Pelenkázólap

Pelenkázó lap vagy más néven pelenkázó feltét vásárlásakor a legfontosabb szempont, hogy hová szeretnénk helyezni a lapot.

Ha van pelenkázó komódunk vagy a kombi kiságyunk (pelenkázó komóddal kiegészített kiságy) akkor adott a méret, így nincs más teendő, csak az adott méretnek megfelelő lapok közül válasszuk ki a legjobban tetszőt.

Ha kicsi a szoba és nem fér el egy komód, akkor a kiságyra helyezhető merev lapok a legpraktikusabbak.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Pelenkázó lapoknak 2 típusa van:

  • merev pelenkázó lap
  • puha, szivacsos pelenkázó lap

Merev pelenkázó lap/pelenkázó feltét:

Ha pici a szoba és nem fér el egy pelenkázó komód, akkor kiságyra szerelhető pelenkázó lap ideális választás lehet. A merev pelenkázó lapok peremmel ellátottak így biztonságosak, oldalsó védelmet nyújtanak ha a pici pelenkázás közben mozog, forog.

Puha, szivacsos pelenkázó lap:

Ha pelenkázó szekrényed, komódod van, nem szükséges merev pelenkázó lapot vásárolni, a stabilitást maga a szekrénylap biztosítja. Itt választhatsz teljesen sima felületű szivacs, illetve „perem részekkel kialakított” verziót is. Sokan a keskenyebb szivacsra szavaznak, hogy mellé tudják pakolni a baba pelenkázásához szükséges kozmetikumokat, itt viszont érdemes fontolóra vennünk, hogy pár hónap múlva, ahogy a pici mocorog, kalimpál a kis kezeivel, lábaival, mindent le fog sodorni. Ezek tárolására inkább egy fali polc vagy kiságyra helyezhető zsebes tároló alkalmas.