Készségfejlesztő játék óvodásoknak

Nézet:
Sorrend:
BUKI9020
Többfunkciós játék egy dobozban!
Szereld össze a markológépet vagy a teherautót a csavarhúzó és az elektromos csavarbehajtó segítségével majd irányítsd! Az elektromos csavarbehajtó távirányítóként is funkcionál, amely lehetővé teszi a teherautó vezérlését!
Az autót szétszerelheted és átalakíthatod a másik modellé, így a játék megunhatatlanná válik! A munkagép ráadásul hangokat ad ki a vezérlés közben.
3 éves kortól ajánlott!
A játék működéséhez 2 db LR06-AA elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
BUKI9021
Többfunkciós játék egy dobozban!
Szereld össze a kukásautót vagy a teherautót a csavarhúzó és az elektromos csavarbehajtó segítségével majd irányítsd! Az elektromos csavarbehajtó távirányítóként is funkcionál, amely lehetővé teszi a teherautó vezérlését!
Az autót szétszerelheted és átalakíthatod a másik modellé, így a játék megunhatatlanná válik! A munkagép ráadásul hangokat ad ki a vezérlés közben.
3 éves kortól ajánlott!
A játék működéséhez 2 db LR06 elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz.
CL160

Kiváló készségfejlesztő a kisebb gyermekeknek! A képeket úgy tudják elkészíteni, hogy ecset helyett a saját ujjukat használják és mártják a festékbe. A fóliának köszönhetően a képek nem fognak elkenődni és nagyon szép fantáziadús és egyedi festmények születnek.

A készlet tartalma:

6 db, részben színes, kreatívlap

4 db bőrbarát ujjfesték (citromsárga, világoskék, piros, lila)

fólia lap

képtartó állvány

 

Francia design a Crealign' gyártótól.

DJ5210

A mikádó játékban az egymáson véletlenszerűen elhelyezkedő, különböző pontértékű pálcákat úgy kell kihúzni, megszerezni, hogy a többi pálca mozdulatlan maradjon. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, önfegyelmet és a  számolási készséget.

A játék úgy kezdődik, hogy valamelyik játékos kézbe veszi a pálcikákat (számuk 20-tól 50-ig terjed), függőlegesen egy asztalhoz vagy egyéb sík és sima felülethez támasztja a köteget, aztán elereszti úgy, hogy a pálcikák kusza összevisszaságban hullnak a felületre. A játékosok sorban megpróbálnak kivenni a csomóból egy pálcikát anélkül, hogy a többi megmozdulna. Ameddig ez valamelyik játékosnak sikerül, addig ő van soron, ha megmozdít másik pálcikát, akkor jöhet a következő versenyző. Egyszerre 2 - 6 játékos játszhatja.

A doboz tartalma: 41 db különböző pontértékű  pálca

A dobozban a rajzos útmutatón megtalálhatók a különböző páclák pontszámai.

DJ7171

Felvonul egy egész állatseregletet a szoba padlóján. Masíroznak a parádéra kiöltözött állatok egymás után. Igen különbözőek, mégis együtt ünnepelnek, ki-ki a maga módján, az egészen kicsi hangyától a hatalmas elefántig, mindenki örül! Krokodil, teknős, panda, oroszlán. kígyó, gorilla, csiga és a színes madarak kavalkádja ez a 36 darabból álló gigantikus puzzle.

A kirakott kép teljes hossza: 133 cm.

Tartalom:

 • 36 db-os óriás puzzlerész

Ajánlott életkor: 4 - 10 éves korig

DJ7170

Hihetetlenül gyönyörű részleteket, színeket, mintákat fedezhetsz fel az 58 darabos óriás padló-puzzle kirakása közben. Dekorálhatod a szobád vele, és tanulmányozhatod a részleteket, minden apró részlete örömmel tölt majd el!

Az óriás puuzle-k túlméretezett darabokból álló kirakók a gigantikus végeredményért! Minden túlméretezett ezekben a figurális, óriás kirakókban, annyira, hogy a puzzle-zés már-már az építéshez közelít!

Tartalma:

 • 1 db sárkányfigura alakú puzzle 58 db puzzle részből

A kirakott sárkány hossza: 1 m 38 cm

Ajánlott életkor: 5 - 12 éves korig

DJ7143

"Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró, mogyoróbokron, diófán, mókusfüttyös domb alján."

Mindegyik állatfigurához van a magyar néphagyományban mondóka, gyermekvers. A gyereknek nem csak az az ajándék, hogy kap egy tárgyat, hanem az az igazi ajándék, ha játszanak is vele. Odafordulva neki való, neki is tetsző dalokkal, mondókával, versecskékkel mutatják meg a kicsiny gyermeknek a szülők, hogyan is lehet együtt játszani ezzel a szép és okos kirakó játékkal.

A háromféle erdei állat képének a kirakása nehezedik, mivel egyre több puzzle részre vannak felosztva. A mókus 9 db-os, a bagoly 12 db-os, a medve 16 db-os puzzle. Ahogy ügyesedik, okosodik a gyermek már adhatjuk is a több részes puzzle képet. Később már az összes rész közül válogathatja ki a különböző képekhez tartozó puzzle részeket. A képek befoglaló mérete  azonos és követi az állatfigura körvonalát. Ahogy növekszik a részek száma, úgy csökken a részek mérete. Az első kirakók rengeteg megfigyelésre, felismerésre, sikerélményre, észlelésre nyújtanak lehetőséget.

Tartalma:

 • 37 db puzzle rész
DJ7447

A három rész külünböző nehézségi fokozatnak felel meg az összerakás, kirakás szempontjából. Különböző vadállatok képei kerülnek egymás fölé.  Csodás képet adnak ki együtt, egyik állatfigura tartja a másikat, mind bájos grafikával megrajzolva, elegánsan, a gyermeki színvilághoz közeli színekkel kifestve. A majom, a krokodil, a zebra, a párduc, az elefánt, mind-mind muata valmit, különböző mimikai jelek olvashatóak le, különböző cselekvéseket jelenítenek meg. Nem csak, a mi van a képen kérdésre tudnak válaszolni a gyermekek, hanem a mit csinál, milyen kérdésket is érdemes feltenni nekik.A beszédfejlődés menetében ezek a kérdések megválaszolása lényeges lépés atovábbi fejlődés felé.

Tartalma:

 • 2 db 15 darabos puzzle
 • 2 db 12 darabos puzzle
 • 2 db   9 darabos puzzle

Magassága:1,3 m

DJ7112

A három rész külünböző nehézségi fokozatnak felel meg az összerakás, kirakás szempontjából. Különböző háziállatok képei kerülnek egymás fölé, vagy mellé. Csodás képet adnak ki együtt, egyik állatfigura tartja a másikat, mind bájos grafikával megrajzolva, elegánsan, a gyermeki színvilághoz közeli színekkel kifestve.

Tartalma:

 • 2 db 15 darabos puzzle
 • 2 db 12 darabos puzzle
 • 2 db   9 darabos puzzle

Méretei: 140 cm magas a kép ha egymás hátára állnak az állatok.

DJ9513

A képek öntapadós részére óvatosan fel kell simítani a fémfüsttel bevont fóliát. Gondosan az éleket és a sarkokat is ki kell tölteni a szerszám segítségével. A hordozófólia eltávolítása után a megtapadt fémfüst utánozhatatlan fémhatású felülettel díszíti a képeket. A különleges színű és fényű képeket felhasználhatjuk a szoba dekorálására, vagy ajándéknak is kiváló.

A készlet tartalma:

 • 4 db öntapadós lap (15 x 21 cm)
 • 15 db fémfüst-fólia különböző színekben
 • 1 db eszköz a védőréteg eltávolításához
 • 1 db színes útmutató füzet
DJ9518

A képek öntapadós részére óvatosan fel kell simítani a fémfüsttel bevont fóliát. Gondosan az éleket és a sarkokat is ki kell tölteni a szerszám segítségével. A hordozófólia eltávolítása után a megtapadt fémfüst utánozhatatlan fémhatású felülettel díszíti a képeket. A fémfólia mintegy varázsütésre leragad, és a képek csillognak tőle, a színek szinte világítanak.

Tartalma:

 • 4 db illusztrált és előre öntapadós kép (15 x 21 cm)
 • 15 db fémlap a díszítéshez (arany, kék, pármai lila, zöld, bronz, halványlila, bordó)
 • 1 db műanyag szerszám a ragasztott felületek feltárásához
 • 1 db színes útmuató lépésről-lépésre történő magyarázatokkal

A doboz méretei: 16,5 x 23 x 4 cm

Ajánlott életkor: 6 - 10 éves korig

DJ9293

Itt egy szuper teljes doboz a Djecotól, amely 6 kreatív tevékenységet és számos más kreatív tevékenység lehetőségét kínálja az állatok és otthonaik témakörében: kollázs, színezés, mozaik, vágás, karton-építés, matricázás .Mindenki számára van valami! Órákig tartó kézműves tevékenységek a különböző kreatív technikák felfedezéséhez. Minden tartozékot biztosítunk, hogy a gyermek minden egyes tevékenységet vágyai és kíváncsisága szerint végezhessen. A füzet, amely lépésről lépésre részletezi az egyes alkotásokat, eligazítja a gyermeket a lehetséges alkotások kivitelezésében.

Tartalma: 

 • Kollázs: 1 db illusztrált kártya (21 x 28 cm), 2 db előre kivágott vastag kartonlap, 6 db pompon, 2 db mozgó szem, 1 tubus ragasztó.
 • Színező: 2 db kép (21 x 28 cm) 1 ív matrica, 3 db kétoldalas viaszkréta (6 szín).
 • Vágás: 4 db illusztrált lap (21 x 28 cm), 1 db biztonsági olló, 8 db mozgó szem.
 • Mozaikok: 2 db vastag sziluett lap (21 x 28 cm), 3 lap fémhatású mozaikmatrica.
 • Matricák: 1 nagyméretű lap (28 x 63 cm), 2 ív matrica.
 • Karton-építés: 3 illusztrált és előre kivágott vastag kartonlap, 1 lap matrica (21 x 28 cm).
 • 1 db útmutató

A doboz méretei: 29,5 x  23 x 6 cm

 

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

DJ9294

Itt egy szuper teljes doboz, amely 6 kreatív tevékenységet és számos más kreatív tevékenység lehetőségét kínálja a tenger témakörében: kollázs, színezés, mozaik, vágás, karton-építés, matricázás .Mindenki számára van valami! Órákig tartó kézműves tevékenységek a különböző kreatív technikák felfedezéséhez a Djecotól. Minden tartozékot biztosítunk, hogy a gyermek minden egyes tevékenységet vágyai és kíváncsisága szerint végezhessen. A füzet, amely lépésről lépésre részletezi az egyes alkotásokat, eligazítja a gyermeket a lehetséges alkotások kivitelezésében.

Tartalma: 

 • Kollázs: 1 db illusztrált kártya (21 x 28 cm) 2 db előre kivágott vastag kartonlap, 6 db pompon, 2 db mozgó szem, 1 tubus ragasztó.
 • Színező: 2 db kép (21 x 28 cm) 1 ív matrica, 3 db kétoldalas viaszkréta (6 szín).
 • Vágás: 4 db illusztrált lap (21 x 28 cm), 1 db biztonsági olló, 8 db mozgó szem.
 • Mozaikok: 2 db vastag sziluett lap (21 x 28 cm), 3 lap fémhatású mozaikmatrica.
 • Matricák: 1 nagyméretű lap (28 x 63 cm), 2 ív matrica.
 • Karton-építés: 3 illusztrált és előre kivágott vastag kartonlap, 1 lap matrica (21 x 28 cm).
 • 1 db útmutató

 

 

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

DJ9864

Előre kivágott, ragasztott hátoldalú filc formákat tartalmazó készlet a Djecotól, amellyel a 4 db képet kell kirakni, dekorálni. A négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik a kézügyességük. 

A készlet tartalma:

 • 4 db kemény papírra nyomtatott, kiegészítendő kép (20x20 cm)
 • 114 db ragasztandó filc matrica (5 színű)
 • 1 db színes útmutató füzet
DJ9869

Kollázs képkészítő készlet a Djecotól 4 kép elkészítéséhez nyomtatott, csillogó és fémhatású és édes kis mintás matricákkal. Ez a készlet bevezetés a mozaikozásba, amiben a gyermek szép és különböző formájú, habszivacs alapú mozaikdarabokat ragaszthat az igazán vicces illusztrációkra.

Tartalma:

 • 4 db illusztrált kép (21 x 28 cm)
 • 8 lap előre kivágott, öntapadós mozaik részekkel
 • 1 db színes útmutató
DJ9877

A gyermek ragasztóval ragasztja  össze a lapos elemeket és rétegezéssel hozza létre a térfogatot úgy, hogy a perforált elemeket leválsztja az alapról, egymásra helyezi őket. Ragasztható részletekből áll össze az egész kép.  Minden ragasztandó alakzat hátoldalán jelölés van, hogy hova ,kell tenni a ragasztót. Az elkészült alkotások dekorációnak vagy ajándéknak is kiválóak. A négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. Egy kis segítő füzet is található a dobozban ami lépésről - lépésre mutatja meg nekünk a lehetséges elkészítési módokat.

Tartalma:

 • 5 db vastag, fehér szélű, illusztrált és előre kivágott kép (20 x 20 cm)
 • 1 tubus ragasztó
 • 1 db útmutató
DJ8897

Különböző mintájú, csodás kis köralakú mozaik lapocskákkal díszíthetitek fel az állatokat. Miután elkészítettétek őket az eredmény nagyon jó érzést fog okozni, mert valami igazán szépet hoztatok létre. Az alkotás öröme felbecsülhetetlen.

Csodálatos alkotást és rengeteg jó élményt kívánunk!

A doboz tartalma:

 • 3 db  kreatív alap állatfigurákkal 26,5 x 20 cm
 • 300 db kör alakú, öntapadós, polifoam mozaikmatrica 3 különböző átmérővel: 10, 15 és 20 mm
 • 1 db útmutató füzet

A doboz mérete: 27,5 x 21,5 x 3 cm

DJ8930

A sablonnak nevezett, de egyáltalán nem sablonosan megrajzolt halacskás, cicás, tyúkos művészi képeket tartalommal kell kitölteni. Előbb egy különleges plasztikgyurmával, amibe a gyöngyök bele helyezhetőek, majd egyéni elgondolás szerint a sok-sok színes gyönggyel díszíteni. Az elkészült képek akár a nagyinak ajándéknak, akár a gyermeknek szobadíszként örömül szolgálhat.

Tartalma:

 • 3 db interaktív kép
 • 4 cs plasztik
 • 1 cs színes gyöngy

A doboz méretei: 29,5 x 23 x 3 cm

DJ8664

Különböző anyagdarabok felragasztásával tudtok fantasztikus képeket csinálni. Ragasztható részletekből áll össze az egész: a négy kép elkészítése minden gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis borítékokba csomagolták, hogy ne keveredjenek össze. Az elkészült alkotások dekorációnak vagy ajándéknak is kiválóak. Egy kis segítő füzet is található a dobozban ami lépésről - lépésre mutatja meg nekünk a lehetséges elkészítési módokat.

Tartalom: 

 • 4 db kemény papírra nyomtatott, kiegészítendő kép (21 x 28 cm)
 • 4 db boríték, mely a ragasztandó részeket tartalmazza (flitterek, matricák, szalmaszálak stb.)
 • 1 db stift ragasztó
 • 1 db színes útmutató füzet
DJ8666

Ragasztható részletekből áll össze a készlet: a négy kép elkészítése minden kisebb gyermeknek szórakoztató elfoglaltság, miközben fejlődik kézügyességük. A képek részleteit külön kis borítékokba csomagolták, hogy ne keveredjenek össze. Az elkészült alkotások dekorációnak vagy ajándéknak is kiválóak.

A készlet tartalma:

 • 4 db kemény papírra nyomtatott, kiegészítendő kép (21 x 28 cm)
 • 4 db boríték, mely a ragasztandó részeket tartalmazza
 • 1 db stift ragasztó
 • 1 db színes útmutató füzet

A doboz mérete: 29,5 x 23 x 4 cm

DJ9876

A gyermek a magyarázó füzetben található utasításokat követve könnyedén elkészítheti saját bújócskás képét, ahol majd ő maga a hunyó és megtalálhatja az elbújt figurákat, alakokat. A képkészítés egyszerű, a gyermek csak kipattintja az előre kivágott darabokat, összehajtja őket, és felragasztja a 4 illusztrált kép egyikére. A képeket matricákkal díszíti, hogy érdekes és szép felületet kapjon. Azután a sok-sok  rejtett elemet fedez fel a hajtogatással, ragsztással készítetett, előre illusztrált képen!

Tartalma:

 • 4 db illusztrált kép
 • 4 lap előre kivágott forma és alakrész a ragasztáshoz
 • 1 lap matrica
 • 1 tubus ragasztó
 • 1 db lépésről-lépésre útmutató
DJ8977

A lassú, a gyors, a kicsi és a nagy, mind-mind különböznek, de a bátor lovagnak nem számít, hogy pici vagy nagy, álmatag vagy éppen túl gyors. A lovag bátor, legyőzi a saját félelmét, meg tudja védeni magát, ha kell. Mindezt el lehet játjaszani a képzelet mezején a saját maga "gyártotta" bábukkal, mozgatható testrészű bábokkal. Fiúk vagy leánykák, félénkek, vagy bátrak mind egyformán kedvelik a saját készítésű játékot, mint ahogyan a dédimamák is felemlegetik az régi idők öltözethető papírbabáit és a kézzel varrt rongybabákat. Ezekhez is kiváló ötleteket adnak a szálfűzéssel összekapcsolt, mozgatható végtagú lovagfigurák. Melyik lovag mit visel? Az egér pajzsot, vagy varázspálcát? Sokat elmond a szülő számára gyermeke hozzáállásáról az, hogy mit hogyan használ fel a rendelkezésre álló készletből. További lehetőségeket is kitalálnak a kreatív gyerekek. Minden gyermek kreatív, pusztán a lehetőséget kell megadnunk, hogy meg is mutassák alkotókészségüket. 

Tartalma:

 • 1 db négymintás kartonlap
 • 1 db négyféle arcot ábrázoló lap
 • 9 db színes szálfűző
 • 28 db rögzítő kapocs
 • 40 db különböző nagyságú színes gyöngygolyó
DJ8976

Négy db, 20 cm magas varázsló tündér készíthető a készletből. Ez a készlet adhat alapot a további kreatív megoldásokhoz, az újabbnál újabb tündéri ötletek megvalósításához. Fantázia játék eszköze, kézzel fogható kreatív, ügyességi, építő játéka. Színes, ötletes, újabb megoldásokra serkentő készlet. Ennek alapján egy egész tündérkert benépesíthető a gyermeki fantázia varázsló tündéralkotásaival. Fejleszti a képzelő erőt, kreativítást, ügyesíti a kis kezeket, díszíti a gyermekszobát, hasznos és elmélyült játékos foglalkozást ad. Lehet, a nagyik is szívesen segítenek az ő kis tündérkirálynőjüknek bábukat készíteni!

Tartalma:

 • 1 db négymintás kartonlap
 • 1 db négyféle arcot ábrázoló lap
 • 9 db színes szálfűző
 • 28 db rögzítő kapocs
 • 40 db különböző nagyságú színes gyöngygolyó

Doboz méretei: 23 x 23 x 4 cm

DJ9810

A "Pillangok" készlet fából készült gyöngyöket tartalmaz  csodás ékszerek készítéséhez. A színek és formák jól átgondoltak, kedvesen tervezettek, egyszerű a gyöngyök összeválogatása egy csodásan  harmonikus eredmény érdekében. A gyermek a fűzőszálra felfűzi a gyöngyöket, picinyke pillangókat, a saját kedve, ízlése szerint. A készletben található hozzávalókból szép nyakláncokat vagy karkötőket készíthet. A gyermek fűzhet, alkothat egyedül, de a családban közös tevékenységnek is nagyszerű.

Tartalma:

 • 450 db fagyöngy
 • 8 db  bűbájos pillangó figura
 •  6 m rugalmas fűzőszál

A doboz méretei: 15 x 15 x 4 cm

DJ9808

A "Levelek és virágok" készlet fából készült gyöngyöket tartalmaz csodás ékszerek készítéséhez. A színek és formák jól átgondoltak, kedvesen tervezettek, egyszerű a gyöngyök összeválogatása egy csodásan  harmonikus eredmény érdekében. A gyermek a fűzőszálra felfűzi a gyöngyöket, picinyke virágokat, levélkéket, a saját kedve, ízlése szerint. A készletben található hozzávalókból szép nyakláncokat vagy karkötőket készíthet. A gyermek fűzhet, alkothat egyedül, de a családban közös tevékenységnek is nagyszerű.

Tartalma:

 • 450 db fagyöngy
 • 8 db  bűbájos virág és levélke forma
 • 6 m rugalmas fűzőszál

A doboz méretei: 15 x 15 x 4 cm

DJ9809

A "Madarak" készlet fából készült gyöngyöket tartalmaz csodás ékszerek készítéséhez. A színek és formák jól átgondoltak, kedvesen tervezettek, egyszerű a gyöngyök összeválogatása egy csodásan  harmonikus eredmény érdekében. A gyermek a fűzőszálra felfűzi a gyöngyöket, picinyke madárkákat és házikókat, a saját kedve, ízlése szerint. A készletben található hozzávalókból szép nyakláncokat vagy karkötőket készíthet. A gyermek fűzhet, alkothat egyedül, de a családban közös tevékenységnek is nagyszerű.

Tartalma:

 • 450 db fagyöngy
 • 8 db  bűbájos madárka és házikó
 •  6 m rugalmas fűzőszál

A doboz méretei: 15 x 15 x 4 cm

Sorrend: