Baba és gyerek ágynemű

A babaágynemű a babakelengye fontos része. Ide tartoznak a különböző méretű ágynemű huzatok, lepedők, matracvédők, paplanok, párnák és rácsvédők, ágytakarók,  melyből óriási választékot találsz az Asti kínálatában.

A babaágyneműknél kiemelten fontos az alapanyag minősége, hiszen babánkat az első néhány hónapban gyakorlatilag teljesen körülöleli mert a kiságyban tölti az egész napot.

 

 

 

 

Ágynemű – paplan/párna:

Klasszikus baba ágyneműk általában 2 részből állnak, egy kispárnából (30x40 cm) és egy paplanból (70x130 cm), ezek a standard méretek, melyek a klasszikus kiságyakba (60x120 vagy 70x140) illenek.

A paplanok és párnák töltete poliészter, de a külső, baba bőrével érintkező része minden esetben pihe-puha 100% bababarát pamut anyag.

Baba és gyerek ágynemű szettek:

Az ágynemű szettek sok esetben a párnához és paplanhoz huzatot, gumis lepedőt is tartalmaznak, illetve sok esetben ágyrácsvédőt, mely nemcsak szebbé teszi a kiságyat, de ha a baba már tud forgolódni, megvédi, hogy beverje fejét a kiságy rácsaiba.

Az Asti kínálatában sokféle ágynemű szett közül Te is megtalálod azt, amelyik nemcsak szebbé varázsolja a babaágyat, de praktikus és tökéletes társa lesz babádnak alváskor.

A népszerű mesefigurás (Disney: Mickey, Minnie, Micimackó, Dumbo) ágynemű szettek mellett megtalálod a pasztell színvilágot és a skandináv designt is.

Gumis lepedők babáknak:

A gumis lepedő praktikus választás, mely a klasszikus méretű babamatracokra 60x120 vagy 70x140 tökéletesen illeszkedik. Egyszerűen és gyorsan cserélhető. Puha, könnyen kezelhető, 100% pamut anyagból készülnek, így mosásuk is egyszerű. Érdemes több darabot is beszerezni belőle, hogy ha baj történik, mindig legyen kéznél egy tiszta darab.

Baba párnák:

Az Asti kínálatában többféle típusú és funkciójú baba párna található. A legegyszerűbb, lapos „párnáktól” kezdve a különböző formájú speciális párnákig. Egyes típusok segítik megelőzni a laposfejűség kialakulását egyedi formájuknak köszönhetően.

  • pillangó párnák: segíti a baba nyugodt alvását, mert tartja a nyakát és védi az oldalirányú mozgások ellen. Autóban, utazáskor különösen hasznos.
  • utazó párnák/nyakpárnák: nagyobb gyerekeknél autós utazáskor praktikusak, mert ha bealszik a gyerek az autóban, tartja a nyakát, nem bukik előre a fejecskéje.

Baba ágyrácsvédők/fejvédők:

Sok esetben a baba ágynemű szettek része, de önállóan is megvásárolható. Egyes modellek teljesen körbeérik a kiságyat, még mások csak annak egy részét fedik le.

Mindenképpen praktikus és hasznos, mert nem csak védi a picik fejét az ágyrácsba való beütéstől, de biztonságos és ismerős közeget is biztosítanak, a vidám mintákat a picik felismerik és szívesen nézegetik.

Az Asti kínálatában megtalálhatók a nagyon trendi fonott ácsrácsvédők, amelyek amellett, hogy prakitkusak, egyedi megjelenést is adnak a kiságynak.