolat teremtő képesség is jó irányba terelődik. A sikeres mutogatás utáni öröm önbizalmat ad, és egyre ügyesebb, bátrabb előadások részesei lehetünk. A játékosoknak ki kell találnia a hangok és a mutogatás alapján, hogy mit ábrázol az előadó kártyája. A jó szórakozást és a kacagást garantálja ez a játék!

Tartalom:

120 db feladatkártya

 • 40 kék kártya (mutogatásra felszólító lapok)
 • 40 narancssárga kártya (hangadásra felszólító lapok)
 • 40 zöld kártya (mutogatás és hangadás lapok)

Doboz mérete: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5147

A kártyajáték izgalmas szórakozás minden korosztálynak a Djecotól.

A szabálya egyszerű -- különösen kezdetben--, amíg elegendő állati táplálék nevét tudja felidézni a játékos. A szörnyecskéknek ábrázolt állatfigurák csak azokat az ételeket fogyasztják el, amelyeknek a kezdőbetűje a kártyájukon áll. Ha valaki elegendő, a kívánalmaknak megfelelő tápláló táplálékot ismer, akkor máris győzelemre áll. De mennyi az elegendő? Megtudhatja, aki a Betűfaló kártyával a játékos társaival kártyázik.

Tartalma: 

 • 52 db kártya

Méretei: 15,6 x 11,7 x 2,8 cm

 

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5148

Kép vagy geometriai formák szerencsés és okos megtalálása kártyákkal.

Két nehézségi fokozatban játszható stratégiai, taktikai kártyajáték. A szabály csak látszólag bonyolult, valójában egyszerű. A játékosoknak 4 db kártyájuk van a kezükben, amelyek közül egyet kell kiválasztani a pakliból kihúzott kártyához. Úgy kell a kihúzott kártyához hozzáilleszteni, párhuzamosan, vagy ferdén, ahogy a kép megkívánja, hogy a teljes kép, vagy forma egésszé váljon, ennyi a cél! Ha ez a feladat megoldható, a játékos felkiált: "Kotakota", de mondhatná azt is "Stipi-stopi"! A kiegészített képet felveszi. Jó képi gondolkozást, jó logikát és jó feladatmegoldási taktikát igényel és fejleszt.

Tartalma:

 • 30 db kártya

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

ÚJ
DJ5149

A Sajtmentő kártyajáték különleges taktikákat igénylő játék a Djecotól.

Stratégiai játék: az egerek sajtokat lopkodnának az asztalról, a macskák egereket üldöznek, a kutyák pedig a macskákat kergetik. Mindezek közben ki képes a sajtot az asztalon tartani? Kik győznek az egerek, vagy macskák? A kutyák legyőzhetőek? Kiderül a játék menetében, attól függően, ki hogyan használja az okos fejét. 

Tartalma:

 • 36 db kártya
 • 1 db startlap
 • 4 csomag sajtlap kártya
ÚJ
DJ5373

Utazás közben játszható kérdezz-felelek játék!

A régi jó barkóba játék feladatkártyákkal. A kártyát húzó játékos a feltett kérdésekre csak igennel vagy nemmel válaszolhat. Logikusan, jól feltett kérdésekkel találhatják ki a kérdező játékosok, hogy mit ábrázol a kép a kártyán.

Tartalom:

 • 60 feladványkártya / 120 képpel

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ5372

Történetszövés. Utazás közben játszható játék a Djecotól

Húzz egy kártyalapot, mondj róla egy gondolatot. Folytasd a történetedet a következő lapon lévő képnek megfelelő tartalommal. Jegyezd meg jól a szövődő mesét, mert mielőtt az újabb kártya alapján folytatod a történetet, el kell tudnod ismételni az előzményeket! Légy humoros és a jó kedv garantált!

Tartalom:

 • 60 feladványkártya

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ5371

Vedd észre hamarabb! Utazás közben játszható játék - Mini travel a Djecotól

Aki a kártyáján látható tárgyat, dolgot, élőlényt stb. hamarabb észreveszi utazás közben, megnyeri a lapot. Ha a kártyán betű látható, és megfelelő kezdőbetűs "valamit" fedez fel a játékos út közben kiáltsa be a szót! Sikerült ezt a kártyafeladatot teljesítenie a szemfüles játékosnak.

A betűket még nem ismerő gyermekek paklijából vegyük ki a betűket ábrázoló kártyákat!

Tartalom:

 • 60 feladványkártya

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ5370

Szenzációs feladványok a Djeco-tól.

A mini játékok sorozatban válogatott fejtörőket találsz, amik igen csak megdolgoztatják az elmédet. Mindegyik csomag 30 db kártyát tartalmaz, különböző feladványokkal. Ideális útitárs, mert csak egy pakli kártya helyét foglalja el. Vidd magaddal nyaraláskor is és biztos nem lesznek unalmas óráid! Ezek a fantasztikus utazójátékok garantált kikapcsolódást és szórakozást nyújtanak.

Tartalom:

 • 60 feladványkártya

A doboz mérete: 11 x 15,5 x 1,3 cm

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ6971

A Dó-re-mi kártyajáték a képi emlékezet próbája a Djecotól.

A játék során a játékosok élesítik megfigyelőképességüket, és belemerülnek Tinyly édes és fantáziadús világába. Micsoda öröm megtalálni a gyűjtemény figuráinak, a tinyly figuráknak és a  társainak és miniatűr kiegészítőiknek az összes képét! Párosító kártyajáték, ám itt egy feladatkártyának több "párja" is lehet. A nagy alakú kártyákhoz kell gyűjteni a kicsi kártyákat. Okos játék, segíti a rendszerező gondolkodást. A gyermekek kedvelik a "gyűjtögetést", jó szórakozás, ám eközben fejlődik a gondolkodásuk, figyelmük, és ez a játék főként alkalmas az úgy nevezett "feladattudat" fejlesztésre, aminek a jó színten működése majd az iskolás feladatmegoldásoknál elengedhetetlen lesz.

Tartalma:

 • 65 db kártya: 13 nagy alakú és 52 db kicsi kártya
 • 1 db útmutató
ÚJ
DJ6970

Tinyly figurák kártyán

A kártyacsomag tartalmazza a Tinyly kollekció összes figurájának a képét. A Mistigri-játék évszázados kártyajátékot alkották meg a Djeco Tinyly tervezői a gyermekek számára. Ez egy páros játék, amelyben az összes kártyától meg kell szabadulni a képek párosításával, de óvakodni kell a "Miss tinygri-től"!  A "mistigri" középkori elnevezés, ami egyrészt a ház macskáját jelenti, másrészt  a ködös, puha, szürke francia szavak megfelelőiből lett összegyúrva. Itt, ebben a játékban  "Miss tinygri-vé" vált a gyermekek számára, ami itt egy bájos cica, szürke ruhában. A játék során a játékosok belevetik magukat Tinyly édes és fantáziadús világába. Régi és mégis új családi kártyajáték, emlékeztet a Fekete Péter nevű kártyajátékra is.

Tartalma:

 • 29 db kártya
 • 1 db útmutató

Doboz méretei: 7,5 x 10,5 x 2 cm 

Ajánlott életkor: 4 - 9 éves korig

DJ5192

Receptek a kiváló szórakozáshoz a Djecotól.

A kártyák gyümölcs kártyákat és receptlapokat tartalmaznak. A játékban a kézben lévő gyümölcslé recept alapján a hozzávaló gyümölcsöket kell megszerezni, jó emlékezéssel és ügyes taktikával.

Tartalma:

 • 48 db gyümölcs kártya 
 • 8 db speciális gyümölcslé recept lap
DJ5181

Szerencse és logikus gondolkodás, ez a kettő kell a győzelemhez.

A kártyajáték jó logikai készségfejlesztő társasjáték. A láb-számláló kártyajáték lényege, hogy a játékos a már felfedett lapok alapján helyesen tippelje meg az ellenfél lapjának a színét. Így tud kártyalapokat gyűjteni, az, aki a legtöbb kártyalapot begyűjti ő a nyertes.

Tartalma:

 • 70 db kártya 3 féle állatfigura, 5 féle színben
DJ5146

A Rakosgató képkirakó különleges kirakót és kirakást igényel.

Lehet-e a pingvinnek nyuszi feje? A három részből kirakható alakok tréfásak, vagy komolyak, attól függően, hogy azt, mi illik mihez, tudja-e a gyermek? Mindezekre választ adnak a Rakosgatóval kirakott képek.A kártyákkal való képkirakás fejleszti a gyermek rajzkészségét, megfigyelést és bővíti az ismereteit a különböző állatok jellegzetességeiről

Tartalom:

 • 42 db kártya

Kártya méretei: 8,5 x 11,7 x 2,8 cm

Dj5145

Bárány gyűjtés, bari védés, kutyákkal a farkastól.

A játék menete ott fordul új szabállyal, amikor a játékos kiadja a fő lapját a kutyát. A farkasok támadnak, a kutyák védenek, a barik bégetnek és pontot hoznak a házhoz. Fordulatos játékmenete miatt, gyors stratégia, taktikai váltásokat tartalmazó, fondorlatot, logikát követelő és fejlesztő társasjáték kártyákkal. Huncut kisfiúknak különösen ajánljuk! Kisleányok pedig könnyen legyőzhetik őket a még huncutabb taktikákkal. A győztes bárányai megadják a győztes pontok pontos számát!

Tartalma

 • 32 db kártyalap

Kártyadoboz mérete: 8,5 x 11,5 x 2,8 cm

Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

DJ5144

Építsünk közösen Varázslóképzőt!

Összefogásban az erő, ahhoz, hogy a varázsló tanoncokból Nagy Varázslók válhassanak meg kell felelni a kihívásoknak. Össze kell adni minden erőt, össze kell szedni minden tartozékot. Varázspálcákat a kézbe! Stratégia, taktika, együttműködést fejlesztő társas kártyajáték. Legfőként a közösen alkalmazott megfigyelésre és memóriára lesz szükség.

A fiatal varázsló tanoncok arról álmodnak, hogy Nagy Varázslók lesznek. Ahhoz, hogy elérjék a céljukat, legalább 10 küldetést jól kell végrehajtaniuk. Ahhoz, hogy sikerüljön a küldetés együtt kell működniük.

Egyedül is játszható kooperatív társas kártyajáték. 1-6 játékos részére.

Tartalma:

 • 32 db kártyalap
ET570072

A játékot 2 fő is játszhatja, de 3 főtől izgalmas igazán. A játékosok választanak egy osztót Az osztó megkeveri a kártyákat, majd egyenlő arányban szétosztja. A játékosok megnézik lapjaikat és kvartetteket keresnek. Egy kvartett 4 darab, azonos csoportba tartozó kártyát tartalmaz. A játékosok feladata, hogy kérdések segítségével minél több kvartettet gyűjtsenek össze.

A játékot az osztótól jobbra ülő játékos kezdi. Feltesz egy kérdést egy játékos társának azzal a kvartettel kapcsolatban, amit gyűjteni szeretne. Ha a megkérdezett játékosnál van olyan lap, azt át kell adnia.

A játékos addig kérdezhet, amíg a megkérdezett társánál talál olyan kártyát, ami az ő kvartettjéhez hiányzik.

Méret: 10X14X3cm Korosztály: 3 éves kortól Anyaga: Keménykarton

Sorrend: