Bébé-Jou

A Bébé-jou egy holland baba termékeket gyártó cég. Több mint 60 éve van már a piacon és világszerte több mint 40 országban képviselteti magát. Ezen hosszú évek során, a több generáción keresztül szerzett rengeteg tapasztalat tökéletes mintául szolgál ezeknek az exkluzív termékeknek a kifejlesztéséhez. A bébé-jou termékek kreatív dizájn, kiváló biztonság, trendi színek és minták ötvözete.

Alapelvünk, hogy a lehető legpraktikusabb és legbiztonságosabb termékeket hozzuk létre. Így egy következő baba születésekor szintén a bébé-jou-ra esik majd a választás.

Műanyag termékek
A Bébé-jou multifunkciós, ergonomikus és nevelő célú termékek sorát kínálja gyermekeknek. Babaápolás, fürdetés, ajándékok, WC-re szoktatás, higiénia és komfort. Ezek a bébé-jou márka fő területei, melyek megkönnyítik és szeretettteljessé teszik a szülők számára gyermekük nevelését.

A Bébé-jou innovatív rendszert fejlesztett ki a baba fürdetésére, amely thermo babakádból, fürdető ülőkéből és biztonságos babakád állványból áll. A rendszer kigondolásában közreműködtek szappan és sampon gyártásával foglalkozó szakemberek, szülésznők és természetesen szülők egyaránt. Így a fürdetés nem csupán szeretetteljes, de biztonságos is. A német TÜV minőségvizsgáló intézete szerint a bébé-jou fürdető szett a legbiztonságosabb fürdető rendszer, amely a nemzetközi piacon kapható.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend: