Kerti játék

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
ET600011

Klasszikus Mikadó játék óriás változatban. Dobjuk le a botokat és már indulhat is a játék, de vigyázz, mikor húzod ki a botot ne mozdítsd meg a többit. Ügyességi játék fából, 5 éves kortól ajánljuk.

Jellemzői:

Mérete: 77X34X72cm
Korosztály: 5 éves kortól
Anyaga: Fa

ÚJ
ET700008

Az ornitológus közreműködésével készült madárház tökéletes a kis madarak számára. Rögzítse 1m80 magasságban, nyugodt, árnyékos helyen, ÉK irányba. Hátul van egy kis ajtó a tisztításhoz (évente tanácsos ezt megtenni).

 

 • mérete: 13,5X12X27 Cm
 • anyaga: fa
 • CE minősítés
DJ2046

Stella egy könnyű, kezelhető és erős tornászszalag finom virágmintával. Ideális ritmikus gimnasztikai gyakorlatok és más ügyességi trükkök kecses edzéséhez! deális a gyermekek mozgás készségeinek a fejlesztésére.

Tartalma:

 • 1 db tornaszalag, textil szalag hossza: 4m, nyélhossza: 47cm 
96347

A Highwaykick 3 LED roller, tökéletes társ 3-6 éves gyermekek számára.
A két első kereke LED világítással rendelkezik, és egy nagy hátsó kerékkel, ami maximálisan biztosítja a stabilitást a roller számára.
Tartalmaz egy safety pad biztonsági elemet, ami egyfajta borulásvédelmet nyújt a roller számára. A Highwaykick 3 LED összecsukható, ezért könnyen tárolható és szállítható.

Kor: 3 - 6 év

Magasság: 96-130 cm

Távtartó: 62- 82cm állítható

Max. Terhelés: 50 kg a fedélzeten

96356

A Highwaykick 3 LED roller, tökéletes társ 3-6 éves gyermekek számára.
A két első kereke LED világítással rendelkezik, és egy nagy hátsó kerékkel, ami maximálisan biztosítja a stabilitást a roller számára.
Tartalmaz egy safety pad biztonsági elemet, ami egyfajta borulásvédelmet nyújt a roller számára. A Highwaykick 3 LED összecsukható, ezért könnyen tárolható és szállítható.

Kor: 3 - 6 év

Magasság: 96-130 cm

Távtartó: 62 82cm állítható

Max. Terhelés: 50 kg a fedélzeten

H302483

Remek játék a kicsiknek, könnyen a kis kezekbe fogható! Beltérre és szabadban is használható. Lehet foci, kézilabda vagy tűzgolyó - sok lehetőség a játékra és a gyerekeknek mindig vannak új ötletei.

Tökéletes méret a kisgyermekek kezéhez.

Csodálatosan puha anyagból készült, tökéletes az első labdajátékokhoz.

Fejleszti a kéz és az ujjak finommotorikus készségeit.

Feltűnő képekkel.

Téma: farm

Anyag: poliuretán, poliészter töltettel.

Méret: Ø 11 cm

Életkor: 6 hónapos kortól

DJ2058

Állítható hosszúságú ugrálókötél, leopárdos fogantyúval a Djecotól.

Az ugrálókötél egy megunhatatlan klasszikus a felgyülemlett energiák levezetésére. A Leo egy imádnivaló színes, leopárd alakú fogantyújú ugrálókötél. Nagyon praktikus, a kötél hossza a gyermek méretéhez állítható. Csak csavarja le a leopárd fejét és állítsa be a csomók magasságát  az ugrálókötél hosszának beállításához!

Tartalma:

 • 1 db állítható hosszú ugrókötél, max 2 m leopárd alakú fa fogantyúkkal, a fogantyú hossza: 13 cm
ET600498

A kíváncsi kis felfedezők mindent megtalálnak, amire szükségük van a természet csodáinak felfedezéséhez: valódi távcsövet, iránytűt, nagyítót, zseblámpát és rovar megfigyelő dobozt. Vizsgáljunk meg mindent alaposan, gyűjtsük be kedvenc bogarunkat megfigyelésre, figyeljük meg a madarakat a távcsővel. Remek szerepjáték gyerkőcöknek. A készletben igazi gyerektávcsövet, iránytűt, nagyítót, zseblámpát és rovar dobozt találtok!

A felfedező készlet tartalma:

 • kemény karton doboz fogantyúval
 • valódi gyerek távcső
 • iránytű
 • nagyító
 • zseblámpa
 • rovar megfigyelő doboz
 • táska mérete: 30X20X10cm
 • életkor: 3+
 • anyaga: fa, kemény karton
 • CE minősítés
DJ2045

Célba dobó játék állati történetekhez a Djecotól.

Ez egy karikadobó játék, a kérdés az, ki szerzi a legtöbb pontot az állatok megcélzásával? Minél távolabbról dobnak a játékosok a kiszemelt célra, annál nehezebb azt eltalálni. Ez a játék az ügyességi játékok nagyszerű klasszikusa a gyerekeknek! Lehet új szabályt is alkotni, lehet mesét kérni arról az állatról, amire a karika esett, lehet kérni a játékostól mozgás vagy hangutánzást is. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a szabálytudatot, a verseny, hogy ki tud több pontot begyűjteni már csak bónusz! A játék könnyen tárolható és hordozható a táskájában.

Tartalma:

 • 1 db céltábla 2 részből, beépített illusztrált táblában
 • 5 különböző színű karika kötélből és fából
 • 1 db pamut tárolótáska
HPE0207A

Ezzel a vidám és színes vízi játékkal garantált a szórakozás akár a kádban, akár egy medencében! Szippantsd fel a vizet a pumpába, majd kilövés közben figyeld meg, hogy a golyók, hogyan táncolnak és mozognak a belsejében. A hajmosás is biztosan elviselhetőbb lesz, ha ezzel segítesz anyának leöblíteni a sampont a hajadról.
Használat után vegyük le a gumi részt, hogy alaposan ki tudjon száradni, hogy megelőzzük a penészesedést és vízkövesedést.

 

Gs2118

Rendkívül izgalmas tapintás, memória és egyensúly érzékelésfejlesztő eszköz. A Gonge termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja.
Kitapogathatjuk a kezünkkel és megkereshetjük a lábunkkal az azonos felületű korongot, vagy fordítva.

Tartalma:
1 db titokzsák
1 db szembekötő pánt
5 db 11 cm-es korong
5 db 27 cm-es korong
Anyaga: kemény és lágy műanyag
A termék színe eltérhet a képtől!

Gs2099

A termék nagymértékben elősegíti a gyermek motorikus képességeinek a fejlődését, valamint a pici megtapasztalhatja a bizonytalan egyensúlyi helyzetet és elsajátíthatja az ahhoz való alkalmazkodást. A termék terápiás jelleggel is használható. Magatartászavaros, sérült gyermekeknél a bölcsőben való ringás élményét idézheti vissza. A terméket úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legbiztonságosabb játék élményét gyújtsa kisgyermeke számára.

Mérete: 68 x 26,5 cm. 0-4 éves kor között ajánljuk. Terhelhetősége: 50kg

Termék mérete: 68 cm-es átmérő 26.5 cm-es mélység
Tartalma:
1 mini forgó
Anyaga: Műanyag

DJ2059

Ügyességi játék: lépegetés tigris talpakon.

A Tigris talp egy járás közben egyensúlyozó játék. A gyerekek a lábukon a Tigris talppal haladnak előre, miközben megpróbálják megtartani egyensúlyukat. Egy versenyen többen is játszhatnak: a gyerekek megszabják az előre meghatározott hosszúságú pálya teljesítéséhez szükséges időt. A legjobb időt teljesítő gyermek nyeri a versenyt. Ez a szuper izgalmas játék fejleszti a mozgás-koordinációt és az egyensúly érzéket.

Tartalma:

 • 1 pár gólyalábas klumpa (műanyag és fa, pamut zsinór)

Méretei: 12 x 16 cm

JabaH14053

Aranyos hobby ló egyszarvú fehér színben, arany szarvval és kantárral.

Építs egy akadálypályát, és versenyezz barátaiddal, hogy ki ugrik a legmagasabbra, és ki ér elsőként célba. Vagy miért ne lovagolhatnál csak úgy az erdőben az új társaddal és legjobb barátoddal.

Termék mérete: 97 x 13 x 97 cm

N-5015

Kis csillagász távcső optikával. A távoli tárgyak tökéletes megfigyelésére.

Tartalma: lencsevédő és állvány, valamint kiegészítő lencse, amivel eléri a 25x-rös nagyítást.
Lencse átmérő: 35 mm
Nagyítás: 15x-ös és 25x-ös
Mérete összecsukva: 20,5 x átmérő 5 cm
Állvány magassága: 25 cm.

N-4020

A Super Optic Wonder egy nagyszerű optikai eszköz, mely nélkülözhetetlen segédeszköz a kirándulásokhoz és a kalandtúrákhoz.

Zsebméretű, könnyen szállítható.

Funkciók:

 • távcső
 • nagyító,
 • iránytű
 • nagyítótükör
 • megfigyelő sík
 • jelzőtükör
 • térhatású képalkotó
 • fényjelző
 • mini zseblámpa
 • síp
 • Morse-kód
 • univerzális napóra
 • szögmérő tárcsa
N-1010-G

A változtatható szemtávolság (49-78 mm) lehetővé teszi helyes használatot a gyermekek számára is (rendeletben előírt szemtávolság).
A fókusz finom szabályozását központi mikrometrikus csavar biztosítja.

Objektív átmérő: 36 mm
Nagyítás: 3X-ros
Tartozéka: a rögzített lencsevédők, vállpánt és a védőtok.

N-8095-X

Egészítsd ki természetjáró szetted a Navír Explora kulaccsal!

A kulacshoz egy öv is tartozik, hogy mindig kéznél legyen a kulacsod, ha megszomjazol. Az övön van még egy plusz karabíner is, így más fontos eszközödet is ráakaszthatod.    

A kulacs alumíniumból készült, mely mindenben megfelel az egészségügyi előírásoknak. A kulacs űrtartalma 300 ml. Környezetbarát, újrahasznosított karton csomagolásban.

Sorrend: