Készségfejlesztő játék babáknak

Nézet:
Sorrend:
DJ6202

Vajon hogyan lehet egy geometria formára két pöttyel, meg egy kis szín elváltoztatással rávarázsolni egy állatfigura rajzát? Ez a kis kedves játék vidám perceket csal a napba pláné, ha még versikét is tudunk hozzá: 

Kányádi Sándor:

Róka-mondóka

Volt egy kicsi kakasom,
elvitte a róka.
Jércém is a tavaszon,
elvitte a róka.
Volt egy ludam, jó tojó,
elvitte a róka.
Récém, tóban tocsogó,
elvitte a róka.
Gácsérom és gúnárom,
elvitte a róka.
Semmim sincsen, tirárom,
vigye el a róka!

DJ6321

A Zsongi építőjáték  több éven át a kedvenc játékok sorát gyarapíthatja, mivel az évről-évre fejlődő gyermek  kézügyessége,figyelme, gondolkodása, ügyessége egyre jobb eredménnyel kamatoztatható a zsonglőr elefánttal való játék közben. A Zsongi építőjétékkal játszó gyermek megtapasztalja a különböző formák nagyságának egymásra való hatását, a cselekvés közbeni gondolkodás élményét játékosan. 

DJ6305

Gyönyörű, igényes fejlesztőjáték a legkisebbeknek! Üssél rá a tojásokra, hogy bele essenek a tyúkanyóba. Ha anyu meghatározza a színek sorrendjét az már nehezíti is a feladatot. A játék fejleszti a formák és színek felismerését, a szem-kéz koordinációt és a finommotorikus mozgást mind ezek mellett remek szórakozás is. 

DJ6247

Gyönyörűen festett tömör fából készült ez a szuper Nico a kutyus aki segít a gyerekeknek járni tanulni. Három részre osztott teste szépen mozog előrefelé. A kutyus farka rugós, és előrefelé haladva csóválja. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajos és nem sérti fel a parkettát.

Sorrend: