Gyerek esernyő, esőkabát

Nézet:
Sorrend:
DJ4806

Színes és dekoratív ez a művészi igénnyel és kifejező készséggel tervezett esernyő.

Tréfás és művészi robot rajzok díszítik az ernyőt, ezt a kisfiúk is örömmel viszik magukkal, ha csak egy kicsi esélye is van annak, hogy esni fog az eső. Az esernyő alapanya átlátszó, kinyitva rendkívül különleges élményt nyújt a rárajzolt minták szinte körbe veszik az ezzel az ernyővel sétáló gyermeket.

Mérete: 70 x 68 cm

DJ4808

Béka mesék az esernyőn a Djecotól.

A kis zöld béka mindent tud. Pilóta, autóvezető, ugrik, mászik, vidáman játszik. Egy egész mesekönyvet lehetne illusztrálni az ernyőn lévő békás képekkel. Talán a gyermekeket is mesék kitalálására inspirálja majd ez a kicsi zöld béka az esernyőn.

Mérete: 70 x 68 cm

DJ4710

Az esernyő mintázatát a víz megváltoztatja! Varázslat az esőben.

Gyönyörűen illusztrált esernyő, hogy feldobja az esős napot. Az átlátszó PVC lehetővé teszi a gyermek számára, hogy lássa, hová megy, a magas kupola pedig jó fedettséget biztosít.Játékos illusztrációk díszítik egy víz alatti világról.

Tervezési jellemzők:

Esőben megváltoztatja a színét az ernyő szövete.
Erős esernyőt biztosító üvegszálas szerkezete van.
Kézi nyitású, biztonsági védelemmel ellátva, hogy az ujjak ne akadjanak be kiinyitásnáll, bacsukásnál.
Szövetből készült csövezés
Műanyag sapka van a szár végén, amely segít megelőzni az ernyő törését.

Méretei: 70 x 68 cm

DJ4709

Az esernyő mintázatát a víz megváltoztatja!

Micsoda csoda.Ha megszárad visszanyeri eredeti mintáját. Ne lepödjünk meg, ha gyermekünk alig várja, hogy essen az eső. Ha a kis esernyő tulajdonosunk túl csöndben van, kérjük keresse a zuhany alatt!

Gyönyörűen illusztrált esernyő, hogy feldobja az esős napot. Az átlátszó PVC lehetővé teszi a gyermek számára, hogy lássa, hová megy, a magas kupola pedig jobb fedettséget biztosít. Játékos illusztrációk tündéri pofikról.

Méretei: 68 x 70 cm 

Sorrend: