Tommee Tippee

Nézet:
Sorrend:
1168

Tommee Tippee márkájú melltartóbetét, melynek szerepe, hogy két szoptatás között is szárazon tartsa a kismama mellét.


- 50 db/doboz
- fehér színű
- melltartóhoz rögzíthető, nem csúszkál
- vékony, követi a mell formáját
- légáteresztő, ultranedvszívó anyagból készül
- komfortos érzést biztosít
- higiénikusan, darabonként csomagolva

42341571

A kisbaba szoptatása az egyik legcsodálatosabb érzés a világon, ugyanakkor még ebben a kivételes időszakban is előfordulhat, hogy az édesanyának az élet más területeire is figyelnie kell. Rendkívül fontos, hogy ez ne okozzon még több stresszt és legkevésbé se hibáztassa magát emiatt.

Ehhez nyújt segítséget a Tommee Tippee Closer to Nature kézi mellszívója, amellyel rendkívül egyszerű az anyatejet lefejni. Segítségével a csöppség az anyatej minden előnyét élvezheti, még akkor is, ha az édesanyja éppen nincs a közelben.

A kézi működtetés következtében csendes és diszkrét a használata, továbbá könnyű irányítani. A kényelmes pumpakar segít csökkenteni a kézre nehezedő terhelést. A puha, lágy szilikon tölcsér maximális komfortérzetet és tökéletes illeszkedést biztosít a mell méretétől és formájától függetlenül.

Lehetőség van közvetlenül a Closer to Nature cumisüvegbe fejni az anyatejet az azonnali etetéshez, vagy akár a cumisüveg belsejébe illeszthető anyatejtároló edénykébe is, a későbbi etetéshez.

Sorrend: