Puzzle - kirakó

Nézet:
Sorrend:
DJ8117

Sorrendiséget gyakorló fejlesztő puzzle a Djecotól.

A Vicces történetek egy olyan feladvány, olyan puzzle, amelyben a gyerekek a képeket a megfelelő időrendi sorrendbe állítják, hogy a képken lévő humoros eseményekkel rekonstruálják az állatfigurák  történeteit.

 • Egy vicces, egyszerű és játékos gondolatot és képet összekapcsoló játék.
 • Ideális az ok és okozat, valamint a időrend fogalmának megértéséhez.
 • Lehet az első sorrendiséget betartató játék, a sorrendiség, a szerialitás fejlesztésének kezdetéhez.
 • Lehet a beszédfejlesztés eszköze is a képeken látható történet elmesélésével.
 • Önjavító puzzle: csak a megfelelő irányban elhelyezett darabkák alkotnak tökéletes puzzle-t.
 • Színes doboza van, könnyen hordozható.

FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma:

 •  8 db 3 darabos puzzle
DJ7309

Péter és a farkas, formadobozos puzzle a Djecotól.

A gyermek egy nagy képet rak ki a puzzle-ből  és  illusztrálva látja  Péter és a farkas híres meséjét. Ezt a gyönyörű, 50 darabos kirakós játékot vonzó sziluettű dobozban mutatjuk be.

Tartalma:

 • 50 darabos karton puzzle (62 x 20 cm)

A doboz méretei: 27 x 21 x 6 cm

Hpe1621A

Szívesen megölelnél egy jávorszarvast? Ha eltávolítod a fa állatkákat az alaplapról, megtapinthatod, hogy milyen érzés lenne megsimogatni a sünit, a jávorszarvast, a baglyot, a medvét és a rókát. Ez a simogatnivaló puzzle kiválóan fejleszti a finommotorikát, a tapintásos észlelést, az alaklátást, a formafelismerést és a vizuális memóriát.

Hpe1620A

A sarkvidéken nagyon hideg van, ezért az állatoknak speciális "kabátra" van szükségük, ami melegen tartja őket! Ha eltávolítod a fa állatkákat az alaplapról, megtapinthatod, hogy milyen a fóka, sarkvidéki nyuszi, a pingvin, a jegesmedve és a kardszárnyú delfin "kabátja". Ez a simogatnivaló puzzle kiválóan fejleszti a finommotorikát, a tapintásos észlelést, az alaklátást, a formafelismerést és a vizuális memóriát.

Hpe1615A

Két különböző nehézségi szintű puzzle 1 alaplapon. Válaszd ki a szimpatikusabb oldalt és próbáld meg megkeresni a geometriai alakzatok helyét a táblán. Remekül fejleszti az alaklátást, a formafelismerést, a vizuális memóriát, a tapintásos észlelést és a finommotorikát. A Hape igen nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és a minőségi előírásokra, maximálisan a baba/gyermek-barát termékek.

A termék mérete: 28x10x2 cm.
Tartalma: 1 db kétoldalú fa alaplap, 6 db különböző formájú fa geometriai alakzat. 2 nehézségi fokkal: - 1.oldal szín és formaegyeztetés (A piros kör, piros lyukas kör, kék háromszög, kék trapéz, 2 db zöld téglatest). A formák ez adott szín, piros-kék-zöld egy világosabb és egy sötétebb árnyalatára lettek festve. - 2. oldal rész-egész, forma és árnyalatok. (Ezen az oldalon egy kört, egy háromszöget és egy négyzetet kell összeállítani az elemekből.) 18 hónapos korú gyermekek használatára CE minősítéssel ellátva!
Anyaga: Fa

Hpe1406A

A járművek csak arra várnak, hogy megtaláld helyüket a képen!

Fogantyús puzzle a legkisebbeknek, mely kedves színeivel és formáival biztosan örömet szerez majd. 

Kiváló minőségű, időtálló forma berakó, a Hape kínálatából.

A termék mérete: 30x21x2 cm
A járműveket kiemelve az alapból a járművek sziluettje látható megrajzolva.
Tartalma:
- 1 db fa alaptábla
- 9 db fa fogantyús puzzle elem mely különböző mentőjárművet (helikopter, dzsip, motoros szán, hajó, rendőrautó, mentőautó, tűzoltóautó, autómentő és rendőrmotor) ábrázol.
2 éves korú gyermekek használatára CE minősítéssel ellátva!
Anyaga: Fa

Hpe1408A

Az állatok csak arra várnak, hogy megtaláld helyüket a képen. Fogantyús puzzle a legkisebbeknek, mely kedves színeivel és formáival biztosan örömet szerez majd. Kiváló minőségű, időtálló forma berakó, a Hape kínálatából.

A termék mérete: 30x21x2 cm
A puzzle elemeket kiemelve az állatkák sziluettje látható megrajzolva az alapon. Tartalma: - 1 db fa alaptábla - 9 db fa fogantyús háziállat: boci, csacsi, lovacska, nyuszi, kutyus, kacsa, tyúk, bárány, malacka. 2 éves korú gyermekek használatára CE minősítéssel ellátva!
Anyaga: Fa

Hpe1310A

A kis oroszlán, a majom és az elefánt várja, hogy megtaláld helyüket a képen.

Fogantyús puzzle a legkisebbeknek, mely kedves színeivel és formáival biztosan örömet szerez majd. 
A fogantyúk mérete kicsit nagyobb az átlagosnál, hogy a picik is könnyen meg tudják fogni.

Kiváló minőségű, időtálló forma berakó, a Hape kínálatából.

DJ1626

Komolyan tréfás képkirakó a Djecotól.

A Kutyuló lehet komoly, amikor a dobozban lévő állatfigurákat rakja ki a gyermek. Az azonos figurákhoz tartozó 3 rész azonos színű, ez sokat segít a megtalálásában. Ugyanakkor minden állatfigura sziluettje azonos formájú, így lehet viccesen kutyulni, lehet a békának tigristeste és medvelába is talán! A tárolódoboz tartós és praktikus, annak a tetején van a kirakósablon is. Az azonosságok és különbségek felfogásán túl érdekes dolgokat lehet megtudni az állatokról, különösen a tréfás kirakás mutatja meg mi lenne, ha más testfelépítése lenne egy-egy állatnak, pl. tudna-e a mackó a béka ugrólábával szaladni? Jó fejlesztő játék a gondolkodás és az ismeretszerző képesség fejlesztéshez.

Tartalma:

 • 6 x 3 db állatfigura-rész
 • 1 db fából készült tárolódoboz
DJ8151

Számkép számjegy párban a Djecotól.

Egy fóka, két medve, három oroszlán, számos állatkép összekapcsolása a számjegy puzzle részével, segítenek a színek. Minden készlet tartalmaz több párosítást, összetartozó puzzlet, amely segít a gyermekeknek az összefüggések megértésben és ezek felidézésben. A nagyméretű darabokat a kis kezek is könnyen meg tudják fogni.  A szép tárolódobozok kis helyen is elférnek.

Tartalma:

 • 10 db puzzle
DJ8148

Kedveskedő autós puzzle a Djecotól.

Az első puzzle, ami a kicsiknek is siker élményt nyújt, ez az állat kirakós puzzle-játék. A mosolygó oroszlán, a huncut cica, a bájos elefánt és a többi állatfigura jó kedvre deríti a gyermekeket. Fejleszti a rész-egész kapcsolatának megértést, és a mozgásos készségeket stimulálja a pontos illesztések igényével. A színes doboz könnyedén hordozható, mivel zsinórból fogantyúja is van.

Tartalma:

 • 10 db autófigura, 2 puzzle részből
DJ8162

Ahol az ellentétek összekapcsolódnak.

A Djeco puzzle sorozatának ennek a tagjánál az ellentétpárokat kell megkeresni és az össze tartozó kirakókat összeilleszteni: fent-lent, tiszta-piszkos, sovány-kövér, éjszaka-nappal... Ez a játék nagyon jól megtanítja a piciket felfedezni és megnevezni az ellentéteket.

Tartalma:

 • 12 db puzzle
DJ8156

Hol bujkál a láma, hová bújt a pingvin? Nyelvi fejlesztő, páros puzzle.

A kisgyermekek beszédfejlődésében előbb a tárgyak, dolgok nevei (főnevek), majd a cselekvések (igék) megnevezése után a hol, hová kérdésre válaszoló határozószavak következnek. Ebben a nyelvi fejlettségi lépcsőfokban jó játék a Bujócska párosító puzzle. Fejleszti a kommunikációs készséget, megfigyelést, figyelmet, háttér alakzatok közül a lényeg felismerés képességét. Mind e mellett jó játék, nem csak a logopédusok, de a szülők kezében is.

Tartalma:

 • 12 db puzzle
DJ8164

Hol alszik a béka? Hol alszik a kismadár?

A páros puzzlék a Djecotól tündéri, mesébe illő  jeleneteket ábrázolnak. A tópart és béka páros, olyan szinte, mintha Weores Sándor versét illusztrálná:

Békák

Brekekex
brekekex
brekekex!
Gyere bújj
víz alá
ha szeretsz!
Idelenn
soha sincs
vad idő!
Idelenn
sose hull
az eső!

Tartalma:

 • 10 db puzzle
DJ8157

Állatok és kicsinyeik puzzle a Djecotól.

Páros puzzlek, amelyek szorosan összetartoznak, ennek felismerésében segít, hogy azonos állatfigurákat kell a puzzleban összekapcsolni. A kisebb-nagyobb viszonyító szavak, a kicsi-nagy melléknevek gyakorlásához kiváló képanyagot nyújt a játék. A beszédfejlődés segítésén túl, az azonosságok és különbségek felfedezésében is segítenek a bűbájos állatfigurás képek.

Tartalma:

 • 12 db puzzle
DJ8189

Sorozatkirakó puzzle, relációk a Djecotól.

A Kicsi és nagy egy 10 darabból álló sorozatot kirakó puzzle amelyet a relációk, a vbiszonyítások felfogásának  érdekében tervezett a Djeco csapata.  Ez egy 10 darabból álló sorozatkirakó, amellyel a gyermek a szavanna állatainak köszönhetően elkezdheti a méretek megismerését, sorrendbe rakva: a legkisebbtől a legnagyobbig!

Mi szól a vásárlás mellett?

 • Ideális a kisebb-nagyobb méretek fokozatainak a megértéséhez. 
 • Fejleszti a megfigyelő készséget.
 • Önjavító puzzle: csak a megfelelő irányban elhelyezett darabkák alkotnak tökéletes képet.
 • Színes a doboza, könnyen és szórakoztatóan hordozható zsinórral.
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma:

 • 10 darab puzzle. 85 x 11 cm-es kép rakható ki belőle.
DJ8188

Sorozatkirakó puzzle, öltözködés.

Az Öltözködés  egy 10 darabból álló sorozatot kirakó puzzle amelyet az öltözködés lépéseinek elsajátítása érdekében tervezett a Djeco csapata.

Mi szól a vásárlás mellett?

 • Ideális az sorozatos cselekvés az öltözködés fokozatainak a megértéséhez. 
 • Fejleszti a megfigyelő készséget.
 • Önjavító puzzle: csak a megfelelő irányban elhelyezett darabkák alkotnak tökéletes képet.
 • Színes a doboza, könnyen és szórakoztatóan hordozható zsinórral.
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma:

 • 10 darab puzzle. 70 x 10 cm-es kép rakható ki belőle.

Csomagolás méretei: 22 x 12 x 6 cm

DJ8186

Pucérkodó hármas, párosító puzzle a Djecotól.

Az Állati mintázatok trió egy humoros rejtvény, amely egy pucér állat  bundájának, vagy tollazatának, és pöttyeinek megkeresésére, társítására szolgál, hogy meglegyen mndene az állatfigurának az eredeti megjelenéséhez.

Mi szól a vásárlás mellett?

 • Egy vicces, egyszerű és játékos első asszociációs játék.
 • Ideális az ok és okozat, valamint a sorrendiség fogalmának megértéséhez.
 • Ideális állatok bundájának felismerésére.
 • Önjavító puzzle: csak a megfelelő irányban elhelyezett darabkák alkotnak tökéletes puzzle-t.
 • Színes doboz, könnyen és szórakoztatóan hordozható.
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma: 

 • 8 x 3 db puzzle rész
DJ7030

Elvarázsolt fa egy elvarázsolt képen a Djecotól!

Egy 50 darabos puzzle, hagyományostól eltérő képpel!  Egy varázslatos kirakós, amely a képkirakás után újra megtekintve meglepő képet mutat. Izgalmas puzzle, nem csak a kirakása, hanem a kirakott kép is! Vajon mit lehet látni, amikor kész? Varázslatos puzzle: ha egy titkos eszközt az illusztráció fölé tesznek, lehet, hogy egy másik kép tárul fel? Az viszont nem titok, hogy a puzzle tartós, strapabíró anyagból készült, bár-hányszor kirakható újra, meg újra.

Tartalma:

 • 50 db puzzle rész

Kirakott kép méretei: 48 x 34 cm 

DJ7021

Fényhozó macskusz kép, puzzle a Djecotól.

A puzzle elvarázsol azzal, hogy a képen foszforeszkáló festékkel egy másik kép is el van rejtve. A foszforeszkáló anyag nem azonnal sugározza ki azt a sugárzást, amelyet korábban magába szívott, így nagy lesz a meglepetés az esti sötétben, amikor kiadja, mivel a foszforeszkáló festék egy másik képet rajzol majd ki, mint amit a puzzle részek kirakásánál látható volt. Izgalmas puzzlézés!

Tartalma:

 • 50 db puzzle rész
LD4765

Mi van a kis madár mögött? Érintse meg és érezze a különböző anyagokat ennek a gyönyörű fából készült tapintható puzzle minden darabja alatt. Puha vagy bordázott? Milyen színt látsz? Felismerted a hernyó és a pillangó alakját? Ez a tapintható kirakó nagyszerű oktatójáték gyerekeknek, mivel fejleszti a finommotorikát és szenzoros játékon keresztül serkenti a kíváncsiságot. 

Méret: 29,9x21,4x2 cm
Anyaga: FSC fa, textil
Sorrend: