AlmaWin

Almawin Öko mosó- és tisztítószerek

Bőrbarát és ökológia egyszerre, amivel tökéletes eredményt érhet el. A cég mindennap dolgozik rajta, hogy egy lépéssel mindig előrehaladjon. A környezetnek és Önnek is valami jó.

Az AlmaWin környezetbarát és egyben bőrbarát tisztítószereket kínál, amelyekkel kompromisszumok nélkül biztosítható a megszokott tisztaság. Mosó-, és tisztítószereik koncentráltak, használatuk gazdaságos. A bennük található mosóaktív anyagok természetes úton lebomlanak. Termékeik nem tartalmaznak egészségre káros összetevőket, mesterséges illatanyagokat és tartósítószereket, foszfátokat és klórt, kőolajszármazékokat, optikai fehérítőt, felesleges töltőanyagokat, génmanipulált anyagokat. ECO-GARANTIE minősített.

Az Eco Garantie a legelterjedtebb, nemzetközileg is ismert belga biominősítés.

A természeti környezetre kedvező módon, jogszabályban rögzített körülmények között előállított élelmiszerek kaphatják meg a bio minősítést. A szigorú követelményeknek való megfelelést független szervezetek tanúsítják, a folyamatos ellenőrzések biztosítják a fogyasztó számára, hogy valóban ökológiai termesztésből/termelésből származó (köznapi néven bio) zöldséget, gyümölcsöt, fűszert, húst vagy belőlük készült terméket vásárol. 

Biotermesztés szabályai az egész Európai Unióban egységesen meghatározottak, a szabályok betartását és a tanúsítványok kiállítását nemzeti szervezetek végzik minden tagállamban.

Ám vannak még olyan bio, természeti környezetet kímélő termelést ellenőrző és tanúsító programok amelyek eltérnek az uniós rendeleti szabályoktól, attól független saját standardokat alakítanak ki. 

 Eco Garantie az egyik ilyen védjegy.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: