Simba

Nézet:
Sorrend:
107113020

A nagy homok- és vízimalom homokozókészlet egyik homokozóból sem hiányozhat. A lapáttal, gereblyével és öntőformával minden megtalálható, amire a kis építőknek szükségük van a műalkotásukhoz. Kék, zöld és piros színben kapható!

1 990 Ft
Szín
100003802

8 részes kopogtatópad panda motívummal, ami 6 lyukkal rendelkezik 4 fa rúd és 2 golyó számára. Ide szúrják be a gyermekek a gyönyörű pasztell színű festett fa rudakat, majd a kalapáccsal átütik a lyukakon. A szilikon gyűrű mindaddig a helyükön tartja az elemeket, amíg meg nem ütik a kalapáccsal azokat. A játék a kalapálás révén kiválóan fejleszti a motorikus képességeket, edzi a szem-kéz koordinációt. 

100003484

A gyermekek nagy örömmel veszik kezükbe a kasztanyettát, a csörgőt és a rumbatököt, melyek elsőosztályú faanyagból készültek sima felülettel. A tarka szívilág lenyűgözi őket már az első pillanattól fogva, így hamarabb megtanulják a színeket is megkülönböztetni. Játszadozás közben fejlődik a finommotorika, a hangnemek ismerete és a zenei hallás, feléled muzikális tehetségük.

A zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Az Eichhorn fahangszerek többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a zenei tehetséget, segítségükre lesz a személyiség és egyéniség kialakulásában is.

100002252

A nyirfából készült egyedi toronyépítő játék 5 kockából áll. Minden kockába 5 különböző formájú kockát kell a helyes nyílásba illeszteni. A játk fejleszti gyermeke térlátását, finommotorikáját és logikus gondolkodásmódját. Játék közben csöppsége megismerkedik a színekkel, formákkal, az egyes kockákat egymásra pakolva megtanulja a tornyot felépíteni. A kockákat vidám ábrák, gyümölcsök, jelek és számok tarkítják, igy már korai fázisban megismerkedik a számok világával és a matematika alapjaival.

7600004490

A dömperautó zöld platóján különböző kerti szerszámok találhatóak, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletben található egy zöld locsolókanna, egy lapát, egy gereblye és egy zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. A nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

7600004290

Ennek a csodás játéknak köszönhetően a gyerekek megtanulják a növényeket és virágokat helyesen elültetni, hogy öntözni kell azokat és foglalkozni velük, így játékos módon pozitív kapocs alakul ki a gyermek és természet közt, ezen felül több időt is tölt e friss levegőn. A kerti asztalka fejlesztően hat a finom motorikára, kertész szerepébe bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak a részletekre összpontositani, játékos módon fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Kerti asztalka méretei 43*27,5*31 cm, erős és tartós műanyagból készült csodaszép zöld színben, így minden udvar és kert éke lesz. Az asztal részét képezi szerszámkészlet is, melyek közt megtalálható 2 virágtartó, kapa, gereblye, ültetőlapát, lapát, locsolókanna és jelölőtáblák is. A kertész asztalka 4 stabil lábon áll, teljes magassága 31 cm, apró gyermeki kezekhez lett kialakítva. Gyerkőcök feltölthetik földdel és elültethetik az első magokat. Az asztal körül tárolónyílások lettek kialakítva, melyekbe a kerti munkálatok végeztével a szerszámok elrakhatóak. 

7600004282

A szettben vödör, praktikus lapát, gereblye, locsolókanna található, mellyel a csöppségek a növényeiket is megfelelően gondozni, locsolgatni tudják. A szettben egy tök alakú homokozóforma is megtalálható. A szerszámok segítségével a gyerkőcök különböző formákat tudnak majd a homokozóba kialakítani, ezzel is serkentve fantáziájukat és elképzelőerejüket. Ezzel a készlettel gyermekei bárhol eljátszhatnak - strandon, homokozóban, de otthon az udvaron is. 

7600003279

A csomagban 3 darab forma 1-es versenyautó található kék, piros és szürke színekben, versenyszámokkal jelölve. A verseny biztonságos lefolyásáért 2 mosolygó arcú személygépkocsi is gondoskodik, mégpedig a sárga műszaki jármű és a fehér biztonsági autó. A yyerkőcöket garantáltan lenyűgözi a versenyautók valósághű külcsínje, egyedi dizájnja és tarka színkivitelezése.

7600000519

A dömperautó kék platóján különböző kerti szerszámok találhatóak, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletben található egy zöld locsolókanna, egy lapát, egy gereblye és egy zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. A nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

7600000495

Menő építőipari autó kőműves szerszámokkal. A kis mesterek rendelkezésére áll egy narancssárga tál a homok és víz összedolgozására, egy kék locsolókanna, egy spatula, egy lapát és egy sárga vízmérték replika. A kis mesterek elkészítik a saját falazóhabarcsukat, megtanulják az egyes szerszámok helyes kezelését, játékos módon fejlődik finom motorikájuk. Ez az egyedi játékszett elősegíti a gyerekek fantáziájának és elképzelőerejének fejlődését, legkisebbek játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, fejlesztik logikus gondolkodásmódjukat. 

A termék minőségi és erős műanyagból készült, mely tapintásra kellemesen sima, biztonságos a gyerekek számára.

7600000230

A homokozó szett 5 darab szerszámból áll:

  • vödör kék-fehér tengerész színben horgonnyal díszítve
  • zöld locsoló
  • piros szita
  • kék lapát
  • gereblye

A homokozó szett vödörben kapható. Csemetéi szívesen fognak a homokozóban vagy a vízparton játszani ezzel a nagyszerű szettel. A szerszámok segítségével gyönyörű alkotásokat készíthetnek, fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk is egyben. 

A termék 18 hónapos kortól ajánlott. 

7600003006

Kezdődhet a verseny?

A Grand Prix versenypálya izgalmait a kanyarokkal teli útvonal rejti, melyen a 3 autó versenyez egymással. De győztes csak egy lehet aki az emelvényre áll. A pályaszett összeépítése is szórakozási lehetőséget biztosít.

A csomag tartalma: 3 kisautó és egy vontató autó. 
Az autók karosszériája cserélgethető.

18 hónapos kortól ajánlott.

Sorrend: