Avenir Kids

Új márka Magyarországon! Az Avenir Kids olyan  kreatív és fejlesztő játékokat gyárt, melyek minden gyereket elvarázsolnak. Minőségi alapanyagok, tartalmas játékélmény és megfizethető ár kombinációja kedves illusztrációkkal fűszerezve, mely egyaránt szól a kislányoknak és a kisfiúknak! Bársony színezők, 3 az 1-ben kréták, pixel képek, fonalkép készítők, karckép technika és sok-sok érdekes és izgalmas készlet vár ebben a kategóriában!

Nézet:
Sorrend:
AvenirCH211776

Mágikus vízzel festő könyv lapozható oldalakkal és matricákkal!
Fedezd fel a dinoszauruszok világát! Színezd ki a képeket az ecset segítségével, mely a csomagolásban található.
Az ecset használata nagyon egyszerű, csak fel kell tölteni vízzel a tartályát és a képre helyezve, a víz adagolásával lehet előcsalogatni a színeket.
A könyvben továbbá 4 logikai fejtörő is található, valamint 59 újra használható matrica.


Utazáshoz is kiváló szórakoztató játék!

AvenirBTS196009

Fantasztikus festő stift élénk színekben!

Egy szórakoztató, nem maszatoló és nagyon kényelmes eszköz a színezésre! Vízben oldódó, gyermekbarát, szilárd festék, amely fel-le csúsztatható a tokjában, akár egy ragasztó stift.

Ezekkel a szuper selymes festékekkel erős és vakító színeket vihetsz fel olyan felületekre, mint a papír, a karton, a vászon és a fa. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt megszárad maszatolás nélkül.

 

Nagyszerű ajándék mindenkinek!

A csomagban 12 db stift található.

AvenirCH201766

Te is szeretsz nyomdázni? Az Avenir különleges nyomdakészletével szabadjára engedhetetd fantáziádat! Ez a szuper játék 14 nyomda formát, 3 különböző színű festéket, 3 nyomdázható képet és 1 fonalat tartalmaz. A különböző formák egymásra nyomdázásából alakíthatod ki a szebbnél-szebb állatokat, így különböző színű és formájú mintázatokat hozhatsz létre.

AvenirCH201765

Te is szeretsz nyomdázni? Az Avenir különleges nyomdakészletével szabadjára engedhetetd fantáziádat! Ez a szuper játék 14 nyomda formát, 3 különböző színű festéket, 3 nyomdázható képet és 1 fonalat tartalmaz. A különböző formák egymásra nyomdázásából alakíthatod ki a szebbnél-szebb bogarakat, így különböző színű és formájú mintázatokat hozhatsz létre.

AvenirCH201764

Te is szeretsz nyomdázni? Az Avenir különleges nyomdakészletével szabadjára engedhetetd fantáziádat! Ez a szuper játék 13 nyomda formát, 3 különböző színű festéket, 3 nyomdázható képet és 1 fonalat tartalmaz. A különböző formák egymásra nyomdázásából alakíthatod ki a szebbnél-szebb bogarakat, így különböző színű és formájú mintázatokat hozhatsz létre.

AvenirCH201763

Te is szeretsz nyomdázni? Az Avenir különleges nyomdakészletével szabadjára engedhetetd fantáziádat! A különleges játék 15 nyomda formát, 3 különböző színű festéket, 3 nyomdázható képet és 1 fonalat tartalmaz. A különböző formák egymásra nyomdázásából alakíthatod ki a szebbnél-szebb dinós mintázatokat, így különböző színű és formájú élőlényeket hozhatsz létre.

Sorrend: