Tetoválás, matrica

Nézet:
Sorrend:
-15%
70377

A Láma tetoválásokkal mindig trendi lehetsz! Fedezd fel barátaiddal a láma gyönyörű motívumainak csillogó világát.

Tartalma:

öntapadó tetoválások,
kefe,
csillogó por tetováláshoz,
matricák

 

Öt évnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Az EN 71 - 1,2,3, a REACH, 2009/48 / EC tanúsítvány szerint tesztelték.

3 391 Ft
3 990 Ft
Kezdete: 2023.01.10 Vége: 2023.02.28
DJ9617

Menő formák, a szivárvány színeiben pompázva.

A mesés matricákkal egy egész történetet lehet felragasztani ideiglenes tetoválásként. Többféle, változatos tetováló matrica 2 db lapon. Könnyen használhatóak, ezeket az ideiglenes tetoválások a perforálás mentén könnyen leválaszthatóak a lapról, és egyesével, kevés vízzel felvihetőek a bőrre. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9616

Pasztell virágos tetováló matricák.

Két lap ideiglenes tetoválás, a virágok téma körében. Kifinomult illusztrációk tele részletekkel és költészettel, elegáns, pasztell színezéssel. Könnyen használhatóak, ezeket az ideiglenes tetoválások a perforálás mentén könnyen leválaszthatóak a lapról, és egyesével, kevés vízzel felvihetőek.

Tartalma:

 • 2 lap ideiglenes tetoválás 
 • 1 db használati utasítás
DJ9615

Metálrózsaszín madaras tetováló matricák.

Két lap ideiglenes tetoválás, a madarak témájában. Kifinomult illusztrációk tele részletekkel és költészettel, metálrózsaszín  színezéssel tarkítva, ezzel csillogtatják a tollazatukat. Könnyen használhatóak, ezeket az ideiglenes tetoválásokat előre perflorálják és kevés vízzel felvihetőek.

Tartalma:

 • 2 lap ideiglenes tetoválás 
 • 1 db használati utasítás
DJ9614

Szuperhősös tetováló matricák, élethű kivitelben. 

Két lap ideiglenes tetoválás szuperképességekkel rendelkező hősökről és a gonosztevő ellenségeikről, akikkel szembenéznek. A gyerekek legnagyobb örömére a matricák metál részletekkel  vannak díszítve! Könnyen használható, előre perflorált matricák és kevés vízzel felvihetőek.

Tartalma:

 • 2 lap ideiglenes tetoválás
 • 1 db használati utasítás
DJ9609

Két lapon ideiglenes tetováláshoz matricák a vadállatok témájában, az ábrázolt figurákat metál területek díszítik. Könnyen használható, előre perflorált és kevés vízzel felvihető tetováló matricák.

Miért ez vásárolja?

 • Bőrgyógyászatilag tesztelt ideiglenes tetováláshoz kiválló termék.
 • Metál részekkel gazdagított színezése van.
 • A lapokon előre kivágottak a tetováló matricák az egyszerű eltávolítás érdekében.
 • Szappanos vízzel vagy enyhe sminklemosóval ezek egyszerűen leszedhetőek a bőrről.
 • Tartalma:

  • 2 lap tetováló matrica
DJ9599

A gyerekek körében nagyon kedvelt tündérek tetováló matrica kivitelben is nagy örömet okozhatnak! A gyerekek nagy örömére arany csillámporral vannak megszórva! Könnyen használható, előre kivágott és kevés vízzel felhordható ideiglenes tetováló matricák. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolítható.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica, arany-metál
 • 1 db útmutató
DJ9595

Tetováló matricák, arany-metál.

Két ív ideiglenes tetováló matrica realisztikus ábrázolással és kifinomult, részletgazdag és költői illusztrációkkal. Könnyen használható, előre kivágott és kevés vízzel felhordható deiglenes tetováló matricák. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolítható.

Tartalma:

 • 2 ív deiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9594

A szokásos tetoválási témák realisztikus bemutatása, ábrázolása kifejezetten a gyermekek számára újragondolva. Könnyen használhatóak, ezek az ideiglenes tetoválások előre kivágottak, és egy kis vízzel felhelyezhetők. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9592

A mesés matricákkal, egy ehész történetet fel lehet ragasztani ideiglenes tetoválásként.

Többféle, változatos tetováló matrica 2 db A/4-es lapon. Könnyen használhatóak, ezek az ideiglenes tetoválások előre kivágottak, és egy kis vízzel felhelyezhetők. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9591

Mesélnek a tetoválások.

A mesés matricákkal egy egész történetet lehet felragasztani a gyermek karjára az ideiglenes tetoválásként. Többféle, változatos tetováló matrica 2 db A/4-es lapon van. Könnyen használható, előre kivágott és kevés vízzel felhordható ideiglenes tetováló matricák. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolítható.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9587

Bűbájos virágminták, szívecskék, bűbájos kislányoknak.

Ékszert utánzó tetováló matricák. Karkötők, gyűrűk, nyakláncok vagy kis csatok, mindenki számára van valami, és a gyerekek legnagyobb örömére a matricák rózsaszín és sárga fluoreszkáló részekkel vannak készítve.

Tartalma: 

 • 3 lap ideiglenes tetováló matrica fluoreszkáló színű területekkel (rózsaszín és sárga) 
 • 1 db használati utasítás
DJ9586

Rajzfilm figurák rajzolt ékszerei.

Fióna hercegnő a Shrek tündérmese rajzfilmből, sok-sok kislány kedvence. A tetováló matricákon elképesztően szép ékszerek matricái találhatóak. Két lap van  ideiglenes ékszertetoválásra való matricákkal, amelyen bájos sellők láthatók a víz alatti világukban. A gyerekek örömére aranyszínű részekkel vannak megszórva! Könnyen használható, előre kivágott és kevés vízzel felhordható, könnyen eltávolítható ideiglenes tetotváló matricák.

Tartalma:

 • 2 ív deiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9584

Kiskalózoknak, nagy kalózos tetováló matricák.

A többnyire fekete-fehér tetováló matricák alakjai igazán félelmetessé teszik a viselőjüket!  A figurák rajzai gyermeki bájjal rajzoltak. Könnyen használhatóak, ezek az ideiglenes tetoválások előre kivágottak, és egy kis vízzel felhelyezhetők. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tartalma:

 • 2 ív ideiglenes tetováló matrica 
 • 1 db útmutató
DJ9577

Két ív ideiglenes tetováló matrica vicces állati és növényi formákkal a gyerekek örömére! Ez a készlet különféle formatervezést tartalmaz, amely az indiánoktól egészen a dínókig terjed. A csomagban 2 db A/4-es lapon vannak a figurák. Könnyen használhatóak, ezek az ideiglenes tetoválások előre kivágottak, és egy kis vízzel felhelyezhetők. Szappanos vízzel, vagy enyhe sminklemosóval eltávolíthatóak. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

LD120051

Legyünk kreatívak! Ezekkel a csodás matricákkal bármilyen ablakot műalkotássá varázsolhatunk. Használjuk őket az autóban vagy otthon. Ablakra, tükörre, a mellékelt papírháttérre vagy akár üvegedényre is tökéletes!

4 ív, összesen több mint 50 db matrica,

+1db tematikus kartonlap matricázáshoz

Bármilyen üvegfelületre ragasztható, könnyen eltávolítható, újra ragasztható.

LD120044

Legyünk kreatívak! Ezekkel a csodás matricákkal bármilyen ablakot műalkotássá varázsolhatunk. Használjuk őket az autóban vagy otthon. Ablakra, tükörre, a mellékelt papírháttérre vagy akár üvegedényre is tökéletes!

4 ív, összesen több mint 50 db matrica,

+1db tematikus kartonlap matricázáshoz

Bármilyen üvegfelületre ragasztható, könnyen eltávolítható, újra ragasztható.

 

DJ8884

Szervezd meg a hercegnők tea partyját a Djeco csodás matricájival!

Ez a matricakészlet minden kelléket tartalmaz. A csodaszép hercegnők kicsinosították magukat a partyra.Indulhat a teadélután. A matricák jól mutatnak gyűjteményben, iskolai füzeteken, de ragaszthatóak ajándékokra, képeslapokra, és egy kis fantáziával készíthető belőlük akár mesekönyv is.

Tartalma:

 • 160 db matrica (2 lapon)

A csomagolás mérete: 22 x 23 x 0,3 cm

DJ8885

A sellők titokzatos világába kalauzol ez a matricakészlet a Djecotól.

A sellőlányok rajzai jól mutatnak gyűjteményben, iskolai füzeteken, de ragaszthatók ajándékokra, képeslapokra, és egy kis fantáziával készíthető belőlük akár mesekönyv is.

Tartalma:

 • 160 db matrica (2 lapon)
DJ9271

Papíralapú matricák a Djecotól.

Ez a csomag 160 egzotikus matricát tartalmaz: papagáj, lajhár,virágok, trópusi gyümölcsök  vannak közötte. Mindenki talál valamit benne, ami tetszik! A gyerekek szabadon ragaszthatják fel a sok matricát, hogy szép jeleneteket készítsenek, vagy díszítsék vele kedvenc tárgyaikat.

Mi szól a vásárlás mellett?

 • 160 db szabadon ragasztható matrica van a csomagban, szépek.
 • 2 különböző táblán 2 példányban vannak, hogy újra felhasználhatóak legyenek.
 • Használhatóak pusztán díszítésre,de lehet vele illusztrálni is. 
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma:

 • 160 db matrica
DJ9268

Tündöklő matricák a Djecotól.

Egy 30 matricát tartalmazó tasak az egzotikus állatok témájában, ahol a tollak és a bundák apró strasszkövekkel vannak díszítve. A gyermek szabadon ragasztgatja a matricákat, hogy szép jeleneteket hozzon létre, vagy bármit díszíthet velük, amit csak akar! Több tucat különböző színű és formájú strasszkő gazdagítja az illusztrációkat.

Tartalma:

 • 30 db matrica strasszkövekkel
DJ9267

Nézőpont kérdése, mit látunk a matricákon.

30 darab lentikuláris matricát tartalmazó csomag az emojik témakörében. Varázslatos hatás: a szereplők arckifejezése a látószögtől függően változik! A képek életre kelnek, amikor a gyermek mozgatja őket. A gyermek szabadon ragaszthatja a matricákat, hogy szép jeleneteket hozzon létre, vagy díszítsen, amit csak akar!

Tartalma:

 • 30 db matrica, amivel játszhatszani lehet és gyűjthető sorozatot lehet gyarapítani velük.
DJ9262

Utazzon el a napsütötte Kaliforniába ezzel a 30 darab puha tapintású matricával a Djecotól!

Jég, görkorcsolya, napernyő, léggömb... A gyerekek szabadon ragaszthatják a matricákat, hogy divatos jeleneteket hozzanak létre, vagy használhatják őket tárgyaik díszítésére!

Tartalom:

 • 30 db vinil matrica 
Sorrend: