Hangszer

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
JabaC2536

Klasszikus xilofon fából. Ez a szórakoztató hangszer kihagyhatatlan játék a zene iránt érdeklődő vagy a hangokkal kísérletezni szerető kicsik számára.

 

A xilofon egy olyan szórakoztató hangszer, amely már a legkisebbek számára is alkalmas. Keltse fel gyermeke érdeklődését a zene iránt. A xilofon 4 különböző színű hangtáblával és egy kísérő pálcával érkezik a csomagban. Fából készült, amely lágyabb hangot ad a hangszernek, mint a klasszikus fém. 

18 hónapos kortól

ÚJ
CHMUSO

A kis zenészek most teljes mértékben otthon érezhetik magukat ezzel a szórakoztató, 8 hangszerből álló készlettel. A játékeszközök minden érzékszervet megdolgoztatnak, és lehetővé teszik a feltörekvő kis zenészek számára, hogy alkossanak. A kisgyermekeknek szánt játékeszközök fejlesztik a hallási készségeket. Tehát nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is! A játékon keresztüli tanulás nagyon fontos a kisgyermekek fejlődésében. A hangszereket egy praktikus vászonból készült lapon tárolhatod. Így játék után szépen rendezhetitek a használt hangszereket.

DJ6032

Virágosan illusztrált bendzsó.

Egy csodálatos, 4 húros bendzsó, fából és szépen illusztrálva. Ideális gitár játékhangszer előtt játszani rajta, és már 3 éves kortól zenére hangolódni.

Tartalom:

  • 1 db bendzsó játékhangszer (fa, fém és műanyag)

Méretei: 53 x 20 x 5 cm

 

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

DJ6031

Ütős szett: tambura, maracas, guiro

Csodálatos kisgyermekek számára is alkalmas három hangszert tartalmazó készlet, szépen illusztrálva: egy pillangó tambura, egy tojás alakú maracas és egy krokodil guiro. 

Tartalma: 

  • 1 db tambura (fa, műanyag, fém)
  • 1 db maracas (fa)
  • 1 db guiro (fa)

Ajánlott életkor: 18 hónapos kortól - 6 éves korig

ET580154

Állítsuk könnyedén a dobot gyerkőcünk méretére, mely kényelmesen hordható és már indulhat is a dobolás. Kellemes hangjával elvarázsolja a szülőket is.

Jellemzői:

  • Méret: 24X23X16.5Cm
  • Anyaga: Fa,fém
  • Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
ET580151

Hangoljuk be a gitárt és már indulhat is a zenélés, a fa játék gitárral gyerkőcünk mint az igazival a legjobb slágereket játszhatja nekünk!

Hangoljuk be a gitárt és már indulhat is a zenélés, a fa játék gitárral gyerkőcünk mint az igazival a legjobb slágereket játszhatja nekünk.

Jellemzői:

  • Méret: 53X18X5Cm
  • Anyaga: Fa,fém
HPE0333

A gördülő, guruló és rendkívül színes bébi dobbal a gyermek már kicsi korában megtapasztalhatja a zene csodáját és fejlesztheti hallását, ritmusérzékét.

Már 6 hónapos kortól ajánljuk a családi zenekarok hangszerei közé.
A tetején a kék kört megnyomva dob, míg a piros kört megnyomva cintányér hangot ad.

Az alján lévő kapcsolóval állítható hangereje is.

A zenei nevelés alapjának leggyakoribb eszközei a dobok és ritmus hangszerek.
Ezek használatát legegyszerűbb elsajátítania a legkisebbeknek.

A szükséges 3 db AA elemet a készlet nem tartalmazza!

 

Hpe0613

Add a ritmust, vedd át az ütemet!
A családi zenekarban Te lehetsz, aki diktálja a taktust!
A három dob és az egy cintányér hangja bizonyára tetszeni fog mindenkinek!
A dobok felülete rugalmas gumi-szerű anyagból készült.
A középső, dob, piros színű keretén a különböző recés felületekről, szintén változatos hangokat lehet előcsalogatni.

A gyerekek zenei nevelésének alapvető eszközei a hangszerek.
A számukra legegyszerűbben használható ritmushangszer a dob. 
Fejleszti a hallást, a szem-kéz koordinációt és a ritmusérzéket is.

Hpe0336

Ezzel az innovatív hangszerrel, csodálatos zenét tudsz előadni, fel tudsz fedezni új dallamokat és ritmusokat.
Nem csak különböző módon rakhatóak össze ezek a hangszer dobozok, feltárva a zene és a formák világát, de mindegyik doboz másként zenél.
Kis xilofon, reszelő, cintányér és dob is színesíti a zenei kínálatot.
A zenei nevelés alapjának leggyakoribb eszközei a dobok és ritmus hangszerek.
Ezek használatát legegyszerűbb elsajátítania a legkisebbeknek.
A dobok felülete rugalmas gumi-szerű anyagból készült.
A számukra legegyszerűbben használható ritmushangszer a dob. 
Fejleszti a hallást, a szem-kéz koordinációt és a ritmusérzéket is.

Hpe0334

A multifunkciós formás xilofon egy nagyon sokoldalú játék. Zongora, xilofon és formakirakó játék egyben!

Tervezésének köszönhetően a kis kezek könnyen meg tudják fogni az ütőt, vagy a különböző formákat. Ha a formák a helyükre kerülnek, akár zongorázni is tudsz.

Segít a hallás-, finommotorika fejlesztésében.

DJ6030

Játékhangszer: kasztanyetta.

Elnevezését valószínűleg a francia gesztenye (châtaigne) szóról, a gesztenyéhez hasonlító alakjáról kapta. Két azonos méretű, egymással szembe fordított, fából készült, zsinórral összekötött gesztenye alakú, homorú kiképzésű lapocskából áll, a hangot ezek összekoccanása hozza létre. A jellegzetes „csattogtató” hangját a két lapocska gyors egymás utáni összecsattantása adja. Megszólaltatásakor a gyermek a zsinórt a hüvelykujjára akasztja úgy, hogy a két lapocska a tenyérrel nagyjából párhuzamosan helyezkedjen el, köztük kis réssel, majd a maradék négy ujjával gyorsan ütögeti a lapocskát. Ez a játékhangszer felkelti a gyermek érdeklődést a ritmusos hangszerek iránt, vidám színe és a róka illusztráció is segít ebben.

Tartalma:

  • 1 db fából készült kasztanyetta

Ajánlott életkor: 3 - 7 éves korig

DJ6028

Fadob, gumivégű ütővel. 

Csodás fadob, amely kis méreténél fogva egyedülálló, és gyönyörűen van illusztrálva rajzolt madarakkal és lovakkal. A gyermek egy gumivégű ütővel játszik, és gazdag ,nyugatató, pihentető hangokat csal elő a fadobból. Rendkívül eredeti és ideális hangszer a kis kezdő zenészek számára. Hangszer a zenélés meg megkedveléséhez, a hangok megkülönböztetésének megtanulásához és a ritmusérzék fejlesztéséhez készült. Animambó játékhangszer sorozta része. Animambo, egy gyönyörű és színes világ, ahol az állatok is fanfárokkal menetelnek!

Doboz méretei: 23 x 11 x 13 cm

Ajánlott életkor: 3 - 5 éves korig

100003484

A gyermekek nagy örömmel veszik kezükbe a kasztanyettát, a csörgőt és a rumbatököt, melyek elsőosztályú faanyagból készültek sima felülettel. A tarka szívilág lenyűgözi őket már az első pillanattól fogva, így hamarabb megtanulják a színeket is megkülönböztetni. Játszadozás közben fejlődik a finommotorika, a hangnemek ismerete és a zenei hallás, feléled muzikális tehetségük.

A zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Az Eichhorn fahangszerek többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a zenei tehetséget, segítségükre lesz a személyiség és egyéniség kialakulásában is.

JabaC2520

Játssz és keltsd életre a hangokat ezzel az aranyos macis xilofonnal!

Ez a szórakoztató hangszer szinte kötelező darab azoknak a kicsiknek, akik a zene iránt érdeklődnek vagy szeretnek hangokat előcsalogatni. A játék a legkisebb gyermekek számára is megfelelő. Felébreszti az érdeklődést, fejleszti a ritmusérzéket.

DJ6023

Ez a kedves szintetizátor tökéletes az egyszerű dallamok létrehozására. A gyermek 4 különböző hangszer közül választhat a bal oldali gombok egyikének megnyomásával (szaxofon, zongora, orgona és citera). Vannak gombok a hangerő beállításához is. Gyakorlatilag 4 különböző hangszer hangjain szólal meg a gyerek által bepötyögtetett dallam. Hallás-figyelem fejlesztésre alkalmas, zenei hallás, zenei érdeklődés felketésére nagyon jó játékhangszer.

Szimbólum kottával.

DJ6014

A Cajon dob  doboz alakú ütőhangszer Peruból származik. A doboláshoz az elülső vagy hátulsó részt ujjakkal, vagy tenyérrel ütik. Mind a mai napig népszerű hangszer, nem csak kézzel, hanem akár fém kefékkel, és hagyományos basszus dobpedállal is használják. Ez a játékhangszer nem csak különleges hangszer utánzat, hanem a gyermekszoba minőségi dísze is.

DJ6006

Elektronikus zongora a Djeco-tól jó szórakozást nyújt a zene megismerésében és a motoros készségek fejlesztésében. Ki-bekapcsolható játékhangszer, amelyhez színes kotta is tartozik. A színek a kottában a hangjegyeket jelölik, így az a gyermek is letud játszani kisebb dallamokat, aki nem ismeri még a kottát. Színes kottákkal kezdik a szakemberek az egészen kicsik szolfézs oktatását, ha már megbarátkozott a gyermek a hangok színjelével, könnyebben megtanulja a hagyományos kotta jelzéseit is.

DJ6027

A kicsi készleten található xilofon, pici dob, csörgő, cintányér és ütő. Ez a remek játék alkalmas arra, hogy felkeltse a legkisebbek érdeklődését a zenei hangok iránt. Jól fejleszti a hallásfigyelmet, a hangok megkülönböztetésének képességét, a szem-kéz koordinációt. 2 éves kortól ajánljuk, különösen azoknak a kisgyermekeknek, akik éppen most kezdenek beszélni. Kreatív kicsinyek hamarabb is elkezdhetik az ezzel való játékos zenélést.

DJ6026

Az esőbot csöve hosszú, üreges, és a belseje zörgő-csörgő apró kavicsokkal  van töltve. A csőben spirális meneten pálcikák vannak benne elhelyezve, amelyek lassítják a kavicsok  zuhanását a függőlegesen tartott botban. Eső, zápor hanghatásását keltik a mozgatásával. Halk hangszer eső hullására emlékeztető muzsikája zsongító, nyugtató hatású.

Sorrend: