Készségfejlesztő játék babáknak

Nézet:
Sorrend:
DJ9032

Gyurmaformázó és gyurma a kicsiknek a Djecotól.

Nagyon egyszerű első modellagyag a gyurmázó tevékenységhez a gyerekeknek, már 18 hónapos kortól. A gyermek elnyújtja, vágja a modellező gyurmát, hogy díszítse a készletben lévő fából készült teknőst. Miután végzett, eltávolítja a gyurmát a teknősről, és annyiszor kezdheti elölről a játékot, a díszítést, a kiegészítést ahányszor csak akarja.

Miért jó ez a gyurmázó készlet a kicsiknek?

  • Modellező tevékenység, ahol a gyermeket arra ösztönzik, hogy közvetlenül érintkezzen a gyurmával, már 18 hónapos kortól.
  • Garantált a meglepetés hatás a gyurmázás közben és a kiegészítésekkel. 
  • Ez egy ultrapuha gyurma a kis kezek számára nagyon megfelelő.
  • Kézügyességet fejlesztő manipulatív tevékenység.
  • Korlátlanul  újra meg újra elvégezhető tevékenység a készlettel a gyurmázás!

Tartalma:

  • 1 db sodrófa
  • 1 db fakés krokodil mintával
  • 1 db modellező gyurma (140 g)
  • 1 db lépésről-lépésre magyarázó füzet

A csomagolás méretei:23 x 10 x 7 cm  

 

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól - 4 éves korig

44007

A piramis hét különböző formát tartalmaz, amelyeket a gyermeknek a megfelelő formanyílásokba kell rendeznie. Fejleszti a szem-kéz koordinációt és a formák felismerésének képességét. Erősíti a logikus gondolkodást.

A piramis megfordítható, így újabb kaland veheti kezdetét. A piramis egyik oldala kerekekkel van felszerelve, amelyek emellett fejlesztik a gyermek motoros készségeit.

 

NU311

9 FA KOCKA SZÁMOKKAL, BETŰKKEL ÉS MOTÍVUMOKKAL
A fakockák ötvözik a kreatív játékot a finommotoros készségek fejlesztésével és a tanulással. A fakockákat 1-től 9-ig terjedő számok, a-i betűk és aranyos nuuroo állatok motívumai díszítik.

Minőség: Bükkfa
Méretek: 5x5 cm

NU314

KÉSZSÉGFEJLESZTŐ KOCKA- CIRKUSZ
Stimulálja gyermeke érzékeit az organikus pamutból készült édes szövetkockánkkal. A kocka jó stimulációra és játékra, mivel izgalmas a baba számára, hogy felfedezze és megérintse a kocka összes szórakoztató részletét. Ezenkívül recsegő papír van benne, amely éles hangot ad, ha megérinti.

Minőség: 100% biopamut
Méretek: 12x12 cm

NU346

TORONYÉPÍTŐ SZILIKONBÓL
Szórakoztató toronyépítő, amely a gyermek kéz-szem koordinációját és finom motorikai készségeit fejleszti. A torony puha szilikonból készült és finom natur színének köszönhetően gyönyörű kiegészítője lehet minden gyerekszobának.

NU391

4 db-ból álló készlet puha, rugalmas szilikonból!

Aranyos kockáink úgy készülnek, hogy illeszkedjenek kisgyermekeink kezéhez, és káros vegyi anyagoktól mentes szilikonból készülnek. A szilikon puha, törés nélkül hajlítható és összenyomható.

Méretek: 4x4cm

JabaC2533

5 színes, egymásra rakható kocka 1-től 5-ig számozva, amely szórakoztató játékot nyújt a gyerekek számára! Minden egymásra rakható kockán két különböző motívum és egy szám található. A legnagyobb, 5-ös számú kocka körülbelül 15x15 cm. A játékkal egyszerű és szorakoztató módon lehet megtanulni a különböző állatok nevét és a számolás alapjait. A különböző kockákhoz aranyos állatfigurák is tartoznak, amelyekkel akár külön is játszhat gyermeke. 

 

A készlet tartalma 5 egymásra építhető kocka, 1 autó, 1 mackó, 1 kutya, 1 macska, 3 nyuszi

 

A játék szép dekorációja lehet a gyerekszobának.

 

Magni3316

Told el a reteszt, vagy nyisd ki a lakatot, majd tárd fel, hogy mi rejtőzik az ajtó mögött! Garantált a szórakozás ezzel a záras és reteszes, minőségi fából készült táblás játékkal. Akár többféle játék is játszható vele. A játék kiválóan alkalmas a finommotoros készség fejlesztésére, a szem-kéz koordináció fejlesztésére, miközben a gyermek játszva ismeri meg a színeket, formákat, állatokat.

LD7093

Állj fel és játssz! Fedezd fel a matatóasztal által kínált számos játékot. Segíts a pillangónak a gyöngyöket a spirál mentén gurítani! Vagy építs egy világítótornyot!Ez a fából készült, többfeladatos asztal sokféleképpen kihívást jelent a kicsinek. 5 játékot tudsz felfefedezni, amelyek mindegyike segíti a finom motorikai készségek fejlesztését. A biztonságos és kiegyensúlyozott kialakításnak köszönhetően az aktivitási táblázat a felállást is ösztönzi. 

Méret: 39x39x54 cm

5 mókás, készségfejlesztő játék egy kockában teteje levehető

LD7094

Állj fel és játssz! Fedezd fel a matatóasztal által kínált számos játékot. Segíts a sirályoknak a gyöngyöket a spirál mentén gurítani! Vagy építs egy világítótornyot! Teljesítsd a kirakóst, fordítsd el a kerekeket, és kelj át az óceánon a kis csónakokkal! Ez a fából készült, többfeladatos asztal sokféleképpen kihívást jelent a kicsinek. 5 játékot tudsz felfefedezni, amelyek mindegyike segíti a finom motorikai készségek fejlesztését. A biztonságos és kiegyensúlyozott kialakításnak köszönhetően az aktivitási táblázat a felállást is ösztönzi. 

Méret: 39x39x54 cm

5 mókás, készségfejlesztő játék egy kockában teteje levehető

MFM452275-20249

Három darab texturált tapintású kislabda élénk színekben és formákban, amelyeket szórakoztató megfogni, dörzsölni és összenyomni. Ezek a nyugtató és érzékszervi játékok nagyszerűek a finommotorika fejlesztésére, stresszoldóként vagy könnyed labdázás céljából.

 

A Rubbabu márkához hűen ezek a kislabdák is jellegzetes bársonyos tapintásúak. 3 db található 1 csomagban.

 

Szórakoztató, didaktikus, biztonságos és tartós!
A Rubbabu játékok az egyetlenek a világon, amelyek természetes gumihabból készülnek. Ezek a puha, színes, bolyhos játékok tökéletesek 0-6 éves korig vagy terápiás használatra. A Rubbabu játékok felcsigázzák a képzeletet, ráadásul a gumihab ECO anyagnak tekinthető:
- Latexből készül, amely a gumifából vagy a Hevea fából származik;
- A nyersanyagok biológiailag lebomlóak és megújulóak (egy Hevea körülbelül 25 évig termel latexet);
- Kézzel készül, kémiai eljárások helyett mechanikus eljárásokkal.

GGG9790

A GaGaGu kocka kontrasztos színű és mintájú, ami serkenti a csecsemő látását. A kocka minden oldala teljesen más, más (különböző szerkezetű) anyagokból van varrva, ami 6 teljesen eltérő érzékelési élményt ad – mind látásit, mind tapintásit. A kocka két oldala állatok elálló elemeit tartalmazza – egy Kutyus füleit és egy Cica farkát – a gyermek megismeri az anyagok különböző szerkezetét, és megfoghatja az elálló elemeket, gyakorolva a finom motorikát. A következő plüss oldalon egy zseb található egy madzagra kötött labdával – ez az elem kedvet csinál a gyermeknek a labda megragadására és be/kirakására a zsebbe/zsebből – ez segíti az ún. finom motorika gyakorlását és a mozgáskoordináció tanulását. Egy másik plüss oldalon egy tükör található, amely felkelti a csecsemő figyelmét, kedvet csinál a kocka megragadására és saját tükörképe megismerésére. Egy megint másik oldalon szalagocskák vannak felvarrva, amelyek szintén a finom motorikát stimulálják. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. Nem tartalmaz műanyag elemeket, szalagok segítségével rögzíthető a kiságyhoz vagy babakocsihoz. 3+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A kockákon kívül kaphatóak susogók, csörgők, spirál, függők, szenzorikus könyvek és szenzorikus szőnyeg. A GaGaGu sorozatba tartozó összes játék kombinálható egymással.

Termékinformáció (pontokba szedve)

· Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése

· Különféle szerkezetű anyagok – 6 teljesen eltérő érzékelési élmény – látási és tapintási

· Plüss elemek (Kutyus fülei, Cica farka, zseb egy madzagra kötött plüss labdával) – kedvet csinálnak a játék megragadására, ami segíti a finom motorikát (az ujjak és a tenyér mozgatása)

· Tükör – kedvet csinál a saját tükörképe megismerésére

· Könnyű és kézreálló játék – sétához, otthonra vagy utazáshoz

· Műanyag elemek nélkül

· Összekapcsolható a GaGaGu sorozat más termékeivel

GGG9789

A GaGaGu kocka kontrasztos színű és mintájú, ami serkenti a csecsemő látását. A kocka minden oldala teljesen más, más (különböző szerkezetű) anyagokból van varrva, ami 6 teljesen eltérő érzékelési élményt ad – mind látásit, mind tapintásit. A kocka két oldala állatok elálló elemeit tartalmazza – egy Boci füleit és egy Tirgis farkát – a gyermek megismeri az anyagok különböző szerkezetét, és megfoghatja az elálló elemeket, gyakorolva a finom motorikát. A következő plüss oldalon egy zseb található egy madzagra kötött labdával – ez az elem kedvet csinál a gyermeknek a labda megragadására és be/kirakására a zsebbe/zsebből – ez segíti az ún. finom motorika gyakorlását és a mozgáskoordináció tanulását. Egy másik plüss oldalon egy tükör található, amely felkelti a csecsemő figyelmét, kedvet csinál a kocka megragadására és saját tükörképe megismerésére. Egy megint másik oldalon szalagocskák vannak felvarrva, amelyek szintén a finom motorikát stimulálják. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. Nem tartalmaz műanyag elemeket, szalagok segítségével rögzíthető a kiságyhoz vagy babakocsihoz. 3+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A kockákon kívül kaphatóak susogók, csörgők, spirál, függők, szenzorikus könyvek és szenzorikus szőnyeg. A GaGaGu sorozatba tartozó összes játék kombinálható egymással.

Termékinformáció (pontokba szedve)

· Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése

· Különféle szerkezetű anyagok – 6 teljesen eltérő érzékelési élmény – látási és tapintási

· Plüss elemek (Boci fülei, Tigris farka, zseb egy madzagra kötött plüss labdával, szalagocskák) – kedvet csinálnak a játék megragadására, ami segíti a finom motorikát (az ujjak és a tenyér mozgatása)

· Tükör – kedvet csinál a saját tükörképe megismerésére

· Könnyű és kézreálló játék – sétához, otthonra vagy utazáshoz

· Műanyag elemek nélkül

· Összekapcsolható a GaGaGu sorozat más termékeivel

LD2009242

 

Gurítsuk a labdát! Ez a lebilincselő golyópálya azonnal rabulejti kis tulajdonosaik szívét! Letisztult színei, minőségi anyaghasználata a szoba díszévé teszik az első pillanattól kezdve. A torony 5 különböző színű elemből áll, amit gyermeked egyedül is összerakhat, szabadon guríthatja a golyókat. Remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt, megtanítja az ok-okozat fogalmát úgy, hogy szórakoztató és közben tanulságos egyben. A hozzá tartozó golyók nagyok, de elférnek kézben és gurulás közben kis hangot adnak ki.

LD8725

Várható beérkezés: szeptember 29-30.

Ragad meg! Ez a szuper labda érdekes formájával nagy kihívást jelent a kicsik számára. Bármelyik oldalán meg lehet markolni és felfedezni a különböző textúrákat és mintákat. Könnyű felvenni a kis kezekkel, és amikor megmozdul, a csörgő örömteli hangja csendül meg a babának. A virágok&pillangók rózsaszín labdán felfedezhető csomók és a különféle címkék stimulálják az érzékeket, fejlesztik a tapintást és bevonják a babát a játszótérbe.

Méret: 12x12x12 cm
Tisztítás: 30 fokon mosható
Anyaga: 90% poliészter, 10% pamut
LD8625

Várható beérkezés: szeptember 29-30.

Ragad meg! Ez a szuper labda érdekes formájával nagy kihívást jelent a kicsik számára. Bármelyik oldalán meg lehet markolni és felfedezni a különböző textúrákat és mintákat. Könnyű felvenni a kis kezekkel, és amikor megmozdul, a csörgő örömteli hangja csendül meg a babának. A tengerész világoskék labdán felfedezhető csomók és a különféle címkék stimulálják az érzékeket, fejlesztik a tapintást és bevonják a babát a játszótérbe.

Méret: 12x12x12 cm
Tisztítás: 30 fokon mosható
Anyaga: 90% poliészter, 10% pamut
H2202

Különleges pillanat ez a színek kis szerelmeseinek!

A színes csapok és gyűrűk sokféle plug-in variációt kínálnak.

A gyűrűk a csapokra is felhúzhatók.

Ideális kötetlen játékra!

Tartalma: 32 darab, 1 tábla

Termék súlya: 1032 g

Tábla mérete: 18,5 x 18,5 cm

Életkor: 2-6 év

DJ6249

Minőségi, tömör fából készült, kellemes tapintású egyedi tervezésű gyermekjáték a trendi panda a tigrissel a Djecotól.

Jól jön egy pandamaci a háznál. Mindig a nyomodban van, csak ne engedd el a pórázát! A gyönyörűen festett húzható kedves kis állatfigura segíti a járni tanulást. Nagy gondossággal úgy tervezték, hogy a kisgyermek a mozgó részeket se tudja leszerelni, tehát teljesen biztonságos. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajosak és nem sérti fel a parkettát.

Mérete: 19 x 18 x 8 cm

A doboz méretei:20 x 19 x 10 cm

Sorrend: