Járgány

Apollo járgányok a száguldás szerelmeseinek: futóbiciklik, tolókaros bébitaxik, napfénytetős bébitaxik, elektromos autók és elektromos motorok.

Egyszerű bébitaxik:

A hagyományos bébitaxik - melyeket már 1 éves kortól használhatnak a legkisebbek - nagy segítséget nyújtanak a motorikus fejlődésben, az első önálló mozdulatok és az egyensúly elsajátításában, hiszen a gyerek lábbal hajtja a járművet.
A biztonságos közlekedést a nagyéretű kerekek biztosítják. Az ülés alatti játéktárolóba a kedvenc plüssök és játékok is elkísérhetik őt az útra.
Maximális terhelhetőség: 20 kg.

Tolókaros és napfénytetős bébitaxik:

A napfénytetős változatok megóvják a gyereket a napsugaraktól, így a leégéstől is.
A tolókar segítségével a szülők vehetik át az irányítást, ilyenkor a felszerelt lábtartón pihentetheti a gyerek az elfáradt lábait. Még több mulatság! A kormánykerék különböző dallamokat játszik.
Korosztály: 1,5-3 év.
Maximális terhelhetőség: 25 kg.

 

Futóbiciklik:

A lábbal való hajtás segíti az egyensúly és a koordinációs készség gyakorlását, fejlesztését. A kormány és ülés magassága állítható, így a gyermek a lehető legkényelmesebb pozícióban ülve gyakorolhatja a biciklizés. A biztonság érdekében a hátsó kerék kézi fékkel fékezhető.
Korosztály: 2 éves kortól.
Maximális terhelhetőség: 25 kg-ig

Elektromos járművek: autók, motorok, quad

Az elektromos járművek a nagyobbak számára készültek, hiszen ezek használata már önálló vezetői élményt biztosít. Szülői felügyeleti egység használatával azonban a szülők is irányíthatják és felügyelhetik a jármű mozgását.
Fényszórók, állítható ülés, biztonsági öv, MP3 csatlakozó, előre- és hátramenet, lábpedálhajtás és fék - akárcsak egy igazi autóAkkumulátor, töltő, 2-5 km/h sebesség. 
Korosztály: 3 éves kortól.
Maximális terhelhetőség: 25-30 kg.