Kókuszmatrac

Babica kókuszmatrac babaágyba 60x120 cm, kiságyba 70x140 cm, és Ciek Bambusz matrac kapható nálunk. A kókuszmatrac a nedvességet nem szívja magába, tisztítása: a kókuszmatrac átmosható

 

Nézet:
Sorrend:
21-01-1142-00

A Cilek gyerekágyakba, a Cilek által készített matracokat javasoljuk. A matracokat a legszigorúbb ergonómiai és egészségügyi normákat szem előtt tartva tervezték és alkották meg, elsősorban gyerekágyakba készültek, de a felnőttek számára is ideális. A Bambusz Matrac -ugyanúgy, mint a Star Matrac- Herkules rugórendszerrel készült. A külső huzat textil szálait, finom bambuszfonallal ötvözték. A steppelt, varrott rugalmas bambuszfelület biztosítja a szövet szilárdságát és megakadályozza a matrac csúszását. A matrac magas alvásminőséget biztosít, mivel közepesen kemény, megakadályozza a verejtékezést és a beépített szellőzőkapszuláknak köszönhetően levegőzik is. A matrac minkét oldala használható, viszont a huzata nem eltávolítható.

Sorrend:

A kókuszmatrac tökéletes átszellőzést nyújt

nem engedi, hogy a poratkák, baktériumok elterjedjenek benne. A kókuszmatrac erős tartást biztosít, optimális gerinc alá támasztást kap, gyermeke gerince egészségesen fejlődik. A kókuszmatrac átmosható.