Girland

Nézet:
Sorrend:
-43%
g172887

Zászló girland

egy csodaszép és kreatív kiegészítője a babaszobának!

 

Teheted a kiságy fölé, falra, ablakra... csak a fantáziád szabhat határt! 

A minky takaróinkkal, párnáinkkal tökéletesen harmonizál! 

 

A füzér hossza 160 cm és 7 db mosható pamut zászló található rajta.

1 990 Ft
3 490 Ft
Kezdete: 2022.10.06 A készlet erejéig!
LD4773

Nézd meg azokat a csodálatos virágokat és pillangókat a girlandodon! Kövesd a kedves madarak, színes lepkék és illatos virágok sorát ezen a varázslatos füzéren. Milyen kalandok várnak rád? Ez a kartondíszekkel díszített füzér megmozgatja a kisgyermek képzeletét, amikor esti meséket mesélsz egy álomszép, virágokkal teli kertről, ahol madarak és pillangók röpködnek.

Akassza fel a falra, a függönyökre vagy egy könyvespolcra, hogy romantikus hangulatot varázsoljon a gyerekszobába. Kombináld a kollekció más darabjaival, például ágyneművel, szőnyeggel vagy plüssjátékokkal, hogy a szoba még inkább elmerüljön a Virágok és pillangók világában.

LD4775

Nézd azokat a csodaszép virágokat! Kövesd a különböző alakú és színű virág sorát ezen a varázslatos füzéren. Milyen történetek várhatnak Rád?! Ez a kartondíszekkel díszített virágfüzér megmozgatja a kisgyermek képzeletét, amikor esti meséket mesélsz a virágok varázslatáról.

Akassza fel a falra, a függönyökre vagy a könyvespolcra, hogy romantikát varázsoljon a gyerekszobába. Kombinálja a kollekció más darabjaival, például ágyneművel, szőnyeggel vagy puha játékokkal, hogy a szoba vintage stílusba merüljön.

LD4774

Nézd azokat a kedves tengerparti szereplőket! Kövesd a vitorlások, sirályok és bálnák sorát ezen a tengeri füzéren. Vajon milyen kalandok várnak rád?! Ez a kartondíszekkel díszített füzér megmozgatja a kicsi fantáziáját, amikor lefekvés előtt történeteket mesélsz neki a tengeri életről.

 Akassza fel a falra, a függönyökre vagy a könyvespolcra, hogy egy kis tengeri hangulatot adjon a gyerekszobának. Kombinálja a kollekció más darabjaival, például ágyneművel, szőnyeggel vagy puha játékokkal, hogy a szoba vintage stílusba merüljön.

Sorrend: