Fajáték

Nézet:
Sorrend:
JabaW7186

Fa építőkészlet 50 különböző színű és formájú elemmel! Építs magas tornyokat, kastélyokat, városokat vagy bármi mást, amit a fantáziád el tud képzelni! A készlet 50 blokkból áll, gyönyörű színekben, 7 különböző alakban.

 

A gyerekek a játék által fejlesztik a kéz-szem koordinációt, képesek lesznek megkülönböztetni a színeket és formákat, valamint saját egyedi képességeiket is felfedezhetik!

Az építőelemek végtelen építési variációt rejtenek magukban, ezért biztos, hogy órákig tart majd velük a játék!

Svéd design a Jabadabado gyártótól. Csomagolás méretei: 25x19x19 cm

Jabaw7121

Kreatív és szórakoztató fa versenypálya kisgyermekek számára.

Hagyd, hogy az autók leguruljanak a pálya tetejéről, és figyeld meg, milyen gyorsan érnek le az aljára! Versenyezz barátaiddal, lássuk, melyik autó megy a leggyorsabban!

 

Ösztönző és szórakoztató versenypálya, amely hosszú ideig leköti gyermeke figyelmét!


A pályához 4 kisautó tartozik különböző színekben.

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaW7196

A macis építőkészlet 49 különböző színű és formájú fa elemmel! Építs magas tornyokat, kastélyokat, városokat vagy bármi mást, amit a fantáziád el tud képzelni!

 

A készlet 49 blokkból áll, gyönyörű színekben, 7 különböző alakban és tartalmaz egy szövet tároló táskát. A gyerekek a játék által fejlesztik kéz-szem koordinációjukat, képesek lesznek megkülönböztetni a színeket és formákat, valamint saját egyedi képességeiket is felfedezhetik!

 

Az építőelemek végtelen építési variációt rejtenek magukban, ezért biztos, hogy órákig tart majd velük a játék!

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaW7184

Kreatív és szórakoztató fa versenypálya kisgyermekek számára. Hagyd, hogy az autók leguruljanak a pálya tetejéről, és figyeld meg, milyen gyorsan érnek le az aljára! Versenyezz barátaiddal, lássuk, melyik autó megy a leggyorsabban!

 

Ösztönző és szórakoztató versenypálya, amely hosszú ideig leköti gyermeke figyelmét!

A pályához 3 kisautó tartozik különböző színekben.

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaC2519

A legjobb ajándék a kis építőmesterek számára, ez a mindent magába foglaló macis szerszámos készlet a Jabadabado márkától. Összesen 15 elemet tartalmaz a szerszámos láda: csavarkulcsot, csavarhúzót, kalapácsot, szögeket, csavarokat, csavar blokkokat, fűrészt.

 

A játék mérete: 22 x 13 x 11 cm

Saját forgalmazású termékünk a Jabadabado márkától.

JabaC2517

Csodás színekkel és aranyos macis arcocskával díszített kalapács játék.


A kalapáló pad egy szórakoztató játék, amely fejleszti a gyermekek kéz-szem koordinációját. A játék célja, hogy az összes fa hengert leüssük a kalapáccsal, majd fordítsuk fejjel lefelé, és kezdjük előről!


A játék mérete: 22 x 13 x 11 cm

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaC2520

Játssz és keltsd életre a hangokat ezzel az aranyos macis xilofonnal!

Ez a szórakoztató hangszer szinte kötelező darab azoknak a kicsiknek, akik a zene iránt érdeklődnek vagy szeretnek hangokat előcsalogatni. A játék a legkisebb gyermekek számára is megfelelő. Felébreszti az érdeklődést, fejleszti a ritmusérzéket.

JabaW7208

A Jabadabado új édes járássegítő kocsija egy vidám játék, amely segíti a gyermeket, hogy önállóvá váljon. A járássegítő elején számtalan mókás matató lett elhelyezve, így játékkal kombinálható az érzékek és a motoros képességek fejlesztése.

 

A járássegítő elején található egy kis hajlított váz, amelyen különböző formákat tud ide-oda húzogatni a kicsi. A négyzet alakú blokkokat forgatva különböző állati motívumokat lehet összeállítani, de akár össze is lehet keverni a karakteket, így még mókásabbá válik a játék. A 3 pasztell színű fogaskerék forgatható, a 6 db sínre felszerelt színes csillag pedig pörgethető.


A kocsi szilárd, fából készült kerekekkel rendelkezik, melyek gumi élekkel lettek ellátva, így biztonságosan lehet haladni a járássegítővel. A kocsin kézzel festett részletek találhatóak, hátulja üres, így jól megtölthető mindenféle játékkal.

 

A járássegítő méretei:

33 x 29 x 47 cm

JabaC2501

Tündéri húzható játék szafari állatokkal és építő kockákkal, melyek egymásra rakhatóak.

A gyerekek élvezni fogják a játékot ezzel a készlettel, hiszen az építés öröme mellett megismerkedhetnek az állatokkal, a színekkel, formákkal, és a vonatot tologathatják, maguk után is húzhatják.

 

A vonatnak 3 kocsija van, amelyek szét- és összeilleszthetőek. A gyerekek 12 különböző színű és mintázatú fa blokkal játszhatnak rajta.

 

Tökéletes ajándék, amely hosszú ideig leköti a gyerekek figyelmét. 

JabaT278

Szórakoztató fából készült formabeillesztő puzzle a legkisebbek számára, 7 különböző cuki állatfigurával. A formák úgy lettek kialakítva, hogy a kis kezekben tökéletesen elférjenek és könnyen megfoghatóak legyenek. Az állatok alakja szórakoztatóvá teszi a kirakót és a kirakón kívüli játékot.

 

A játék tartalma: 1 medve, 1 róka, 1 szarvas, 1 mókus, 1 jávorszarvas, 1 farkas, 1 nyúl, fa formabeillesztő tábla

 

Svéd termék a Jabadabado márkától.

JabaC2524

Fából készült gyöngyvezető abakusz egy édes őzike alakjában. Az abakuszon különböző kis aranyos állatok és gombák vannak, amelyeket ide-oda lehet mozgatni. Az abakusz közepén egy őzike áll, körülötte pedig egy kis nyúl és egy mókus ül, akik a földön heverő leveleket és makkot nézegetik. Tökéletes ajándék egy évesek számára!

 

A játék mérete: 15 x 15 x 20 cm

JabaC2504

2022 Ország játéka! 

5 színes, egymásra rakható kocka 1-től 5-ig számozva, amely szórakoztató játékot nyújt a kicsi gyerekek számára. Minden egymásra rakható kockán két különböző motívum és egy szám található. A legnagyobb, 5-ös számú kocka körülbelül 12x12 cm.

 

A játékkal egyszerű és szorakoztató módon lehet megtanulni a különböző állatok nevét és a számolás alapjait. A különböző kockákhoz aranyos állatok is tartoznak, amelyekkel akár külön is játszhat gyermeke.  Minden kockába 2 különböző méretű állatot lehet elhelyzezni.

 

A játék szép dekorációja lehet a gyerekszobának is.

 

Tartalma:

2 tehén

2 ló

2 malac

2 bárány

1 kutya

1 macska

5 különböző méretű kocka

 

Csomagolás méretei: 18 x 13 x 17 cm

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaW7202

Az összes háziállat összegyűlt, kezdődhet a játék! A kedves állatfigurákkal a játék gyorsan órákig tartó szórakozássá válik. Kombináld bátran más játékainkkal is, hogy a készlet teljes legyen.

 

A doboz a következőket tartalmazza: 2 malac, 2 ló, 2 bárány, 2 csirke, 2 boci, 1 kutya, 1 kacsa, 1 macska, 1 vászonzsák az állatok tárolására.

 

Svéd termék a Jabadabado márkától.

 

JabaC2526

A klasszikus farmos játékok mindig népszerűek a gyerekek körében. Ezzel nagyszerű készlettel a gyerekek megtanulhatják az istálló körüli feladatokat, és hogy hogyan kell ellátni az állatokat. Az istálló összeszerelve érkezik karámmal, nyithat kapuval és kerítéssel.

 

A játék mérete: 60 x 50 x 20 cm

Megjegyzés, az állatok nem tartoznak a csomagba.

JabaC2522

5 színes, egymásra rakható kocka 1-től 5-ig számozva, amely szórakoztató játékot nyújt a gyerekek számára. Minden egymásra rakható kockán két különböző motívum és egy szám található. A legnagyobb, 5-ös számú kocka körülbelül 15x15 cm. A játékkal egyszerű és szórakoztató módon lehet megtanulni a különböző járművek nevét és a számolás alapjait. A különböző kockákhoz kedves járművek is tartoznak, amelyekkel akár külön is játszhat gyermeke. Minden kockába 1 különböző méretű járművet lehet elhelyzezni.

 

A készlet tartalma 5 egymásra építhető kocka, 1 vonat 1 dzsip 1 traktor 1 sportkocsi 1 robogó.

 

A játék szép dekorációja lehet a gyerekszobának is.

Saját forgalmazású termékünk a Jabadabado márkától.

JabaW7160

Praktikus fa polc játékautókkal!

Díszítsd gyemeked szobáját ezzel a praktikus kis polccal, és hagya, hogy a kis lurkók felfedezzék a benne található szórakoztató járműveket. Garantáltan nagy siker lesz.

 

A polc a következő járműveket tartalmazza:
1 traktor
1 szafari autó
1 rönkszállító teherautó
1 tűzoltóautó
1 busz
1 rendőrautó
1 mentőautó
1 fagylaltos kocsi
1 szemetes autó

 

A polc mérete: 33 x 25 x 4 cm

JabaW7180

Új szafaris játékunkkal könnyed kirándulást tehetsz az afrikai szavannán. Ebben a nagyszerű készletben benne vannak a leggyakoribb állatok, amelyeket valószínűleg felismersz. Tudod a nevüket? Amikor az út véget ér, az állatok biztonságosan nyugovóra térhetnek a kis ház árnyékában. A házhoz találsz egy kis létrát is, így az állatok felmászhatnak és leülhetnek a tetőre, megnézhetik a kilátást vagy csak napozhatnak.

 

Kombinálható más Jabadabado játékokkal és egyéb híres márkákkal is.

 

A játék következőket tartalmazza:

2 szafari autó
1 létra
1 praktikus doboz markolatbarát fogantyúval, így könnyen cipelhető.
12 darab út elem, amelyet pályával lehet építeni.
9 állat

 

Svéd design a Jabadabado márkától.

JabaW7143

Új autóverseny készletünkkel gyorsan kigördülhetsz a pályára, és versenyezhetsz az első helyért. Versenyezz barátaiddal és nézd meg, melyik autó a leggyorsabb. Amikor elfogy a benzin, csak be kell gurulnod a szerelő műhelybe. Az autóverseny összekapcsolható más Jaba World termékekkel, például: vonat, autó készlet és parkolóház. Ily módon egy teljesen új világot lehet felépíteni. Természetesen más híres márkákkal is kombinálható a játék.

 

A versenypálya a következőket tartalmazza:

- 3 autó különböző kék árnyalatokban

- 1 cél

- 1 praktikus doboz markolatbarát fogantyúval, így minden dolgot könnyedén magaddal vihetsz

- 12 darab út, amelyet össze lehet építeni 

 

Autóverseny készletünkkel sok csodálatos órát foglalkozhat gyermeke garantáltan imádni fogja!

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

Fajáték

JabaW7116

A fa vasútkészlet klasszikus játék minden kis kalandor számára. Induljon hát a móka, építsd és fedezd fel saját vasútvonaladat a vidéki kis városka mellett. Ezzel a színes kocsikkal felszerelt vonatkészlettel garantáltan szórakoztató órák várnak rád!

A vonatkészlet 36 játékdarabot tartalmaz változatos pályaelrendezéssel, közlekedési lámpákkal, alagúttal és még sok egyébbel! Vidd magaddal a stílusos dobozban, és játssz bárhol, ahol kedved tartja!

 

A vonatkészlet tartalmazza:

 • 6 épület
 • 1 templom
 • 3 fa
 • 1 stop tábla
 • 1 közlekedési lámpa
 • 2 vasúti jelzés
 • 1 híd
 • 15 vasúti pálya elem
 • 3 vagon
 • 1 mozdony

 

Csomagolás méretei: 23 x 23 x 25cm

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaW7141

Ez a csodás autóskészlet egy igazi klasszikus játék, amely évek óta a gyerekek egyik kedvence!

Építsd meg a síneket, az autóutat, a hidakat, ültess fákat, álmodd meg a saját városodat gyönyörű házakkal, templommal, és ne felejtsd el a stoptáblát sem a megfelelő helyre tenni! Vigyázz, nehogy ütközés történjen az állatszállítóval az úton. Állj meg egy kis szünetre a fagylaltosnál. Szereld össze az autó utánfutóit a mágnesek segítségével, és máris kezdődhet az utazás!

Az autós készlet segíti a kreativitás kibontakozását és a közlekedési szabályok megértését már egészen pici kortól. Sok vidám és tartalmas játék idő vár gyermekére! Az autópálya összekapcsolható más Jaba World termékekkel, például a vasúti szettel és a parkolóházzal. Ily módon gyermeke akár egy teljes világot is felépíthet!

 

Ez a klasszikus autós készlet kompatibilis a piacon lévő más autós készletekkel is.

 

Tartalma:

 • 2 autó
 • 1 karaván
 • 1 utánfutó
 • 1 ló
 • 1 tehén
 • 1 kutya
 • 2 ház
 • 1 fagylaltozó
 • 1 istálló
 • 1 garázs
 • 1 templom
 • 1 stop tábla
 • 1 jelző tábla
 • 1 alagút jelző tábla
 • 1 iskola
 • 1 közlekedési lámpa
 • 3 fa
 • 1 híd
 • 15 darab út elem
JabaW7107

Nagy és erős fa szerkezetű parkolóház gyönyörű fekete-fehér színben. A parkolóház 3 emelettel rendelkezik és egy szép helikopter leszállópálya található a tetején. A felvonónak van egy vezérlőgombja, így könnyedén felhajthatja gyermeke az járműveket a különböző emeletekre. A parkolóház szettben 3 autó és 1 helikopter is található.

Indítsd el a helikoptert, és landolja vele a parkolóház tetején. Versenyezz a barátaiddal és nézd meg, ki jön ki először a felhajtón. Haladj tovább, töltsd fel az autót, és emeljd fel újra.

 

Svéd design a Jabadabado gyártótól.

JabaW7171

A gyermekek szeretik az állatokat, így garantáltan szórakoztató lesz számukra ez  a szafari dzsip állatokkal kiegészítve. A dzsip utánfutójára felszállhatnak a dzsungelben található leggyakoribb állatok, így a gyerekek elvihetik őket egy izgalmas szafari túrára! A pótkocsi leválasztható, így az autó önállóan is használható.

 

A játék tartalma: 

dzsip utánfutóval

1 elefánt
1 zsiráf
1 krokodil
1 flamingó
1 oroszlán
1 víziló

 

A játék méretei: 34 x 9 x 10 cm

JabaW7210

Klasszikus, teljesen fából készült gyönyörű daru a kisebb gyerekeknek.

A daru stabilan 8 keréken áll, hogy képes legyen húzni a nehéz blokkokat, majd simán mozogni. A daru különböző irányokba forgatható, és fel-le is süllyeszthető. A hozzá tartozó pótkocsin 8 db mágneses blokk található, így a daru könnyedén fel tudja őket emelni. A darut a hozzá tartozó sofőr vezeti.

 

A daru már korán edzi a motoros készségeket és a gondolkodási tevékenységeket.

 

8 különböző színű blokkot tartalmaz.
A pótkocsi levehető, így csak az utánfutót is lehet vezetni.
Ösztönzi gyermekét a  fantáziadús és kreatív játékra.
1 sofőr is tartozik hozzá. 

LD7067

Ugorjunk fel a vonatra! Remek szórakozás a 3 vagonból álló gyönyörű fa vonat ami garantáltan leköti a kicsik figyelmét.  Olivia a madár, Lily a pillangó, az aranyos katicabogár és a gyönyörű virágok tetszés szerint keverhető és rakható egymásra. Bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

LD7068

Ugorjunk fel a vonatra! Remek szórakozás a 3 vagonból álló gyönyörű fa vonat ami garantáltan leköti a kicsik figyelmét.  Jack a sirály, a vitorlás és a halászhajó tetszés szerint keverhető és rakható egymásra. Bababarát, vízbázisú festékkel kezelt, így teljesen biztonságos a gyermek számára.

Sorrend: