Puzzle - kirakó

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
DJ7643

Pinokkió tündérekkel álomképben a Djecotól.

Az ezer darab puzzle rész nagy kihívás a puzzle rajongóknak, mivel többször, több alkalommal rakják ki egészen, ezért egy stabil helyen tartják a kész képrészletet. Ennek a képnek egy 97 x 33 cm-s hely kell az asztalon, vagy éppen a puzzlekirakó keretnek kell ekkorának lennie. A Képtár puzzleképen Pinokkió éppen nagyot mondott, hosszú az orra, az álmodó kislánynak vajon miért jár az eszében pont ez a mese? Carlo Collodi a 19.sz. végén azért írta ezt a mesét, hogy a gyermekeket elrettentse a hazugságtól. A Disney-mese az eredeti Collodi mese szelídített változata, képzeljük el, vagy olvassuk el az eredetit, de ne a gyermeknek!

Tartalma:

 • 1000 db puzzle rész
 • 1 db poszter

Ajánlott életkor: 9 - 99 éves korig

ÚJ
DJ7642

Művészeti puzzle: Divatbemutató 

A Divatbemutató egy 1000 darabból álló puzzle, ahol kirakott képen az év legszebb divat alkotásai vonulnak fel! Tiszta lapot kaptak az illusztrátorok, olyat tervezhettek, amilyet a művészi tehetségük diktált.

A Djeco által felkért, máshol is publikáló, kiállító, neves művészek által tervezett képek puzzle alakban jelennek meg ezeken az oldalakon. Rendkívül igényesen megrajzolt, megfestett, megtervezett képek sorozata található itt. Egyúttal bepillanthatunk a mai kortárs művészet alkotásai közé is, amelyek tükrözik a 21. század spirituális világát. a mai modern művészek művei mindenkor elgondolkodtatnak: hol derűvel, hol borúval jelenítik meg a mai ember különös és olykor döbbenetes világát. A művész puzzlek kirakása felfedezteti a vonalvezetések sokféleségét, a formák és a színek jelentőségét a kirakható képen. A kirakott kép különleges dísze lehet bármelyik szobának. Ha ez is cél, a képek megőrzése kirakva, célszerű a képmérettel azonos nagyságú üveglapok közé helyezni. Az üveglapok összetartásához és akasztózásához remek kapcsok kaphatók a művészeti boltokban.

Tartalma:

 • 1 db 1000 darabos karton puzzle (97 x 33 cm)
 • 1 db poszter

A doboz méretei: 35 x 14 x 7 cm

ÚJ
DJ7641

Hófehér háttéren színes, mesés életképek

A művész puzzle kirakása szórakoztató és eredeti módja annak, hogy a gyerekek megismerkedjenek a művészi képek világával! A Faház egy 200 darabos, hosszú formátumú puzzle, amely egy gyönyörű illusztrációt emel ki, amely egy lágy és színes életképet ábrázol a virágos lombkorona szívében.

Tartalma:

 • 200 db puzzle rész
 • 1 db poszter

Kiarkott kép méretei: 97 x 33 cm

 

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

ÚJ
DJ7636

Látványos panoráma puzzle, mely növeli a szoba varázsát.

A neves illusztrátorok által megálmodott varázslatos kirakó, örömteli szórakozást nyújt szinte minden korosztálynak. Ez a nagyméretű, 100 darabos kirakós, egy szép erdei jelenetet ábrázol, ahol az állatok mind úgy vannak elrendezve, hogy a medve lefényképezhesse őket. Erdei iskolában osztályfénykép készül, minden tanuló más-más arckifejezéssel várja a fényképezőgép kattanását. Nagyon beszédes kép! Sok érdekes megtalálandó részlettel!

Tartalma:

 • 100 db puzle rész
 • 1 db poszter (97 x33 cm)

A kirakott kép mérete: 97 x 33 cm

 

Ajánlott életkor: 5 - 10 éves korig

ÚJ
DJ7635

Művész puzzle: festészet a Djecotól.

A Gyermekek tava egy 100 darabból álló kirakós kép, ahol gyermeki kedvesség és a poétika van jelen egy elbájoló tópartot és tavat ábrázoló képen. Gyönyörű világokat fedezhetünk fel a részletekben és meglepetésekben gazdag illusztrációkon keresztül. Szórakoztató és eredeti módja annak, hogy a gyermekeket festészetről tanítsuk. Kirakómintaként egy puzzle méretű poszter szolgál.

Tartalma:

 • 100 darabos karton puzzle (97 x 33 cm)
 • 1 db poszter

A doboz méretei: 35 x 14 x 7 cm

ÚJ
DJ7628

Álombéli motívumokkal festett álomkép, puzzle.

Gyönyörű színek, varázslatos  álombéli séta, miközben szellemek és kisértetek is vonulnak át a tájon. A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

Tartalma:

 • 500 db puzzle rész

Kirakott kép méretei: 97 x 33 cm

 

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

ÚJ
DJ7626

Elképzelt és lerajzolt erdei muzsikosok puzzlen.

Álmodni nem lehet ilyet, de elképzelni igen. Hihetetlen zenekar az erdő állataiból, növényeiből, igazán hozzájuk illő formatervezett hangszerekkel.

A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

Tartalma:

 • 500 db puzzle rész
 • 1 db kirakási mérettel megegyező nagyságú poszter

A kirakott kép méretei: 97 x 33 cm

 

Ajánlott életkor: 8 - 99 éves korig

ÚJ
DJ7618

Mesék világában csobogó patak puzzle-képen.

A különös mese tájai és szereplői elevenednek meg a puzzle képen. Fantasztikus történetekre, mesékre utaló, összefüggő képek sorozata ez a kép. A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

Tartalma:

 • 350 db puzzle rész
 • 1 db poszter
ÚJ
DJ7616

Nyár és tó a 350 db-s puzzle-n a Djecotól.

A nyár hangulata elevenedik meg a puzzle képen. A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

Tartalma:

 • 350 db puzzle rész
 • 1 db poszter

Kirakott kép mérete: 97 x 33 cm

ÚJ
DJ7608

Álomkép puzzle a Djecotól.

A Filmvetítés egy színes, száz darabból álló puzzlekép, amin egy költői kalandfilm készülése látható. A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

A kirakható kép méretei: 97 x 33 cm

ÚJ
DJ7607

Keleti motívumokkal festett álomkép, puzzle.

Gyönyörű színek, varázslatos  álombéli séta, sétalovaglás egzotikus állatháton a keleti dzsungelben és város szélén. A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

A kirakható kép méretei: 97 x 33 cm

Ajánlott életkor: 6 - 99 éves korig

ÚJ
DJ7602

Abrakadabra, mintegy varázsszóra puzzle, ami szinte megszólal.

Elképesztően gyönyörű és humoros részletekkel, művészien kidolgozott kirakó a Djeco -tól. Garantált az órákig tartó önfeledt szórakozás, miközben csak úgy szárnyal a képzelet.

Tartalma:

 • 200 db puzzle rész

A kirakott kép mérete: 97 x 33 cm

A doboz mérete: 35 x 14 x 7 cm

Ajánlott életkor: 6 - 12 éves korig

ÚJ
DJ7282

Valóban cuki szobadísz is.

Leo, a pandamaci a bambusz árnyékában pihen. Gyönyörű 24 darabos puzzle egy panda alakú dobozban. Dekoratív sziluettdoboz a gyermekszobába. A puzzle részek nagy darabok, hogy könnyű egyen megfogni. Egy vastag kartonpapírból készült kirakós, amelyet újra és újra ki lehet rakni. 

Tartalma:

 • 24 db puzzle rész

A kirakott kép méretei: 42 x 30 cm

ÚJ
DJ7280

Kutya és macska virágos, madárdalos réten a Djecotól.

Azonosságok és különbözőségek megfigyelésére alkalmas képkirakó játék, puzzle. A kirakott képen mindenki  mást csinál, ítöbb, különböző cica történet mesélhető róla. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre. A kutyus formájú doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet.

Tartalom:
 • 24 db puzzle részlet

A kirakott kép mérete: 42 x 30 cm

A doboz mérete: 19 x 28 x 6 cm

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

ÚJ
DJ7254

Hintóalakú formadobozos puzzle a Djeco -tól.

Tündérmese illusztrációja a hintóval haza érkező tündérkirálynő. A doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre.

Tartalma:

 • 54 db puzzle rész

A kirakott kép mérete: 40 x 37 cm

A doboz mérete: 26.5 x 26 x 6 cm. 

ÚJ
DJ7246

Tündéri tündérmese puzzle a Djecotól.

Részleteiben is aprólékosan kidolgozott kirakható képet tartalmaz a kastélyalakú formadoboz. A tündérmesék varázslatos világa, a csodás lények és a csodás történetek elbűvölik a mese hallgatóját. Ezen a puzzle képen több tündérmese egy-egy jelenete körvonalazódik. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre. A doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet.

Tartalma:

 • 54 db puzzle rész

A kirakott kép mérete: 40 x 37 cm

A doboz mérete: 29 x 24 x 7 cm

Ajánlott életkor: 5 - 10 éves korig

ÚJ
DJ7244

Fák, madarak, virágok, esőerdő puzzle.

Sejtelmes képi világ, kismajmot hordozó fiatalemberrel, akik az esőerdőben kutatnak valami után. Vajon mit keresnek? Különleges szép és részletes kép egy esőerdő mélyéről.

Tartalma:

 • 54 db puzzle rész

Kirakott kép méretei: 42 x 45 cm

Rosta Gábor

Az esőerdő

Az esőerdőben van rengeteg fajta fa,
Erős, vastag liánok csavarodnak rajta.
Kapaszkodik a fán örökké fölfelé,
Növekedik a napfényes ég felé.

Más fajta növények is éldegélnek rajta,
Orchidea a tápanyagját szívogatja.
Léggyökerével kevés vizet szív,
Az Orchidea életéért vív.

Lakik még a magas, lombos fákon,
Sokféle madárcsalád az ágon.
Színes kolibri madárkák,
A virágport szívogatják.

Az arapapagáj a fák jó tornásza,
Lábaikkal kapaszkodnak minden ágra.
Étlapjukon sok gyümölcs és mag van,
Tarka, színes tolluk, s fejdíszük van.

Jaguárok félhomályban élnek alatta,
Az anakonda nappal csavarodik rajta.
Barna színű; bőgőmajom a lomb lakója,
Közönséges madárpók hálóját javítja. 

 

ÚJ
DJ7241

Vitorlás, kalózhajó formadobozos puzzle.

A kalózhajó kapítánya Barbarossa a híres és hirhedt kalóz, aki megtalálja az elrejtett kincset. Hajóján zajlik az élet, a matrózok teszik a dolgukat. A kirakható kép részletgazdag és igazán vicces epizódokat fest a kirakója elé.

Tartalma:

 • 54 db puzzle rész

A kirakott kép mérete: 40 x 37 cm

A doboz mérete: 25 x 25 x 6 cm

ÚJ
DJ7238

Tavasz hercegnő, tavaszi réten a Djecotól.

A kirakott kép képkeretbe illő, poetikus kép, a tavasz hercegnője libben a virágos rét felett, nyomában a tavasz madarai reppennek, a pasztellkék ég alatt. A távolban a hercegi palota, a réten piknikre hívogató asztal és székek. A grafika vonalai lágyak, mint a tavaszi szellők simogatása. Izgalmas és esztétikai érzéket fejlesztő játék ez a virágos formájú, formadobozos puzzle.

Tartalma:

 • 36 db puzzle rész

Kirakott kép mérete: 42 x 30 cm

A doboz mérete: 19,5 x 29 x 6 cm

Mentovics Éva: Tavaszlány

Nézd, a Tavaszlány
réteket járva
Nap ragyogását
hinti a tájra!
 
Nárciszok selymét
gyűjti csokorba,
szirmokat szór
a csipkebokorra.
 
Orgona kékjén
lebben a fátyla,
illatok szállnak
lenge hajába.
 
Tücskökkel játszik
csillagos éjen,
s elpihen borzas
pázsit ölében.

ÚJ
DJ7237

Lovag a hodas éjszakán, farkassal a Djecotól

A Telihold lovagja a legenda szerint nagy harcos, a képen mellette van a fehér farkasa. A hangulatos képen a lovag éppen kilép az alkonyi ég alá a lakótornyából, vele tart hű kisérője a fehér farkas. A doboz önmagában is nagyon dekoratív dísze a lehet a gyerekszobáknak.

Tartalom :

 • 36 db kb. 9 x 5 cm-es puzzle rész

Doboz mérete: 19,5 x 30 x 6 cm

A kirakott kép mérete: 42 x 30 cm

ÚJ
DJ7236

Kokesi baba formájú dobozban, japán stílusú, puzzle képkirakó a Djecotól.

A japán kultúra varázslatos világát mutatja be a kirakható puzzle.

Tartalma:

 • 36 db puzzle rész

Méretei: 42 x 30 cm

A kedves szülők figyelmébe ajánlom a japán népesék közül a következőt is:

Az elvarázsolt fátyol

Egy fiatal parasztlegény nyomorúságosan élt a kunyhójában, de sohasem panaszkodott, mert a természet szépsége mindenért kárpótolta érzékeny lelkét. Egy nap édes illat szállt feléje az erdőből. Az illatáradatot követve egy fenyőfához ért, s az ágai között csodálatos fátylat pillantott meg, nap-és holdsugarakból szőve, csillagokkal teleszórva. A legény megfogta a fátylat, de akkor előtűnt egy ismeretlen lány, és kérlelni kezdte, adja vissza kendőjét. A fiatalember először visszautasította a kérést, erre a lány keservesen sírva fakadt. - Az erdő leánya vagyok  mondta, és a kendőm nélkül nem térhetek vissza nővéreim közé. - Akkor hiszem el, hogy igazat mondasz, ha úgy táncolsz, ahogy csak az erdő leányai tudnak. A lány fogta kendőjét, és táncolni kezdett, hol félig felemelkedve a földről, hol az ifjú körül ide-oda forgatva a kendőjét, amelynek nyomában virágeső hullott. Csodálatos volt. Azután a lány eltünt, és az ifjú soha nem tudta meg, vajon álmodta-e, ami történt, vagy sem. A természetnek ez az ajándéka azonban még boldogabbá tette.

ÚJ
DJ7232

Gyönyörű, Hamupipőke formadobozos puzzle a Djecotól.

A kirakható kép a Hamupipőke mese fő részleteit jeleníti meg időrendi sorrendben. Jó lehetőség a mesélésre és az időbeliség sorrendjének felfedezésére. A doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre.

Tartalma:

 • 36 db puzzle rész

Kirakott kép mérete: 62 x 20 cm

A doboz mérete: 27 x 22 x 6 cm

ÚJ
DJ7230

Gyönyörű formadobozos puzzle a Djecotól.

A kirakható kép a Piroska és a farkas mese fő részleteit jeleníti meg a történet sorrendjében. Jó lehetőség a mesélésre és az időbeliség sorrendjének felfedezésére. A doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre.

Tartalma:

 • 36 db-os puzzle rész

Kirakott kép mérete: 62 x 20 cm

A doboz mérete: 26 x 21 x 7 cm

 

Ajánlott életkor: 4 - 8 éves korig

ÚJ
DJ7228

A Szuperhős legyőzi a szörnyet!

Ez a kép olyan jelenetet ábrázol, amikor a szuper férfi legyőzi a gonosz szörnyet. Félénk kisfiúk is örömmel rakják ki, ez egy képi mese, aminek  a hősével szívesen azonosulnak. Segítene legyűrni a félelmet, ha lenne.

A doboz méretei: 30 x 18 x6 cm

A kirakható kép mérete: 42 x 30 cm

Tartalma:

 • 36 db puzzle rész
Sorrend: