Babafészek

A skandináv országokban évtizedek óta használják, gyakran pólya helyett is. Hogy mi a különbség a kettő között? A pólya inkább arra való, hogy szorosan, bebugyolálva tartsa az újszülöttet, ezzel szemben a babafészek lazább, puhább, amely könnyedén körülöleli a picit. A babafészekben a baba könnyedén mozoghat, így megtalálja a neki legjobban tetsző pózt. A babafészek egyszerre melegíti és biztonságban tartja az újszülöttet, pontosan úgy mint anyukája hasában.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

BABAFÉSZEK – BABAÖBÖL, egy hely ahol jól érzi magát a baba

A babafészek másik nagy előnye, hogy bármikor, bárhová magaddal viheted, mert a biztonságot nyújtó, megszokott közegben nyugodtan alszik a pici. A babafészek tökéletesen biztonságos az első pár hónapban, amíg a baba nem tud megfordulni. Magas pereme a picik számára leküzdhetetlen akadály, így nem kell attól tartanod, hogy babád kifordul belőle. A babafészek alja párnázott, így bármilyen felületen kényelmes fekhely akár háton, akár hason szeret aludni a pici.

A nálunk kapható babafészek töltete „lélegző”, nem köti meg a nedvességet és bababarát 100% biztonságos, természetes alapanyagokból készül.