Barkács játék

Különböző Bosch márkájú játék barkácsgépek, szerszámok, munkapad - akárcsak az igaziak!
Készségfejlesztő szerepjátékok, a barkácsolás rejtelmeinek játékos elsajátítása, önfeledt szórakozás. Ha barkácsolásról lenne szó, akkor ezek a játékok neked valók, elengedhetetlen kellékek egy igazi ezermester számára.

Nézet:
Sorrend:
-12%
ET511099

Egmont Toys szerszámos öv a kis barkácsok azonnal nekiállhatnak javítani, szerelni, meghúzhatják a csavarokat.A kis övtáskát derekukra rögzítve könnyedén magukkal vihetik, így bárhol, szinte azonnal megjavíthatják, szerelhetik, amit meg kell  A játék remekül fejleszti a képzelő erőt, fejlődik gyermekünk személyisége.

A termék babarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

 • fa játék szerszámos öv
 • szerszámok: kalapács, csavarhúzó, ráspoly, fűrész, villáskulcs, szögmérő + csavarok,anyák
 • bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
 • CE minősítés
 • mérete: 30 x 15 x
 • anyaga: tömör fa, szövet
7 911 Ft
8 990 Ft
Kezdete: 2023.01.10 A készlet erejéig!
ÚJ
ET570139

Repülő? Kisautó? Torony? Nincs akadály  96 fa elem kombinálható és összeállítható szinte bármilyen formává. A 8 kerékkel sokféle járművet készíthetsz, a képzeleten múlik. A játékkal fejlődik gyermekünk a kézügyessége és kpzelőereje. 3 éves kortól ajánlott.

 • 96 darab különböző fa elem
 • bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
 • CE minősítés
 • mérete: 23X21X6
 • anyaga: tömör fa, szövet
DJ7714

A középkori lovagvárak főbb részei: a torony, a védőfal, a palota, a kápolna és a mindezek által körbezárt várudvar. A 12.- 15. században többnyiire kőből épütek a várak, ha erre az építkezési módra a királytól engedélyt kaptak. Ha nem volt számukra megengedett a kőfal, akkor fából építették fel a lovagvárakat is. A várak védelemként és egyúttal lakhelyként is szolgáltak.

A Pop to Play várai, lakótornyai viszonylag élethűen tükrözik a régi idők építményeinek szerkezeti felépítését. Bizonyára nem volt olyan egyszerű az építésük, mint a Pop to Play játékok összerakása, hiszen e játékvárak strukturálisan úgy vannak építőelmekre bontva, hogy néhány ügyes mozdulatta! helyére kerül a bástya, a védfal, a folyosó. Izgalmas játékos csaták szintereként jól funkcionálnak!

Vár méretei: 30 x 45 x 38 cm

LD7079

A termék csak a webáruházban rendelhető.

Fából készült munkapad, satuval, szerszámokkal és a barkácsolaáshoz szükséges kiegészítőkkel. 48 darabos szett.

Bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

 

Jellemzői:

 • tartozékok: fűrész, kalapács, csavarhúzó, vízmérték, derékszög
 • működő satuval
 • 2 db tároló doboz
 • csavarok, anyák, kerekek és éspítő elemek
 • méregmentes festékkel kezelt
 • mérete: 86x36x55 cm
 • anyaga: fa, fa rétegelt lemez
 • CE minősítés

 

 

ET700001

Egmont Toys szerszámos táskával, a kis barkácsok azonnal nekiállhatnak javítani, szerelni, meghúzhatják a csavarokat. A csodaszép fa szerszámos táskát bárhová magukkal vihetik, így szinte azonnal megjavíthatják, szerelhetik, amit meg kell  A játék remekül fejleszti a képzelő erőt, fejlődik gyermekünk személyisége.

A termék babarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

LD7091

Fúrja, csavarja és csavarja le! Ezzel a fából készült játékfúróval szinte bármit megjavíthat. Mi lesz az első barkácsprojekted? Válasszon egyet a három cserélhető hegy közül, rögzítse a fúró fejébe, és kezdje el. Forgassa el a hátul lévő kereket a fúró forgatásához. A kisgyermekek szeretik a szerepjátékokat, és mindent lemásolnak, amit szüleik csinálnak. Ez a látszatjátékos fúróeszköz fantáziát és kreativitást ösztönöz.  Párosítsa a szerszámszíjjal és a szerszámosládával, hogy a szerszámok teljes készletére bővüljön. Vagy hozzon létre egy saját munkaterületet a kicsi számára a nappaliban a fa munkapaddal.

7600000495

Menő építőipari autó kőműves szerszámokkal. A kis mesterek rendelkezésére áll egy narancssárga tál a homok és víz összedolgozására, egy kék locsolókanna, egy spatula, egy lapát és egy sárga vízmérték replika. A kis mesterek elkészítik a saját falazóhabarcsukat, megtanulják az egyes szerszámok helyes kezelését, játékos módon fejlődik finom motorikájuk. Ez az egyedi játékszett elősegíti a gyerekek fantáziájának és elképzelőerejének fejlődését, legkisebbek játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlesztik logikus gondolkodásmódjukat. 

A termék minőségi és erős műanyagból készült, mely tapintásra kellemesen sima, biztonságos a gyerekek számára.

JabaC2519

A legjobb ajándék a kis építőmesterek számára, ez a mindent magába foglaló macis szerszámos készlet a Jabadabado márkától. Összesen 15 elemet tartalmaz a szerszámos láda: csavarkulcsot, csavarhúzót, kalapácsot, szögeket, csavarokat, csavar blokkokat, fűrészt.

 

A játék mérete: 22 x 13 x 11 cm

Saját forgalmazású termékünk a Jabadabado márkától.

Sorrend:

Eredeti Bosch barkács játékok

A barkácsolós játék során könnyen elsajátítható a különböző szerszámok neve és hogy mit-mire kell használni, készségfejlesztő.

Játék akkus fúró-csavarozógép: 4 különböző méretű csavarozófejjel

Játék munkapad: számtalan kiegészítő tartozik hozzá, mint például: kalapács, villáskulcs, reszelő és fűrész.

Játék szerszámkészlet: minden olyan szerszámot tartalmaz, amire szükséged lehet a javításokhoz, szerelésekhez: csavarhúzó és csavarok, fogó, fűrész, kalapács.

Játék szerszámosláda: mindent megtalálsz benne ami apának is van: fogó, csavarhúzó, villáskulcs, fűrész, kalapács, vízmérték és reszelő

Játék szerszámos övek: csatold magadra a szerszámos övet, és indulhat a fűrészelés, faragás, barkácsolás, javítás