DJECO

A Djeco játékfejlesztő csapatában kiváló szakemberek dolgoznak, neves grafikusok és illusztrátorok, feltalálók és tervezők. Közös együttműködésükből ezeregy féle játék születik. A játékokat szinte minden lehetséges nyelvre lefordították, hogy a gyerekek bárhol a világon játszhassanak vele. Több mint 60 országban kaphatnak a gyerekek a Djeco játékokat, amiket  különlegesen igényes boltokon keresztül juttatnak el a gyermekekhez, olyan boltokon keresztül, amelyek híven képviselik azokat az értékeket, amiket a Djeco cég fontosnak tart. A minőség és az esztétika mellett elengedhetetlen, hogy a játékok  praktikusak, okosan fejlesztőjátékok legyenek. A játékok eredeti ötletekből, az alkotás örömével, az alkotó szabadság tiszteletben tartásával születnek. Minden játék megfelel a gyermekek gondolkodásmódjának, fejlettségi színtjüknek. A játékok mindenkor  a jókedvű, boldog játszás eszközei, amik szórakoztatva tanítanak megfigyelést, figyelmet, gondolkodást és minden mást, ami fontos összetevője a gyermekek fejlődésének. A termékek magas minőségi követleményeknek vannak megfeleltetve. Gyártás során minden egyes darabot ellenőriznek, annak érdekében, hogy megfeleljen a minőség és biztonság szigorú követelményeinek.

Mielőtt játékot választ mérlegelje, mi a legjobb választás  a gyermek szórakoztatásához és fejlődéséhez!

Az első kérdés, melyik életkorban, milyen játék a gyermeknek való játék. Mi a gyermek vágya, mivel szeret játszani, mi abban a játéktípusban a következő "nehézségi" fokozat, melyik játék szolgálja a gyermek fejlődését, a fejlődés következő lépcsőfokára történő lépését. Milyen tipusú játék köti le aktuálisan a gyermek figyelmét? A legtöbb szülő "figyelemfejlesztő játékot" keres, ám a gyermeket, különösen iskoláskor előtt, de később is, az serkenti figyelemre, ami érdekli. Mi a gyermek aktuális érdeklődésének a tárgya? Ha eldöntötte, milyen tipusú játékot akar vásárolni, megvannak az "igenek", a játék kiválasztásakor kérjük vegye számba és  figyeljen a "nemekre" is! 

 • A játék alapanyag nem tartalmaz mérgező anyagokat. 
 • A játék nem tartalmaz kivehető fémet, vagy üveget.
 • A játék formája, alakja nem tartalmaz éles hegyeket vagy éleket.
 • A játék sem az alapanya, sem a felépítése miatt nem törékeny.
 • A játéknak nincsenek olyan apró alkatrészei amelyek a torokba, fülbe vagy orrba szorulhatnak, ha beledugná a gyermek.
 • A játéknak nincsenek olyan részei, amelyek beszoríthatják vagy becsíphetik az ujjakat, lábujjakat vagy kezeket. 
 • A játékot nem kell áramforrásra kapcsolni, legfeljebb elemről működtethető. 
 • Nincs benne miniatűr lemez vagy "gombos" elem, amelyek könnyen kivehetőek. 
 • A labdák és más játékok  nem olyan méretűek, hogy összenyomva lenyelhetőek.
 • A tároló dobozok fedele nem zárható kivülről úgy, hogy belülről a dobozból nem nyithatóak fel.
 • Idősebb testvérnek választott játék nem hordoz balasetveszélyt a fiatalabb gyermek számára.  
Nézet:
Sorrend:
ÚJ
DJ7843

Igazi fából készült játék babakocsi 18 hónapos kortó, a járni tudó gyermekeknek. A 44 cm-es méretével, a kis kezekhez igazított fogantyúival könnyű vele haladni. Stabil babakocsi, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a saját tempójában sétáljon. 30-34 cm-es játékbabákhoz használható. Az impregnált pamutülés könnyen tisztítható szivaccsal és szappanos vízzel. A fa babakocsi műanyag csatlakozásokkal és kerekekkel készült. Nélkülözhetetlen kellék a játékbaba sétáltatásához!

Tartalma:

 • 1 db babakocsi fából és impregnált pamutból

Méretei: 24 x 44 x 38 cm

ÚJ
DJ7020

Hagyományos puzzle, új színezéssel, itt a kontúrok háromféle metál színnel vannak kiemelve, megkönnyítve a kép kirakását és elvarázsolni a kép szemlélőjét. Tartós, kemény kartonból készült, jól bírja az anyaga az újra és újra kirakást.

Tartalma:

 • 50 db puzzle rész

Kirakott kép mérete: 48 x 34 cm

ÚJ
DJ6841

Ő is egy félelmetes kalóz, aki dacol a viharokkal és a hatalmas hullámokkal. Semmi sem állítja meg, talpon marad a tutaján, és mindenáron megvédi kincsét. Ő a legerősebb! 

Az Arty Toys  gyűjthető figurák formatervezett művészi játékok, amelyek először az 1990-es években Hongkongban és Japánban jöttek divatba. A tervezők, illusztrátorok és művészek által létrehozott játékokat a modern grafika, a grafitti, a modern művészet világa és természetesen a rajzfilmek alakjai insprirálták a figurák tervezésében. Az  Arty Toys figurái kb. 7 cm magasak, műanyagból készültek, mozgatható fejjel, karokkal és egy-egy speciális fegyvert birtokolnak. Négy témakörben gyűjthetők: szuperhősök, kalózok, lovagok, hercegnők. Világszerte rendkívül népszerűek. 

Tartalma: 

 • 1 db figura
 • 1 db műanyag kiegészítő
 • 1 db tutaj 
 • 1 db fa láda
ÚJ
DJ6788

Egy igazi ékszerdoboz arany kerekekkel Millának, a gyönyörű virághercegnőnek. Ez a gyönyörű hintó egy hintókocsiból és egy lóból áll. Neves kortárs tervezők alkották meg az Arty Toys figurákat, ami több kategóriában is gyűjthető. Szuperhősök, lovagok, kalózok, hercegnők. Most új figurák lépnek színre. Hozd létre a saját gyűjteményedet!

Méretei: 19 x 10,5 x 12,5 cm

ÚJ
DJ6750

A Pókok ura kossal, a lovagot és az ő impozáns kosát semmi sem ijeszti meg! Mivel a pók a totemállata, nem ismer félelmet. Bár az Arty Toys várak kibírják az ostromot, érdemes kipróbálni, milyen bátor a Pókok ura! Neves kortárs tervezők alkották meg az Arty Toys figurákat, amit több kategóriában is gyűjthetőek. Szuperhősök, lovagok, kalózok. Most új figurák lépnek színre. Hozd létre a saját hadseregedet!

Méretei: 17 x 10 x 12 cm 

ÚJ
DJ5603

Elképzelt robotok, elképesztő alakok, személyek, és futurisztikus járművek, fantáziavárosok és űrbéli virágoskertek válhatnak az 1001 féle módon összeszerelhető Kinoptik készlet darabjaiból. Mechanikus építőjáték: Építhető egy működő, varázslatos mechanizmus az erre a célra kialakított táblán. Az egymással mozgásbeli kényszerkapcsolatban álló merev testekből felépített, fantázia szüleményt életre kelti a mozgó  szerkezet. A képzelet hatalma, a kreativítás és a racionális fizikai törvényszerűségek összhangja valósul meg ebben a mágikusan vonzó játékban.

Mit rejt a doboz, mi van benne?

 • Képzelet: Képzelj el szokatlan szörnyeket, 1001 módon állíthatod össze a darabokat.
 • Építőjáték: építs fel egy mechanizmust a rácstáblára.
 • Animációs játék: fedezz fel varázslatokat és meglepő mozgásokat a 2 csíkos lap segítségével.
 • Praktika:  Tálca és mágneses darabok a nagyobb kényelem és a könnyebb kezelés érdekében.
 • Rendszer: Kockás tálca az alkatrészek irányított és gyors elhelyezéséhez.
 • Útmutatás: Lépésről lépésre magyarázó füzet, amely eligazítja a gyermeket a járművek elkészítésében. 
 • Lehetőség: Légy kreatív és logikus!
 • Szórakozás:A teljes készlet elég több órányi játékhoz!

Tartalma:

 • 1 db mágnestálca (21,5 x 21,5 cm)
 • 2 db műanyag kártya (15,5 x 15,5 cm és 12 x 12 cm)
 • 27 db mágnes 
 • 1 db magyarázó füzet.
ÚJ
DJ5090

A kicsi kezek még nem tudják úgy tartani a kártyalapokat, hogy mindet lássák is. Et az asztali kártyatartó praktikus: jó rálátást tesz lehetővé a játékra. Okos: az asztalra helyezve még praktikusabb! Könnyen használható és nem károsítja a kártyákat. Így lehet a játékra és a feladatra koncentrálni.

Tartalma: 

 • 1 db fa kártyatartó

Méret: 23 x 11 x 6 cm

ÚJ
DJ1668

A gyerekek jól szórakoznak majd a különböző színes, nyomtatott szövetek és szalagok variálásával és különösen egyedi, mesés ruhákat készítenek, mivel a készletben található többféle szövet számos kombinációt tesz lehetővé. A dobozban van 4 mintakártya, hogy ötleteket adjon a gyerekeknek a ruha készítéshez. A fából készült talapzat kinyitható és rácsukható, hogy az előre behelyezett szövetet rögzítse, hogy ne az mozduljon el. Ötletes, új felfogásban tervezett babaöltöztető játék.

Tartalma:

 • 1 db dupla fa alap
 • 15 db szövet (nyomtatott szövet és bársony)
 • 5 db szalag
 • 4 db kétoldalas kártya
ÚJ
DJ9952

Egy jármű és forgalom témájú nyomdázókészlet,  ahol a gyermek szabadon díszíti a képeket járművekkel, forgalmi illusztrációkkal. Fokozatosan befestékezi a nyomdázókat és megjelöli a lenyomatokat, hogy animálja a javasolt dekorációkat. A gyermek szórakoztatóan változtatja a kombinációkat, szabad utat engedve képzeletének. Mindig más és más a nyomdázás képi eredménye, de a vázlatok mindegyiktől életre kelnek! A képek egymáshoz illeszkedve mesés útpályákat hozhatnak létre. A nyomdázókon  rajz jelzi a használni kívánt festék színét: így a festékek nem keverednek. 3 színű ultra-mosható festék van benne.

Tartalma:

 • 16 db illusztrált kártya nyomdázáshoz (20 x 20 cm)
 • 3 db nagy festékpárna (kék, zöld, narancs)
 • 7 db nyomdázó
 • 1 db lépésről-lépésre magyarázó füzet
ÚJ
DJ6975

Elfi zenedoboza

Elfi manó dala elnevezés  egy gyönyörűen illusztrált zenedobozt fed, amelynek fiókjában a gyermek az ékszereit és a titkait tárolhatja. A tekerőkar elforgatása után, ha kinyítják a doboz fedelét Weber Felhívás keringőre című művének zenéjére egy finoman, művészien megtervezett ismerős Tinyly figura forog  és tükröződik egy sziluett-tükörben. A zenélő doboz elegánsan illusztrált papírral borított fadoboz, szép Tinyly-figurával, 1 fiókkal, a doboz belseje puha bársonnyal van bélelve.

Méretei: 13 x 12 x 8 cm

DJ3124

Vonzó állatfigurák 

A mágneses képkirakó 36 db különböző állatfigurát tartalmaz. A képkirakó játék természetesen alkalmas a formaegyeztetés, képegyeztetés gyakorlására, de a logopédiai foglalkozásokon a kreatív pedagógus sok más didaktikai célhoz is felhasználhatja ezt a játékot. A hangutánzó gyakorlatok feladatain át, a rövid mesék illusztrálásához, csoportfoglalkozásokon az együtműködés motiválására. A képkirakó 36 darabja különbözően megadott szempontok szerinti csoportosítást is lehetővé tesz. A képmegfigyelés, a sorrendiség (szerialitás), fejlesztését is lehetővé teszi. A mókás állatfigurák vidám játékkal insprirálhatják a megkésett beszédű gyermekeket a hangutánzásra.

Tartalma:

 • 36 db állatfigura
DJ7147

Az állatfigura sziluettjét is megformázó puzzlerészekből álló óriás puzzle. 

A három rész külünböző nehézségi fokozatnak felel meg az összerakás, kirakás szempontjából. Különböző vadállatok képei kerülnek egymás fölé.  Csodás képet adnak ki együtt, egyik állatfigura tartja a másikat, mind bájos grafikával megrajzolva, elegánsan, a gyermeki színvilághoz közeli színekkel kifestve. A majom, a krokodil, a zebra, a párdus, az elefánt, mind-mind muata valmit, különböző mimikai jelek olvashatóak le, különböző cselekvéseket jelenítenek meg. Nem csak, a mi van a képen kérdésre tudnak válaszolni a gyermekek, hanem a mit csinál, milyen kérdésket is érdemes feltenni nekik.A beszédfejlődés menetében ezek a kérdések megválaszolása lényeges lépés atovábbi fejlődés felé.

Tartalma:

 • 2 db 15 darabos puzzle
 • 2 db 12 darabos puzzle
 • 2 db   9 darabos puzzle

Magassága: 1,3 m

Tervezte: Pascale Estellon

DJ7144

Állatfigura formájú puzzle.

A csikóhal, a polip és a dundi delfin képkirakók logikát, alak-, és formafelismerést, ügyes gondolkodást kívánnak a kisgyermekektől. Ennek gyakorlásához minden lehetőséget megadnak ezek az álltfigurás, fokozatosan nehezedő felosztású képkirakók. 4-6-9 részből állnak a puzzle-k.

Tartalma:

 • 3 db tengeri állatfigurás kép, 19 db puzzle rész
DJ7135

Végtelen kedvesen megrajzolt puzzle a legkisebbek számára a Djeco-tól.

Minden állatfigura eggyel több darabból áll mint az előző. Az oroszlán 3-db-os, a zebra 4 db-os, az elefánt 5 db-os, a zsiráf 6 db-os puzzle.

Tartalma:

 • 18 db puzzle rész

A zsiráf magassága: 23,6 cm

DJ6749

Lovagvár vagy bástya, Arty Toys lovagoknak.

A Fekete torony vár fából készült, kisebb modulokból álló, jó felépítésű vár az Arty toys figuráival való játékhoz.A felvonóhid valóban működtethető, beengedhetőek a hídon a lovagok. A toronyból figyelhető az ellenségek érkezése is, akik majd végül a börtönbe zárva végzik. A vár alakja rugalmasan változtatható, lehet négyzet alakú a vár, vagy teljes hosszában egymás mellé rakva a modulokat lehet  belőle bástya is. Az összeszerelés egyszerű, csavarok nélkül összerakható a kisebb modulokból az egész vár.

Tartalma:

 • 1 db fából kászült lovagvár

Méretei: 35 x 27 x 47 cm

DJ7855

Pomea kiegészítő játék a kajcsis táska, minden megtalálható benne, amire egy babab etetéséhez szükség van.

Itt van egy táska, amiben minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy jól érezze magát a baba, ha megéhezett legyen miből, mivel megetetni. A Kajcsis táskában van egy varázslatos cumisüveg, egy keksz, egy kanál, egy tányér, egy előke és egy büfiztető pelus. A vastag anyagból készült csinos kis táska az oldalán  palackzseb van, benne pedig mindent el lehet tárolni amire az etetésnél szükség lehet. 

Mitől varázslatos egy cumisüveg?

 • Akkor amikor a baba szájához tartják, (vízszintesen) eltűnik belőle a folyadék. Függőlegesbe állítva megint azonnal tele lesz!

Miért jó, ha a játékbaba mellé megvesszük a kiegészítőket is?

Az összes kiegészítő termék bölcső, fürdetőkád, etető táska, és minden más úgy van tervezve, hogy a gyermek tökéletesen utánozhatja vele a felnőttek kisdedekről való gondoskodását. A gyermek sajátjaként ápolhatja, gondozhatja a babáját. Ez a szerepjáték jól jöhet akkor is, amikor kistestvér érkezik a családba, a gyermek könnyebben elfogadja az anya új babáját, ha neki is van. Ő is törődik az ő kis játékbabájával, pontosan úgy, ahogyan az édesanya az ő testvérkéjével.

Tartalma:

 • 1 db válltáska
 • 1 db varázs cumisüveg
 • 1 db keksz
 • 1 db tányér
 • 1 db kanál
 • 1 db előke 
 • 1 db büfiztető pelenka
DJ6952

Hordozható, szétnyitható, emeletes babaház Tinyly figuráknak.

Csipke és habkönnyűség, báj és kedvesség a tervezésben, öröm és bologság a játékban. A legtöbb kislány mindenkori kedvenc játéka a szerepjátékokhoz, a saját világ leképezéséhez kiváló babaház. Ez a retro stílusú, de rendkívül egyedi megjelenésű babaház a Tinyly figurák tervezőjétől nem csak a Tinyly babák és állatkák lakhelye lehet, hanem minden kis figuráé, ami a gyermek szerint ebben a házban lakik. Lehetnek benne még muklik is, mi felnőttek ezt nem tudhatjuk, míg az ezzel játszó gyermek el nem mondja!

Tartalma:

 • 1 db babaház
 • 2 db Tinyly figura

A doboz mérete: 23 x 19 x 10,5 cm

A figura méretei: kb. 7 cm

A ház méretei: 22 x 17 x 10 cm

Tervezte: Virginie Brachet

DJ6663

Ez a csinos kézitáska minden fontos dolgot tartalmaz.

A női kistáskából nem maradhat ki: pénztárca és játékpénz, játék bankkártya, játék csekkfüzet, mobiltelefon és a rúzs fából. Mindez a szerepjátékhoz. Nyugi-nyugi, fér még bele pár nélkülözhetetlen apró csajos cucc. A vállpánt mérete állítható. Olyan ízléses ez az összeállítás, hogy figyelned kell, nehogy Anya ezt vigye magával amikor elindul a munkába!

Tartalma:

 • 1 db kézitáska
 • 1 db pénztárca
 • 6 db pénzérme
 • 5 db papírpénz
 • 1 db csekkfüzet
 • 1 db rúzs
 • 1 db mobiltelefon

A kézitáska mérete: 20 x 16 x 3 cm

DJ6620

Itt minden van a hagyományos és különleges szenvicsek, hamburgerek készítéséhez: zsemle, mini-baguette, saláta, sajt  és felvágott, húspogácsa. Igaz, az egyik élelmiszer fából, a másik textilből  a harmadik filcből van. Ezek aztán a sohasem romlandó élelmiszer utánzatok!  Praktikusan kialakított tárolórekeszes doboz, trükkösen megfordítva és mindjárt ott terem a szendvicskészítő pult is. A szerepjáték-eszközök, konyhák, fagyizók, más vendéglátó üzeletek utánzatai közül ez az egyik stabil és népszerű darab, mert a szendvics és a hamburger mindig népszerű!

Tartalma:

 • 14 db filc ételutánzat
 • 9 db fából készült ételutánzat
 • 3 db fanyárs
 • 1 db menükártya
DJ6787

Gazdagon díszített torony, fogadószobákkal, öltözőkkel, öltözőasztallal, terasszal, alkóvokkal... Ideális helyszín hercegnőkről és lovagokról szóló történetekhez. A fából készült torony teljesen nyitott a 360°-ban hozzáférhető, nyitott a játékhoz. Könnyen összeszerelhető.

Tartalma:

 • 1 db fából és műanyag részekből összeszerelhető vártorony
DJ7714

A középkori lovagvárak főbb részei: a torony, a védőfal, a palota, a kápolna és a mindezek által körbezárt várudvar. A 12.- 15. században többnyiire kőből épütek a várak, ha erre az építkezési módra a királytól engedélyt kaptak. Ha nem volt számukra megengedett a kőfal, akkor fából építették fel a lovagvárakat is. A várak védelemként és egyúttal lakhelyként is szolgáltak.

A Pop to Play várai, lakótornyai viszonylag élethűen tükrözik a régi idők építményeinek szerkezeti felépítését. Bizonyára nem volt olyan egyszerű az építésük, mint a Pop to Play játékok összerakása, hiszen e játékvárak strukturálisan úgy vannak építőelmekre bontva, hogy néhány ügyes mozdulatta! helyére kerül a bástya, a védfal, a folyosó. Izgalmas játékos csaták szintereként jól funkcionálnak!

Vár méretei: 30 x 45 x 38 cm

DJ6687

Fodrásztáska teljes kellék felszereléssel.

Tükörrel ellátott fodrásztáska, mely minden felszerelést (hajkefe, hajszárító, olló és fésű) és sok kiegészítőt (gumi, hajcsavar, hajcsat) tartalmaz a kifogástalan hajmosáshoz és a legszebb frizurák elkészítéséhez!

Tartalma:

 • 1 db kartontáska fogantyúval és 1 db tükörrel belsejében
 • 1 db fodrász olló
 • 1 db hajkefe
 • 1 db fésű
 • 1 db hajszárító
 • 1 db hajvasaló
 • 2 db horogtartó
 • 3 db gumiszalag
 • 2 db klipsz hajgumin
 • 1 db modellkártya
DJ6562

A csajoskodó reggelek elengedhetetlen kelléke ez a Djeco-s ékszerkészletecske. Gondosan megmunkált, aprólékosan kidolgozott fa ékszerek, gyönyörű tárolódobozban. Minden darabja összeillik, akár a hajadba, vagy a füledbe rakod. Ezzel biztosan lenyűgözöd a barátaidat.

Tartalom:

 • 1 nyaklánc
 • 1 gyűrű
 • 2 hajgumi
 • 2 hajcsatt

 

DJ6556

Minden szükséges eszközt tartalmaz a kozmetikai táska, kefe, fésű, hajszáríró, olló és matricák. Jöhet a kis kedvenc szépülni! Cica vagy kutya, hörcsög vagy nyuszi, mókus vagy csacsi, mindenkit széppé varázsol az ügyes és szorgalmas a kisgazdi, a házi kedvencek kozmetikusa.

Tartalma:

 • 1 db olló
 • 1 db fésű 
 • 1d hajkefe 
 • 1 db hajszárító
 • 1 db sampon
 • 2 db hajcsat
 • 3 db hajgumi  
 • 1 cs névjegykártya
 • 1 cs bonusz kupon
 • 1 db füzet
 • 1 db szórólap 
Sorrend: