Fajáték

Fajátékok, melyek sosem mennek ki a divatból...sőt az utóbbi néhány évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Hogy miért? Mert természetes anyagból készülnek, gyerekbarát festékanyaggal, ezért biztonságosak, időtállóak és szinte törhetetlenek. Emelett folyamatos gondolkodásra ösztönzik a piciket, így a legnagyszerűbb fejlesztőjátékok.

Nézet:
Sorrend:
-12%
ET511099

Egmont Toys szerszámos öv a kis barkácsok azonnal nekiállhatnak javítani, szerelni, meghúzhatják a csavarokat.A kis övtáskát derekukra rögzítve könnyedén magukkal vihetik, így bárhol, szinte azonnal megjavíthatják, szerelhetik, amit meg kell  A játék remekül fejleszti a képzelő erőt, fejlődik gyermekünk személyisége.

A termék babarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

 • fa játék szerszámos öv
 • szerszámok: kalapács, csavarhúzó, ráspoly, fűrész, villáskulcs, szögmérő + csavarok,anyák
 • bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
 • CE minősítés
 • mérete: 30 x 15 x
 • anyaga: tömör fa, szövet
7 911 Ft
8 990 Ft
Kezdete: 2023.01.10 A készlet erejéig!
-18%
busy_board_travel
RÉSZLETEK

A maci jobb fülén találhatő kör forgatásával a kisablakban 1-től 12-ig találhatóak a számok. A kör mozgatása gyermek ujjainak mozgékonyságát fejleszti, közben a számokat is megtanulhatja.

Szemei és orra 3 fogaskerék, melyek egymással összekapcsolódnak. Mozgatásuk fejleszik a finommotorikus készségeket, az ujjak mozgékonyságát.

Szájában egy piros kör található, mely oldalirányban és fel-le is mozgatható, mely fejleszi a koordinációt.

Pocakján található ajtó mögött az időjárás négy szimbóluma látható - nap, felhő, hópehely és esőcseppek. Ezzek a gyermek nem csak az időjárást, hanem a négy különböző évszakot is megtanulhatja.

Mancsain 2-2 forgatható alakzat található - háromszög, kör, négyzet és téglalap. Mindegyik ábra alapszínnel van fesve. Segítségével a gyermek nem csak az alakzatokat, hanem az alapszíneket is megtanulja.

Tartalmaz még egy mókuskerék csörgőt is, amiben négy golyó van. A kerék forgatásával a golyók csörögnek. Fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját, finom motorikus készségeket és az ujjak mozgékonyságát.

A játékról a támasztólábak kivételével semmilyen elemet nem lehet eltávolítani.

Készségfejlesztő játék, melyet 6 hónapos kortól akár egészen kisiskolás korig használhat gyermeked. Fejleszti a finommotorikus készségeket, koordinációt, ujjak mozgékonyságát. Ideális játék utazáshoz.

A matatófal segítségével gyermeke megtanulhatja az alapszíneket, formákat, évszakokat, számokat 1-12-ig.

A termék 100%-ban FSC gazdálkozásból származó litvániai nyírfából készült.

A színes elemek vízbázisú festékkel kezeltek, így teljesen biztonságosak gyermeke számára.

17 990 Ft
21 990 Ft
Kezdete: 2022.12.01 A készlet erejéig!
-10%
LD4451

A termék csak a webáruházban rendelhető.

Cuki húzható játék a legkisebbeknek.

Fából készült, bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így a szülőnek akkor sem kell aggódnia, ha a kicsi a szájába veszi.

 

Jellemzői:

 • bababarát, vízbázisú festékkel kezelt
 • mérete: 13,7x14x5,4 cm
 • anyaga: fa
 • CE minősítés

.

3 410 Ft
3 790 Ft
Kezdete: 2023.01.09 A készlet erejéig!
-10%
LD4377

A termék csak a webáruházban rendelhető.

Fa játék autó a legkisebbeknek. Bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így a szülők sem aggódnak, ha a picur a szájába veszi.

Jellemzői:

 • bababarát, vízbázisú festékkel kezelt fa játékautó
 • mérete: 15 x 4,5 x 8,5 cm
 • anyaga: fa
 • CE minősítés

 

2 690 Ft
2 990 Ft
Kezdete: 2023.01.18 A készlet erejéig!
ÚJ
ET600015

Játsszunk a szabadban az négyet egy sorba óriás logikai játék. Mindenkit szeretettel várunk! Stratégiai játék 2 játékos számára. Minden játékos felváltva elcsúsztat egy saját színű kockát a játékban. Az a játékos nyer, akinek először sikerül 4-es sort csinálnia (vízszintesen, függőlegesen vagy ferdén). Remek szórakozás nem csak gyermekeknek.

Jellemzői:

Mérete: 58×42,5x5cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: Fa

ÚJ
ET511103

Az Egmont Toys járássegítő segít a legkisebbeknek az első lépések megtételében, masszív kialakításának köszönhetően biztos pontot jelent a kapaszkodó kicsiknek. A járássegítő kocsi építőelemekkel van kombinálva, amik remek időtöltést nyújtanak gyermekünknek, építenek, más játékokkal kombinálnak.

A járássegítőt 18 hónapos kortól ajánljuk, fából készült vízbázisú bababarát festékkel a legmagasabb előírások szerint.

Jellemzői:

Méret: 38X28X40cm
Korosztály: 18 hónapos kortól
Anyaga: Fa

ÚJ
ET511097

Nélkülözhetetlen a kis boltosok számára. Üssük be az összeget, csengessünk a kis csengővel, adjunk blokkot a vásárlásról és a visszajárót. Csodaszép bükkfából készült játék pénztárgép az Egmont Toystól.

Fából készült, bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

 • szett tartalma: pénztárgép, scanner, kártyaolvaszó, bankkártya és játék bankjegyek.
 • pénztárgép mérete: 12 x 12 x 14 cm
 • anyaga: fa
 • babarát, vízbázisú festékkel kezelt
 • CE minősítés
ÚJ
ET700008

Az ornitológus közreműködésével készült madárház tökéletes a kis madarak számára. Rögzítse 1m80 magasságban, nyugodt, árnyékos helyen, ÉK irányba. Hátul van egy kis ajtó a tisztításhoz (évente tanácsos ezt megtenni).

 

 • mérete: 13,5X12X27 Cm
 • anyaga: fa
 • CE minősítés
ÚJ
H306624

Ezzel a zseniális mágneses játékkal a gyerekek a mágnespálcával a színes golyókat a megfelelő állatokhoz és számokhoz illeszthetik.

A játékok során a gyerekek gyakorolhatják a számok megértését, és játékos formában ismerkedhetnek meg az 1-6-ig terjedő számtartománnyal.

És mellesleg a kis golyók mágneses tollal történő átvezetése a labirintusban a fejleszti a finommotorikus készségeket is!

Anyaga: rétegelt lemez, műanyag, fém.

Mérete: átmérő 23 cm

Életkor: 2 éves kortól

ÚJ
CWRHW

Ez a tüneményes fehér hintaló sok örömöt fog okozni a gyermekednek. A gyerekek imádnak előre-hátra hintázni! Ez a tökéletes módja annak, hogy gyermeked megtanulja az egyensúlyozást és a koordinációt. Az kis lovacska tökéletesen illik a gyerekszobába vagy a nappaliba. Háttámlával van ellátva, hogy gyermeked biztonságban tudd ezen a szuper hintalovon.

ÚJ
CWRELPH

Ez a tüneményes elefántos hintaló sok örömöt fog okozni a gyermekednek. A gyerekek imádnak előre-hátra hintázni! Ez a tökéletes módja annak, hogy gyermeked megtanulja az egyensúlyozást és a koordinációt. Az kis elefánt tökéletesen illik a gyerekszobába vagy a nappaliba. Háttámlával van ellátva, hogy gyermeked biztonságban tudd ezen a szuper hintalovon.

ÚJ
LD7096

Menjünk sétálni! Hozd magaddal kedvenc babádat vagy ölelőjátékodat, hogy egy kellemes sétára indulj a ház körül ezzel a járássegítő babakocsival . Lépésről lépésre elsajátítja a kicsi a  gyaloglást, babakocsi segít eljutni bárhova. Rakd be a babádat egy kis szunyókálásra takard be a takaróval, és képzeld el, hogy elmész bevásárolni, és találkozol a legjobb barátoddal egy teára.

Ez a retró ihletésű babakocsi erős fából készült, és tökéletes arra, hogy segítsen gyermekednek megtenni az első lépéseket. A mellékelt párna, takaró és lepedő, a szép Virágok&Pillangók designban. A szíved egyszerűen megolvad, amikor meglátod a kislányod egy fantáziadús kalandban, ahol babák és cuki játékok között tanyázik. Nagyszerű az egyensúly, a koordináció finommotoros készségek fejlesztéséhez. A gumiszalagoknak köszönhetően nem kell aggódni a padló miatt, amikor gyermeke sétál a szobában. Párosítsd Anna babával aki ugyanazt a Virágot és Pillangót viseli a szoknyáján.

Sorrend: