Játszószőnyeg

Játszószőnyegek, minőségi, bababarát anyagokból már újszülött kortól. Ahogy nő a baba egyre több mindenre lesz figyelmes és kíváncsi. A játszószőnyegek biztonságos és kényelmes környezetet biztosítanak a legkisebbek számára is miközben játszva fejlesztenek.

Többféle típus és modell, a baba életkorának megfelelően, az egyszerűtől a luxus kivitelig óriási választékban, garantáltan jó áron az Asti bababoltban.

Lalalu-Parklon játszószőnyegek Molnár Dóra (@torna.dora) konduktor - korai fejlesztő ajánlásával:
"A rendelőmben is nagyon régóta ezt* a parklon szőnyeget használom, mosom, sikálom, nyúzzuk a gyerekekkel. Még régen az astibababoltból kaptuk ajándékba. Nagyon elégedett vagyok vele, mert visszafogott színű, tehát nem vonja el a gyermek figyelmét, ideálisan csúszik/tapad a mozgásfejlődés egyes szakaszaiban. Nem túl puha, de nem is kemény! A sok-sok szempontomnak mind megfelel"
*az ajánló a Lalalu Premium M White star/Cikk-cakk játszószőnyegről szól. 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Játszószőnyegeknek többféle típusa van:

- újszülött kortól használható, járni és ülni nem tudó babáknak készült játszószőnyegek, mely hosszú időre lekötheti a pici figyelmét. Tükrök, bébi plüssök, hangot és zenét játszó elemek gondoskodnak a legkisebbek szórakoztatásáról. Ezek a játszószőnyegek fejlesztik a babák érzékelését, látását, hallását, mozgásra ösztönzik őket.

- habszivacs puzzle játszószőnyegek, melyek többféle módon összeilleszthetőek, darabjaiból különböző minták és formák rakhatók ki. Felületük alkalmas kúszni, mászni tanuló babáknak, de nagyobbaknak is remek játszófelület.

színes játszófelülettel - autópálya, város, farm - nagyobb gyerekek számára készült vízálló, memóriahabos szőnyegek

- összecsukható, utazáshoz is ideális játszószőnyegek