Elektromos mellszívó

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
450001

A Made for Me elektromos mellszívó hordozható, könnyű és diszkrét ahhoz, hogy önbizalmat és szabadságot adjon az anyatej kifejéséhez, amikor csak szükség van rá.

Rendkívül csendes, választhat a masszázs és az expressz mód között, így felfedezheti a legkényelmesebb módszert a tejáramlás serkentésére és az anyatej kifejésére.

Tartozékok:

- elektromos mellszívó
- tápegység
- 150 ml-es cumisüveg+ CTN 150 ml üveg cumisüveg

5901435408476

A Babyono Natural Nursing 3 az 1-ben elektromos mellszívó magas kényelmet és hatékonyságot biztosít használói számára. Háromfázisú programmal rendelkezik, 10 fokozatban állítható szívási szinttel:

1) tej elválasztást serkentő masszázs,
2) tej elválasztást serkentő masszázs, tej leszívással
3) tej leszívás

Hatékony, mivel a beállított szívóerő gyors és hatékony tejleszívást tesz lehetővé. Csendes működése biztosítja a diszkréciót, így bárhol használható.

A mellszívó könnyen kezelhető, összeszerelhető és szétszerelhető. Diszkrét és utazásbarát, akkumulátorról is működik, a hozzá tartozó cumival pedig egyből mint cumisüveg használhatjuk, etethetjük a kicsit.

A mellszívó újratölthető akkumulátorral van felszerelve. A töltéshez csatlakoztassa a mellszívót a töltőhöz, majd a konnektorhoz. A teljes töltés körülbelül 100 percet vesz igénybe. A készülék rendelkezik időzítővel – 45 perc folyamatos működés után automatikusan kikapcsol.

Az összes mellszívó elem speciális, étellel való érintkezésre szánt műanyagból készül, Bisphenol A(BPA) mentes.

5901435413852

Professzionális mellszívó azok számára, akik értékelik a megbízhatóságot. A NURSE PRO egy minősített orvostechnikai eszköz, amely maximális biztonságot nyújt.

 • Erőteljes, hatékony és praktikus elektromos mellszívó. A puha szilikon tölcsér nem irritálja a bőrt, és maximális kényelmet biztosít fejés közben.
 • A nagy és áttekinthető LCD kijelző segít a készülék működésének nyomon követésében. Két üzemmód és 10 teljesítményszint közül választhatod ki a megfelelőt.
 • A BabyOno Nurse Pro mellszívó a baba természetes szívását utánozza, ezért nem zavarja a tejtermelést és támogatja a természetes szoptatást.
 • A mellszívó egyszerű kivitelben kapható, így nagyon könnyű összeszerelni. A terméket tisztítás céljából könnyen szét- és összeszerelhető.
 • A készülék AA elemekkel (nem tartozék) vagy speciális hálózati adapterrel (tartozék) működik.
 • A készlethez tartozik egy cumisüveg és egy praktikus tető, amely lehetővé teszi a tej tárolását az üvegben. A stabilizáló talp megelőzi az elborulást és a tej kiömlését.

Működési fázisok:
I. fázis: Stimuláló üzemmód
- gyors és sekély szívás a prolaktin válasz előidézése érdekében
- felkészíti a mellet a tejtermelésre
- 10 szívóerőszint áll rendelkezésre
II. fázis: Tejleadó mód
- lassabb tejszívás a gyors, egyenletes és hatékony tejleszívás érdekében
- 10 szívóerőszint áll rendelkezésre

CH0091993

A Chicco elektromos mellszívó könnyen és hatékonyan feji ki a tejet. Csendes, bármikor használható. Szánjon időt és nyugalmat az anyatej kifejésére.
A mellszívó jól használható segédeszköz, amikor különböző kihívások zavarják meg az anyatej-termelés stimulálására irányuló nyugodtságot, vagy amikor távol kell tartózkodnia gyermekétől. Ilyenkor fontos, hogy megossza az anyatejes táplálás élményét az apukával vagy más szeretteivel.

CH0091994

Egyszerre két mellből történő fejést is lehetővé tesz, igény szerint.

Csomag tartalma: 2 db mellszívó, 1 db elektromos egység, 2 db Natural-Feeling 150 ml cumisüveg-konténer, 1 db etetőcumi, 2 db fedőkupak a tejtároló konténerekre, 2 db melltartóbetét.

Hordozható mellszívó, elemekkel vagy elektromos hálózati csatlakozóval működik. Csendes, bármikor és szinte bárhol használható.
Elemes működéshez elemigény: 4 x 1,5V AA alkáli elem (nem tartozék).

5902479671925

A Neno Uno mellszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, így azt bárhová magaddal tudod vinni. Használata nagyon egyszerű. 6 stimulációs és 9 fejési üzemmódot lehet rajta beállítani, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A mellszívó rendelkezik memóriával, így az utolsó beállításokat megjegyzi. A mellszívó és tartozékai BPA mentesek.

5902479673141

A Neno Primo a Neno cég legújabb mellszívója. A mellszívó könnyű és praktikus, így minden helyzetben tökéletes társad lesz. Akkumulátoros működése lehetővé teszi, hogy bárhol tudjad használni, így akár egy nyaralás alkalmával is könnyedén magaddal tudod vinni. A beépített akkumulátor akár 120 perces használatot is lehetővé tesz, így nem kell attól tartanod, hogy esetlegesen lemerül. Kétféle üzemmóddal rendelkezik, melyet mindenki a saját maga igényeire tud beállítani. Memóriája lehetővé teszi, hogy az utolsó beállítást megjegyezze, így a következő bekapcsoláskor automatikusan az fog elindulni, megkönnyítve ezzel a használatot. A mellszívó tölcsér minőségi japán szilikonból készült, mely gyengéden illeszkedik a mellre, segítve ezzel a tej lefejését. A Neno Primo minden anyának tökéletes választás.

5902479672472

NENO MARE mellszívó megalkotásánál a fejlesztők az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője anyatejet, a legjobb táplálékot kapja. A NENO MARE mellszívó ebben tökéletes társad lesz. Kényelmes használata nélkülözhetetlen a mindennapokban. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó serkenti az emlőmirigyeket a mellben, biztosítva ezzel a jobb tejáramlást. A mellszívó univerzális, így bármilyen formájú és nagyságú mellhez tökéletesen alkalmazkodik. A szilikonpárna lágyan hajlik és rugalmasan illeszkedik az adott mellhez. A szívórendszer speciális kialakítása megakadályozza, hogy a tej visszafolyjon, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legbiztonságosabban és higiénikusan tudod a tejet leszívni. A mellszívó akkumulátoros működésének köszönhetően bárhova magaddal tudod vinni és gyorsan, könnyedén tudod használni. Az akkumulátor egy feltöltéssel akár 2 órát is kibír. A csomag része két cumisüveg is, melyből bármikor meg tudod etetni babádat. Beépített memóriája eltárolja az utolsó mellszívás adatait, beállításait, így, ha arra van szükséged, akkor ezek azonnal rendelkezésedre állnak. Ha a készüléket már nem használod, vagy éppen elfeledkeznél a kikapcsolásáról, akkor sem kell aggódnod, mert 30 perc után automatikusan kikapcsol. A mellszívó elemeit rendszeresen tisztítani és fertőtleníteni kell. Erre a legjobb módszer egy sterilizáló készülék, melyben maximális biztonsággal tudod tisztítani, fertőtleníteni a készülék elemeit.

5902479671949

A Neno Due mellszívóval időt takaríthatsz meg. A mellszívót egyszerre két mellen is tudod használni. A mellszívó beépített akkumulátorral rendelkezik, így akár egy kirándulás alkalmával is magaddal tudod vinni. A mellszívó és tartozékai BPA mentesek. A készlet tartalmaz 2 db cumisüveget is, így azokat csatlakoztatva rögtön használatra is kész a mellszívó.

5902479672250

A Neno Camino egy elektromos mellszívó, mely beépített akkumulátorral rendelkezik. A mellszívó használatával akár mind a két mellből tudod egyszerre a tejet lefejni, ezzel is időt spórolva meg. A japán szilikonból készült tölcsér teljesen bőrbarát, és tökéletesen illeszkedik a mellre. A Neno Camino BPA mentes, megóvva így egészségünket, beleértve a babánkat is. A készlet többek között 2 db cumisüveget is tartalmaz.

5902479672397

Neno Bella Twin egy elektromos dupla mellszívó beépített akkumulátorral, így bárhová magaddal tudod vinni. Nagy kijelzőjének köszönhetően könnyedén letudsz minden információt olvasni a kijelzőről. Akkumulátorát akár egy powerbank segítségével is feltudod tölteni, így egy nyaralás alkalmával is könnyedén magaddal viheted.

5902479671932

A Neno Bella mellszívó azért készült, hogy minden kisgyermekes anyának megkönnyítse a mindennapjait. A mellszívó először is stimulálja a mellben lévő emlőmirigyeket, ezzel biztosítva a jobb tejáramlást a mellből. Különböző módokat tudunk a készüléken beállítani, így mindenki megtalálja a saját, illetve a babájának megfelelőt. A beépített akkumulátorának köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal tudjuk vinni. 

5902479672458

A Neno Angelo az első és egyik legnépszerűbb mellszívónk 3 fázissal, amelyek tökéletesen megismétlik a baba természetes szopási ritmusát. Mindegyik üzemmódban 9 szívóerőszint közül választhatsz, amely lehetővé teszi a beállítások személyre szabását a Te igényeid szerint. A ciklus végén a mellszívó automatikusan kikapcsol. A teljes ciklus 30 percig tart.

5902479673158

Neno Perfetto egy háromfázisú elektromos mellszívó a prémium szegmensből. A készülék IPX6 vízállósági osztályú, amely védi a mellszívót a különböző irányokból érkező fröccsenés ellen. Így a készüléket zuhanyozás közben is használhatod. A készülékre eső vízcseppek és a helyiségben lebegő vízgőz nem befolyásolja negatívan a mellszívó működését. A készlet tartalmaz egy karcálló palackot tartóval, cuclival és kupakkal, egy bársony tárolótáskát, két zacskót az anyatej tárolására csatlakozóval és tölcsért két univerzális méretben: SLIM 21 mm és KÖZEPES 24 mm.

8710103925217

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük.

A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához


Gyorsabb fejés, több tej rövidebb idő alatt
Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért
Kíméletes és kényelmes

Kijelző az idő nyomon követéséhez
Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Személyre szabott élmény, 8 16 beállítási fokozat
Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol

Újratölthető akkumulátor az útközbeni használathoz
Kevés alkatrész és intuitív beállítás
Memória funkció Szünetelési/indítási funkció

A következőt tartalmazza:
Mellszívó készlet: 1 db
Motoregység (újratölthető): 1 db
Cumisüveg: 1db 120ml-es, 0m+ méretű etetőcumi

Micro-USB adapter (vezetékes használat): 1 db
Tejzáró: 1 db
Eldobható melltartóbetét: 2 db

6162

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük.

A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához


Gyorsabb fejés, több tej rövidebb idő alatt
Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért
Kíméletes és kényelmes
Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Személyre szabott élmény, 8 16 beállítási fokozat
Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol (vezetékes használat)
Kevés alkatrész és intuitív beállítás
Memória funkció Szünetelési/indítási funkció

A következőt tartalmazza:
Mellszívó készlet: 1 db
Motoregység (kizárólag vezetékes használat): 1 db
Cumisüveg: 1db 125ml-es, 
Micro-USB adapter (vezetékes használat): 1 db
Tejzáró: 1 db
Eldobható melltartóbetét: 2 db

8710103930716

Lépjen be a fejés új korszakába, amelyben a szívóerő és a mellbimbó-stimuláció tökéletes egyensúlyban van, olyan természetesen, ahogyan azt a babák szopástechnikájánál megfigyelhettük.

A Philips Avent elektromos mellszívó optimális tejáramlást biztosít, és gyengéden alkalmazkodik az Ön mellbimbójának méretéhez és alakjához


Gyorsabb fejés, több tej rövidebb idő alatt
Természetes mozgást lehetővé tevő technológia a tej gyorsabb áramlásáért
Kíméletes és kényelmes
Egy méretű, puha és adaptív szilikonpárna
Nem szükséges előrehajolni fejés közben
Személyre szabott élmény, 8 16 beállítási fokozat
Csendes motor a diszkrét használathoz bárhol (vezetékes használat)
Kevés alkatrész és intuitív beállítás
Memória funkció Szünetelési/indítási funkció

A következőt tartalmazza:
Mellszívó készlet: 1 db
Motoregység (kizárólag vezetékes használat): 1 db
Cumisüvegek: 1db 125ml-es, 1 db 260ml-es
Micro-USB adapter (vezetékes használat): 1 db
Tejtároló: 5 db (180ml)
Tejzáró: 1 db
Eldobható melltartóbetét: 2 db
Tárolótáska: 1 db

719547

2 az 1-ben mellszívó készülék. Elektromos és kézi használat a maximális rugalmasságért, nagyon könnyen lehet váltani az elektromos és a kézi módozat között.

 

 • A tölthető akkumulátornak köszönhetően szabadon lefejheti a tejet bárhol, ahol szeretné
 • Hatékony és kényelmes fejés
 • Ergonomikus forma, csendes fejés
 • Puha tölcsér a maximális kényelemért
 • Könnyű kezelés és tisztítás
 • Ajándék a csomagban: 2x Anti-Colic cumisüveg zárófedéllel (1 x 130 ml/4.5 oz & 1 x 160 ml /5.5 oz), 2x A tárolási megoldás
 • Két egyszerű lépésben kézi mellszívóvá alakítható
4236261

A Made for Me elektromos mellszívó hordozható, könnyű és diszkrét ahhoz, hogy önbizalmat és szabadságot adjon az anyatej kifejéséhez, amikor csak szükség van rá.

Rendkívül csendes, választhat a masszázs és az expressz mód között, így felfedezheti a legkényelmesebb módszert a tejáramlás serkentésére és az anyatej kifejésére.

 

Tartozékok:

- elektromos mellszívó
- tápegység
- 150 ml-es cumisüveg

Sorrend: