Puzzle - kirakó

Nézet:
Sorrend:
SC6182274

Az élet a farmon egy meglepően szórakoztató mágneses játék, amely olyan készségeket serkent, mint a logikus gondolkodás, a térlátás, a vizuális érzékelés és a koncentráció. A játék 20 feladatkártyát tartalmaz 2 különböző szinten. A feladat: újra alkotni a vidéki állatokkal és virágokkal díszített vidám jeleneteket a feladatkártyákon ábrázoltak szerint.

SC6181155

Végre itt a tökéletes erdős kirakó, amivel útközben is játszhatsz!

Ez a kihajtható könyv 2 puzzle rejtvényt is tartalmaz, külön-külön 20 darab puzzle elemmel. Akár az autóban vagy egy étteremben is használhatod, hiszen a mágneses darabkák hozzátapadnak a táblához, így nem szóródnak szét. Mindkét kép kirakását mintakép segíti. 

 

Mérete: 18x18x1,5 cm

SC6181151

Végre itt a tökéletes dinós kirakó, amivel útközben is játszhatsz!

Ez a kihajtható könyv 2 puzzle rejtvényt is tartalmaz, külön-külön 20 darab puzzle elemmel. Akár az autóban vagy egy étteremben is használhatod, hiszen a mágneses darabkák hozzátapadnak a táblához, így nem szóródnak szét. Mindkét kép kirakását mintakép segíti. 

 

SC6181152

Végre itt a tökéletes kirakó, amivel útközben is játszhatsz!

Ez a kihajtható könyvecske 2 puzzle rejtvényt is tartalmaz, külön-külön 20 darab puzzle elemmel. Akár az autóban vagy egy étteremben is használhatod, hiszen a mágneses darabkák hozzátapadnak a táblához, így nem szóródnak szét. Mindkét kép kirakását mintakép segíti. 

 

Mérete: 18x18x1,5 cm

DJ7170

Hihetetlenül gyönyörű részleteket, színeket, mintákat fedezhetsz fel az 58 darabos óriás padló-puzzle kirakása közben. Dekorálhatod a szobád vele, és tanulmányozhatod a részleteket, minden apró részlete örömmel tölt majd el!

Az óriás puuzle-k túlméretezett darabokból álló kirakók a gigantikus végeredményért! Minden túlméretezett ezekben a figurális, óriás kirakókban, annyira, hogy a puzzle-zés már-már az építéshez közelít!

Tartalma:

 • 1 db sárkányfigura alakú puzzle 58 db puzzle részből

A kirakott sárkány hossza: 1 m 38 cm

Ajánlott életkor: 5 - 12 éves korig

DJ7143

"Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró, mogyoróbokron, diófán, mókusfüttyös domb alján."

Mindegyik állatfigurához van a magyar néphagyományban mondóka, gyermekvers. A gyereknek nem csak az az ajándék, hogy kap egy tárgyat, hanem az az igazi ajándék, ha játszanak is vele. Odafordulva neki való, neki is tetsző dalokkal, mondókával, versecskékkel mutatják meg a kicsiny gyermeknek a szülők, hogyan is lehet együtt játszani ezzel a szép és okos kirakó játékkal.

A háromféle erdei állat képének a kirakása nehezedik, mivel egyre több puzzle részre vannak felosztva. A mókus 9 db-os, a bagoly 12 db-os, a medve 16 db-os puzzle. Ahogy ügyesedik, okosodik a gyermek már adhatjuk is a több részes puzzle képet. Később már az összes rész közül válogathatja ki a különböző képekhez tartozó puzzle részeket. A képek befoglaló mérete  azonos és követi az állatfigura körvonalát. Ahogy növekszik a részek száma, úgy csökken a részek mérete. Az első kirakók rengeteg megfigyelésre, felismerésre, sikerélményre, észlelésre nyújtanak lehetőséget.

Tartalma:

 • 37 db puzzle rész
DJ7447

A három rész külünböző nehézségi fokozatnak felel meg az összerakás, kirakás szempontjából. Különböző vadállatok képei kerülnek egymás fölé.  Csodás képet adnak ki együtt, egyik állatfigura tartja a másikat, mind bájos grafikával megrajzolva, elegánsan, a gyermeki színvilághoz közeli színekkel kifestve. A majom, a krokodil, a zebra, a párduc, az elefánt, mind-mind muata valmit, különböző mimikai jelek olvashatóak le, különböző cselekvéseket jelenítenek meg. Nem csak, a mi van a képen kérdésre tudnak válaszolni a gyermekek, hanem a mit csinál, milyen kérdésket is érdemes feltenni nekik.A beszédfejlődés menetében ezek a kérdések megválaszolása lényeges lépés atovábbi fejlődés felé.

Tartalma:

 • 2 db 15 darabos puzzle
 • 2 db 12 darabos puzzle
 • 2 db   9 darabos puzzle

Magassága:1,3 m

DJ7112

A három rész külünböző nehézségi fokozatnak felel meg az összerakás, kirakás szempontjából. Különböző háziállatok képei kerülnek egymás fölé, vagy mellé. Csodás képet adnak ki együtt, egyik állatfigura tartja a másikat, mind bájos grafikával megrajzolva, elegánsan, a gyermeki színvilághoz közeli színekkel kifestve.

Tartalma:

 • 2 db 15 darabos puzzle
 • 2 db 12 darabos puzzle
 • 2 db   9 darabos puzzle

Méretei: 140 cm magas a kép ha egymás hátára állnak az állatok.

DJ7657

Egy új puzzle, új formátumban, sarkok és határok nélküli, ettől a puzzle kirakás egész művészete a feje tetejére áll. Ezen a nagy áttört sziluetten keresztül, amelyben egy képzeletbeli világ nyüzsög,  felfedezhető egy tigris is. Az igazi csimpánz testének a felépítése az erdei életmódhoz alkalmazkodott: vígan ugrál a fákon,testét ritkás fekete szőrzet borítja, arca azonban csupasz. Itt a képen pasztellszínű növények és állatok figuráit foglalja magába a sziluettje.  Ez is 350 darabszámú puzzle, mint a művész puzzle közöttiek is, de ez kirakva nem téglalap, hanem állatfigura formájú képet formál meg.

Tartalma: 

 • 350 db puzzle rész
 • 1 db poszter
DJ7653

A tengericsikó ősi szimbólum, az alakváltozatás és a kreatívitás szimbóluma. Itt ezen a képen a tengericsikó csodás színeível kápráztat el mindenkit és serkenti a kreatív fejlődést.

A Djeco csapat egy őrült ötletéből és az illusztrátorok tehetségéből született a "Puzz'Art", a hagyományos puzzle-k újrateremtése. A formák, a körvonalak egy teljes képet adnak, ez adja a teljes kép alakját. Ennek a megformázott sziluettnek a belsejében további képek találhatóak, amelyek tele vannak további kis képekkel és részletekkel. Megunhatatlan, újra és újra kirakható, különösen, hogy strapabíró puzzle részek vannak a dobozban! 

A kirakható kép méretei: 30 x 68 cm

DJ7652

A Puzz'Art Elefánt  egy új formátumban megjelenő puzzle forma, sarkok és szegélyek nélküli figura körvonalú kép, ami egy elefántot ábrázol. Kép a képben, a körvonalon belül  egy egész képzeletbeli világ nyüzsög.

A Djeco csapat egy őrült ötletéből és az illusztrátorok tehetségéből született a "Puzz'Art", a hagyományos puzzle-k újrateremtése. A formák, körvonalak, és egy teljes képet adnak.  A sziluettnek a belsejében a további képek találhatóak, amelyek tele vannak további kis képekkel és részletekkel.

Tartalma:

 • 150 db puzzle rész
 • 1 db poszter
DJ7654

Rejtélyes és borzongató ez a különleges puzzle a Djecotól. Részleteiben elegancia és különös részletek jelennek meg kirakás közben. "Puzz'Art", a hagyományos puzzle-k újrateremtése. A formák, a körvonalak egy teljes képet adnak, ez adja a teljes kép alakját. Ennek a megformázott sziluettnek a belsejében további képek tallálhatóak, amelyek tele vannak további kis képekkel és részletekkel. Megunhatatlan, újra és újra kirakható, különösen, hogy strapabíró puzzle részek vannak a dobozban! 

A doboz méretei: 34 x 23 x 4 cm

DJ7655

A grafikus művész az állatok életképeiből alkot kaméleont formázó puzzle képet a Djecotól. A kaméleon formájú puzzle mintázata a természet gyönyörű részleteiből épül csodálatos színvilágú képpé. Hosszú időn keresztül böngészhető, rengeteg apró részletében szinte felfedezhetjük a kaméleon környezet színeihez alkalmazkodó képességét.

A Djeco csapat egy őrült ötletéből és az illusztrátorok tehetségéből született a "Puzz'Art", a hagyományos puzzle-k újrateremtése. A formák, a körvonalak egy teljes képet adnak, ez adja a teljes kép alakját. Ennek a megformázott sziluettnek a belsejében további képek tallálhatóak, amelyek tele vannak további kis képekkel és részletekkel. Megunhatatlan, újra és újra kirakható, különösen, hogy strapabíró puzzle részek vannak a dobozban! 

A kirakható kép méretei: 62 x 48 cm

DJ7658

A Puzzles Gallery  sorozatot a Djeco grafikusai alkották, szabad kezet kaptak arra, hogy mit festenek ebben a puzzle sorozatban a gyermekek számára. A lényeg, hogy a gyermekek kedvet kapjanak a műalkotások élvezésére. Minden grafikus, vagy festőművész a saját képregényét, ábrándját, képi világát vitte a vászonra, így minden alkotás más stílusú, más hangulatú kép. Egyben azonosak: gyermek közeli képvilágúak. Inspirálóak a képek az igényes alkotások megkedvelésre. A Djeco a művészeti nevelés egyik kezdő lépésének szánta ezeket a puzzle-kat is.

A Djeco csapat egy másik őrült ötletéből és az illusztrátorok tehetségéből született a "PUZZ'Art". a hagyományos puzzle-k újrateremtése. A formák, körvonalak egy teljes képet adnak. Azután ennek a sziluettnek a belsejében a további képek tallálhatóak, amelyek tele vannak további kis képekkel és részletekkel.

Tartalma:

 • 150 db puzzle rész

A kirakható kép méretei: 67 x 40 cm x 33 cm

LD4764

Little Dutch újdonsága segíts a pici állatkáknak megtalálni szüleiket. Nem láttad esetleg, hol várják anyukájukat a kis ludak? Ez az a kedves párosító puzzle gyönyörű illusztrációval ábrázolja az állatokat és szüleiket. Mérete tökéletesen illeszkedik a  kis kezekbe, segíti a kicsi koordinációjának fejlődését és a koncentrációt. Összesen 10párt tartalmaz.

LD4758

A jól ismert párkereső memória játék, mely megismertet a virágok és pillangók kollekció állatkáival.

20 pár strapabíró kártya, mely pallérozza az elmét, fejleszti a gyermek koordinációját és segít az alapvető szociális készségek elsajátításában.

A játék melynek lényege, hogy minél rövidebb idő alatt megtaláljuk a képek párját. Ez a Little Dutch memória játék nemcsak kikapcsolódást nyújt, de segít a gyerekeknek a tanulásban, a memória fejlesztésében.

LD4759

A jól ismert párkereső memória játék, mely megismertet a tengerész kollekció elemeivel. Gyönyörű kidolgozása, meseszép grafikái könnyen megragadják gyermeked figyelmét és sok-sok vidám órát biztosítanak nektek.

20 pár strapabíró kártya, mely pallérozza az elmét, fejleszti a gyermek koordinációját és segít az alapvető szociális készségek elsajátításában.

A játék melynek lényege, hogy minél rövidebb idő alatt megtaláljuk a képek párját. Ez a Little Dutch memória játék nemcsak kikapcsolódást nyújt, de segít a gyerekeknek a tanulásban, a memória fejlesztésébe

LD4760

Ezt a 6 különböző rejtvényből álló játékot a Little Dutch direkt a firommotorikus mozgás, türelem, alak- és problémafelismerés fejkesztése érdekében alkotta meg.

A minták gyönyörűen vannak illusztrálva, garantáltan mosolyt csalnak az arcokra és mindegyik különböző darabszámból áll. Strapabíró kartonból készül így sokáig kiszolgálja a legaktívabb tulajdonosait is.

LD4761

Ezt a 6 különböző rejtvényből álló játékot a Little Dutch direkt a firommotorikus mozgás, türelem, alak- és problémafelismerés fejkesztése érdekében alkotta meg.

A minták gyönyörűen vannak illusztrálva, garantáltan mosolyt csalnak az arcokra és mindegyik különböző darabszámból áll. Strapabíró kartonból készül így sokáig kiszolgálja a legaktívabb tulajdonosait is.

CH0104991

Újrahasznosított műanyagból készült ökotermék, építőjáték és szortírozójáték, 2 az 1-ben.

JÁTÉKLEHETŐSÉGEK:

 • Formabeillesztés: 3 forma beillesztése a dínó hasába, a többi 6 henger alakú formából tornyot lehet építeni.
 • Egyensúlyozás: A hintázó dínó hátára rakosgatott formákkal kell a dínót hintáztatni a formák leesése nélkül.
CH0093731

Újrahasznosított műanyagból készült ökotermék, építőjáték és szortírozójáték, 2 az 1-ben.

JÁTÉKMÓDOK:

 1. Rakd egymásra a poharakat nagyság szerint, építs belőlük tornyot.
 2. Állítsd a poharakat fejre, hogy a talpuk legyen felül, és illeszd a poharak talpára a formákat a megfelelő vágat szerint. 
 3. Állítsd a talpukra a poharakat, hogy a pohár szája legyen felfelé. A megfelelő színű pohárba dobd bele a vele azonos színű formát.
CH0104920

Stone Balance - egyensúlyozó kövek építőjáték.

Újrahasznosított műanyagból készült ökotermék, építőjáték és szortírozójáték, 2 az 1-ben.

Texturált felület: a játékkövek felülete nem sima, hanem rusztikusak, göröngyösek, érdekes tapintásúak, mint az igazi kövek, melyeket még nem mosott teljesen simára a tó vagy tenger vize és a homok. Minden kő más alakú, méretű és színű, különbözőképp is egymásra halmozhatók, a legnagyobbtól a legkisebbig, vagy véletlenszerű sorrendben. 

9789634832720

A legkisebbek kezébe való kötetben oldalanként meglapul egy kétdarabos puzzle, amely mindkét oldalán egy-egy képpel örvendezteti meg a gyerekeket. Remek szórakozás összerakni és szétszedni ezeket a kerek kirakósokat, és játék közben fejlődik a gyerek finommotorikus készsége és a szókincse is.

9789634453437

Az állatok világa, valódi és kitalált szereplői és jelenetei ezúttal három, szépen illusztrált kirakós könyvben elevenedek meg. A kötetben négy-négy puzzle található. A 48 darabos kirakókat azoknak a gyakorlottabb óvodásoknak ajánljuk, akik nemcsak a rakosgatást szeretik, hanem érdeklődnek az állatvilág és az unikornisok iránt is.

H304608

 

Kedvenc játék, labda, játékautó és dob - az óvoda telis-tele van remek játékokkal!

Ezzel a fogantyús puzzle-val a gyerekek a hozzáillő minta szerint rendezhetik kedvenc játékaikat.

A kirakós darabokat a kisgyermekek könnyen meg tudják fogni.

Élvezni fogják, ha egyedül vagy másokkal együtt játszanak

Tábla mérete: 20 x 20 cm

Alkatrészek száma: 5

Anyaga: bükk, rétegelt nyír

Életkor: 12 hónapos kortól

H304592

A fiatal lóbarátok rengeteget tanulhatnak ebből a kirakóból: ropogós sárgarépa csemegeként négylábú barátainknak, arany trófea a legutóbbi díjlovagló versenyről és természetesen nyereg és kantár.

A kirakós darabokat a kisgyermekek könnyen meg tudják fogni.

Élvezni fogják, ha önállóan vagy másokkal együtt játszhatják.

Tartalma: 1 puzzle tábla, 6 puzzle darab.

Termék súlya: 0,282 kg

Mérete: 29 x 21 cm

Anyaga: rétegelt nyír, bükk

Életkor: 12 hónapos kortól

H301961

Egy tehén, két ló, három disznó ... és hány tojás van? Ez a fogantyús puzzle játékosan vezeti be a gyerekeket az állatok világába és 1–10 között a számok világába.

Keresd meg minden állatnak és számnak a helyét, az előrajzolt minta a segítségedre lesz.

Alkatrészek száma: 20

Termék súlya: 400 g

Mérete: 51,5 x 16 cm

Anyaga: bükk, rétegelt nyír

Életkor: 2 éves kortól

Sorrend: