Itatópohár

Nézet:
Sorrend:
C63423_kek
A terméket 6 hónaposnál idősebb gyermekek számára tervezték, és szilikonos szívószálas, anti-colic szellőztetővel szerelték fel.
A termék megkönnyíti az átmenetet a tápszer  és a folyadék (víz / gyümölcslé) fogyasztása között.
Az itatópohár fogantyúkkal ellátott.  Itatópohárnak  forgó teteje van, mely védi a szívószálat  a szennyeződéstől.
Tartalom: PP, szilikon, BPA-mentes.
44710197

Az Első itatópohár (First cup) a megfelelő választás az első igazi kortyokhoz. Kifejezetten a baba első önálló ivási próbálkozásaihoz fejlesztve.

A puha anyagból készült itatócsőr gyengéd a csöppség érzékeny ínyéhez, ugyanakkor könnyű belőle inni. A kivehető, két részből álló, szétszedhető szelep egyszerűen tisztítható és garantált csöpögésmentességet jelent.

A könnyen megmarkolható fogantyút kifejezetten a kis kezekhez tervezték. Ahogy a gyermek egyre ügyesebb lesz, a fogókar eltávolítható, így megtanulja majd közvetlenül a poharat megfogni és tartani.

A 150 ml-es pohár mércével ellátott a hátoldalán, így mindig nyomon követhető, mennyit ivott a csöppség. Higiénikus tetővel ellátva, hogy séta vagy utazás alkalmával is használható legyen.

44713097

A Csőrös hőtartó itatópohár (Drinking cup insulated) praktikus megoldás nyáron. Dupla falának köszönhetően az innivalót hidegen tartja, így a gyermek nagyobb valószínűséggel iszik majd többet a nagy melegben.

A puha anyagból készült itatócsőr gyengéd az érzékeny ínyekhez, ugyanakkor könnyű belőle inni. A kivehető, két részből álló, szétszedhető szelep egyszerűen tisztítható és garantált csöpögésmentességet jelent.

Komolyabb méretű itatópohár, mégis kis súlyú, kialakításának köszönhetően pedig a kis kezek könnyedén meg tudják fogni oldalt. 12 hónapos kortól ajánlott a használata.

3 690 Ft
Szín
663543
Puha ivócsőr: könnyű váltás a szopásról /cumisüvegről a pohárra
A szelep szorosan zár ha nem használják és a babák könnyen tudnak inni belőle
Könnyen fogható az innovatív, középen összeszűkülő formának köszönhetően
Könnyű váltás cumisüvegről pohárra
Kifolyásbiztos
BPA Free - BPA (Bisphenol A - műanyagipari alapanyag) mentes.
190 ml-es formatervezett ivástanuló pohár
6 hónapos kortól
2 690 Ft
Szín
Sorrend: