Salus

A SALUS-HAUS céget 1916-ban Dr. med. Otto Greither alapította. Fia, a cég mai tulajdonosa kötelességének érzi apja gondolatainak megvalósítását, hogy természetes gyógytermékekkel segítse az emberek egészségének megőrzését, ill. a betegségek megelőzését.

A cég a maga 250 alkalmazottjával az egyik legjelentősebb gyógytea-, csepp-, drazsé-, tonikum-, tabletta és cukorka előállító.

A gyártáshoz szükséges alapanyagok sok országból (nagy mennyiségben hazánkból is) kerülnek beszerzésre, lehetőleg vadon termő területekről és ellenőrzött biológiai telepítésekből. A minőségi ellenőrzés rendkívül átfogó, legtöbbször már a termőhelyen kezdődik. A gyógynövények mintáinak vizsgálata során a Salus-Haus laboratóriumaiban bekerülési ellenőrzést végeznek, ahol a vizsgálatok kiterjednek az identitásra, hatóanyag-tartalomra, valamint a tisztaságra a gyógynövénykönyvek, ill. az elismert tudományos irodalom alapján.

A tisztasági vizsgálatok keretén belül peszticidmaradvány, nehézfémtartalom és radioaktivitási vizsgálatokat is végeznek. E vizsgálatok után döntenek a nyersanyagok megvásárlásáról.

A tökéletes tisztaság a legfőbb “parancsolat”!

A nagyfokú tisztaság eléréséhez a Salus-Haus olyan minőségi mércét állított fel, mely magasabb, mint a törvényi előírások.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: