Melissa & Doug

Nézet:
Sorrend:
KN2193
Ezzel az illatos matricaalbummal a gyermeked kiválóan eltöltheti idejét. Válassz ki egy jelenetet és a hozzá illő matricákat, majd díszítsd fel kedved szerint az Eperhegyi Farmot, a Narancsos Állatkertet, a Banános Strandot, az Almás Vidámparkot és készítsd el a leggyümölcsösebb jeleneteket a világon, állatokkal, emberekkel és számos tematikus kiegészítő matricával. Ha megdörzsölöd a matricákat, akkor azok illatanyagot bocsátanak ki! A matricaalbum 15 jelenetet ábrázoló helyszínt és 5 oldalny...
J67586

Egy nagyon hasznos készségfejlesztő játékot szerezhetsz be gyermeked számára, amivel sokat fejlődhet angol tudása. Ebben a csomagban egy spirálos kialakítású füzet található, melynek borítóján két színes táblafilc található. Ezekkel a filcekkel tudja kitölteni a különböző készségfejlesztő feladatokat, melyek angol szövegek lehetnek, vagy angol leírással található meg, hogy mit kell csinálni az adott oldalon. A szettben különböző mókás, állatokkal kapcsolatos feladatok találhatóak meg, amikkel gyermeked szórakozhat és tanulhat egyszerre.

 

3 éves kortól.

J67576


Ha gyermeked szeret sportolni, és szereti a különböző játékokat, akkor tökéletes választás lehet számára ez a sport témájú füzet, melyben összesen 4 fehér lap található meg, rajta fekete körvonallal készült képekkel. A képeket a szettben lévő speciális toll segítségével lehet kiszínezni, melyek így élénk színekkel kelnek életre. Amint a víz elpárolog, a színek is eltűnnek, ám többször is ki lehet színezni őket a vízzel töltött toll segítségével, amit könnyedén után is lehet tölteni.

3 éves kortól.

- 4 színezhető oldal

- 1 speciális toll

KN9485

Melissa & Doug, Rajzolás vízzel, kösd össze a számokat, farm

 

Paca és maszatolás nélkül festhet most gyermeked ezzel a vizes filctollas színezővel, ami 4 újrafesthető lapot és egy újratölthető filctollat tartalmaz. Egyszerűen csak színezd ki az egyes oldalakat, amin tanyasi állatok képei elevenednek meg, majd hagyd megszáradni, hogy a festék eltűnjön, így újra és úja festheted a lapot. A farmállatokat ábrázoló képeken pontokat találsz, amiket összekötve formát öltenek az állatok. Továbbá a képeket tárgyak kerületek elrejtésre, amiket a színezés után akár meg is kereshetsz. A vizes filctoll könnyen megfogható, így az apróságok számára sem okoz gondot a színezés. Kiváló játék utazáshoz is. 4 éves kortól ajánlott.

Mérete: 25,5 x 15 cm.

4 éves kortól.

Sorrend: