Készségfejlesztő játék óvodásoknak

Nézet:
Sorrend:
100002252

A nyirfából készült egyedi toronyépítő játék 5 kockából áll. Minden kockába 5 különböző formájú kockát kell a helyes nyílásba illeszteni. A játk fejleszti gyermeke térlátását, finommotorikáját és logikus gondolkodásmódját. Játék közben csöppsége megismerkedik a színekkel, formákkal, az egyes kockákat egymásra pakolva megtanulja a tornyot felépíteni. A kockákat vidám ábrák, gyümölcsök, jelek és számok tarkítják, igy már korai fázisban megismerkedik a számok világával és a matematika alapjaival.

7600004490

A dömperautó zöld platóján különböző kerti szerszámok találhatóak, melyek minden kis kertész munkáját megkönnyítik. A készletben található egy zöld locsolókanna, egy lapát, egy gereblye és egy zöld teknősbéka alakú homokozóforma is. Minőségi műanyag alapanyagból készült, biztonságos minden gyerkőc számára. A nagy autó szimpatikus szemekkel és tarka színkivitelezésben felkelti a kislányok és kisfiúk figyelmét egyaránt. 

7600004290

Ennek a csodás játéknak köszönhetően a gyerekek megtanulják a növényeket és virágokat helyesen elültetni, hogy öntözni kell azokat és foglalkozni velük, így játékos módon pozitív kapocs alakul ki a gyermek és természet közt, ezen felül több időt is tölt e friss levegőn. A kerti asztalka fejlesztően hat a finom motorikára, kertész szerepébe bújva közelebb kerülnek a felnőttek világához, megtanulnak a részletekre összpontositani, játékos módon fejlődik logikus gondolkodásmódjuk és elképzelőerejük. Kerti asztalka méretei 43*27,5*31 cm, erős és tartós műanyagból készült csodaszép zöld színben, így minden udvar és kert éke lesz. Az asztal részét képezi szerszámkészlet is, melyek közt megtalálható 2 virágtartó, kapa, gereblye, ültetőlapát, lapát, locsolókanna és jelölőtáblák is. A kertész asztalka 4 stabil lábon áll, teljes magassága 31 cm, apró gyermeki kezekhez lett kialakítva. Gyerkőcök feltölthetik földdel és elültethetik az első magokat. Az asztal körül tárolónyílások lettek kialakítva, melyekbe a kerti munkálatok végeztével a szerszámok elrakhatóak. 

7600003279

A csomagban 3 darab forma 1-es versenyautó található kék, piros és szürke színekben, versenyszámokkal jelölve. A verseny biztonságos lefolyásáért 2 mosolygó arcú személygépkocsi is gondoskodik, mégpedig a sárga műszaki jármű és a fehér biztonsági autó. A yyerkőcöket garantáltan lenyűgözi a versenyautók valósághű külcsínje, egyedi dizájnja és tarka színkivitelezése.

DJ8915

5 gazdagon illusztrált sablon van a készletben, lovak, különböző nézőpontból és mozdulatsorral. A sablon nyílásai úgy irányítják a ceruzát, hogy tökéletesen le lehessen rajzolni az ábrázolt állatokat. A sablonok vastag műanyagból készültek, moshatóak és nagyon ellenállóak, újra és újra használhatóak!

Tartalma:

 • 5 db műanyag sablon (20 x 20 cm)
DJ8819

Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A földön vizen levegőben közlekedő járműveket egyszerűsítatt módon ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek,és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár színezőket, képeslapokat lehet megalkotni, vagy történeteket rajzolni.

Tartalom:

 • 5 lap ( 20 x 20 cm ) rajzsablon
DJ8820

Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon. A különbőző helyeken élő állatokkal kapcsolatos szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége.A sablonokkal akár egyedi képeslapokat is lehet rajzolni.

Tartalom:

 • 5 lap ( 20 x 20 cm ) rajzsablon
DJ8916

5 gazdagon illusztrált sablon van a készletben, vadállatok, különböző nézőpontból és mozdulatsorral. A sablon nyílásai úgy irányítják a ceruzát, hogy tökéletesen le lehessen rajzolni az ábrázolt állatokat. A sablonok vastag műanyagból készültek, moshatóak és nagyon ellenállóak, újra és újra használhatóak!

Tartalma:

 • 5 db műanyag sablon (20 x 20 cm)
DJ8863

Az arányos rajzolás elsajátítását segíti az öt tematikus sablon.A dinókat ábrázoló szett arra késztet, hogy mielőbb ceruzát ragadjon a gyermek, és megmutassa kreativitását, miközben fejlődik kézügyessége és rajzkészsége. A sablonokkal akár képeslapokat lehet megalkotni, vagy történeteket rajzolni.

Tartalom:

 • 5 lap (20x20 cm) rajzsablon
DJ8891

A mexikói motívumú állatok színeinek kiemeléséhez a gyermek a képeket a kis ragasztó- és metál színezésű habszivacs alapú négyzetekkel egészíti ki, lépésről lépésre követve az útmuatóban található utasításokat.

Tartalma:

 • 2 db illusztrált kép (21 x 28 cm)
 • 7 lap négyzet alakú habmatrica (metálszínekben)
 • 1 db színes, lépésről-lépésre útmutató
DJ8663

A rajzos útmutató segít, hogy csodás madaras képeket készíts a készlettel. Az alapról távolítsd el a megfelelő számozású képrészletet és szórd rá a megadott színű homokot vagy csillámotport! A színezőanyag beleragad a felületbe. A fennmaradó port töltsd vissza a tégelyébe! Jöhet a következő részlet. Érdekes megfigyelni ahogy részletről részletre változik az alkotás. 

A készlet tartalma:

 • 1 db színes útmutató füzet
 • 1 db a munkát segítő eszköz
 • 9 tégely színes homok
 • 2 tégely 2 féle színű csillámporral
 • 4 db előrajzolt kép (15 x 2 1 cm)

A doboz mérete: 16,5 x 23 x 4 cm

DJ8678

Ez a művészi szett, tökéletes ajándék minden kreatív gyermek számára! Az elkészült képek szépen mutatnak a gyerekszoba falán, de ajándéknak is kiválóak. 

A készlet tartalma:

 • 4 db kemény kartonból készült kép öntapadó felülettel (15x20 cm)
 • 12  tégely színes homok
 • 1 db a fóliák eltávolítását segítő eszköz
 • 1 db színes útmutató füzet

A doboz mérete: 16,5 x 23 x 4 cm

DJ8932

Ez vicces és rajtad múlik hogyan díszíted fel az állatokat. Melyik az a gyermek, aki ne szeretné a matricákat? Remek elfoglaltság a vicces állatképek dekorálása, amelyhez nem kell más, csak fantázia és rengeteg matrica. A Djeco 24 állatos hátteréhez hat ív matrica tartozik, amely kimeríthetetlen tárháza a legérdekesebb és legkreatívabb ötleteknek.

Tartalom:

 • 24 db állatos háttér
 • 6 ív matrica
 • 1 db színes útmutató füzet
DJ9070

Már 18 hónapos korú gyerekével biztonságosan tud játszani, "dolgozni" :) a szülő, nevelő. A visszaszedhető matricák korosztálynak megfelelő lányka és fiúcska ruhákat ábrázolnak. A sokféle módon variálható ruhatárral változtathatja a gyermek a napi öltözetet. Az öltöztető dosszié két fülén tárolhatóak a ruhadarabok, és a rendre szoktatás már el is kezdődik. Sok-sok beszélgetésre, ismeret átadásra van lehetősége miközben foglalkozik a gyermekkel. Ezt a praktikus formátumú dossziét bárhová viheti magával a gyermek.

Tartalom:

 • 1 db öltöztető dosszié 1 képpel (23 x 43 cm kihajtott fülekkel)
 • 14 db újra és újra tapasztható műanyag matrica
DJ9055

Relief elemek 4 relief elkészítéséhez. A gyerek sima, színes és vastag papírokat rak össze. Ragasztja őket az illusztrált hátterekre, és gyengédséggel teli jeleneteket hoz létre. Gyönyörű papírok vannak a készletben amelyeket könnyű kezelni. Kétoldalas matricák.

Tartalma: 

 • 4 db kitöltendő illusztrált kártya
 • 6 lap vastag, színes, előre kivágott papír
 • 4 lap matrica
 • 1 lap kétoldalas matrica
 • 1 db színes magyarázó füzet
DJ9056

Hajtogatási és ragasztási tevékenység 4 relief elkészítéséhez, 3 éves és 3 évesnél idősebb gyermekek számára. A gyerekek különböző méretű és színű papírköröket hajtogatnak, majd kétoldalas ragasztószalaggal összeragasztják azokat. Látni fogják, hogy ugyanazzal a formával nagyon különböző képeket lehet készíteni. Vastag "háttér" kártyák vannak a készletben. Színes körök, amelyek többféle átmérőben vannak kialakítva, hogy azonos formákon tapasztalhassák meg a gyermekek a méret különbözőségeit. Kétoldalas matricák: tiszta tevékenység. Magyarázó füzet színes képeken mutatja be a hajtogatás, ragasztás menetét.

Tartalma: 

 • 4 db illusztrált kép
 • 6 lap illusztrált és előre kivágott papírkör
 • 5 db mozgó szem
 • 1 lapon kétoldalas ragasztó matricák
 • 1 db illusztrált útmutató
DJ9097

A gyermek a színes és világító korongokat ragasztva imádni való állatokat díszít. 3 illusztrált aranyos képen ragaszthatja fel az öntapadó színes, rajzos korongokat egy mókus, egy bagoly és egy pillangó lesz csodás ettől!

Tartalma:

 • 3 db illusztrált kép (26 x 17 cm), pillangó, mókus és bagoly
 • 10 lap ragasztandó habszivacs (3 különböző méretű), sima és nyomtatott díszítő korong
 • 1 db útmutató

Ajánlott életkor: 3 - 6 éves korig

H306287

Zsiráfok, oroszlánok, zebrák és más egzotikus állatkák sorakoznak fel a nagy állatparádéhoz.

Az állatok a különböző színű formák segítségével újra és újra összerakhatók.

Új hibrid fajok is kialakíthatók, ami garantáltan mindig szórakoztató és kreativitásra ösztönöz.

Fejleszti a finommotorikus készségeket, a szem-kéz koordinációt, a kézügyességet és a kreativitást.

Sokféle építési lehetőséget kínál.

Tartalma: 25 építőelem.

A doboz mérete:  23 x 28 cm.

Életkor: 1,5 éves kortól

Anyaga: bükk

SC6182252

Ezek az akrobatikus aranyos állatok képesek a legcsodálatosabb mutatványokra. Le tudod másolni őket? Helyezd el úgy az állatbarátokat, ahogy a feladványkártya mutatja. Ügyelj minden részletre és csináld meg a legőrültebb kombinációkat az elefánttal, a krokodillal, a madárral és a vízilóval.

 

Összesen 40 feladványt tartalmaz a játék 2 különböző nehézségi szinten.  

Az egyensúlyozó játék fejleszti a gyermek finommotoros készségét, a koncentrációt és a kéz-szem koordinációt.

4 éves vagy idősebb gyermekek számára alkalmas.

Tartalom: 4 db faállat, 20 db kétoldalas feladvány kártya 2 nehézségi szinttel

SC6182274

Az élet a farmon egy meglepően szórakoztató mágneses játék, amely olyan készségeket serkent, mint a logikus gondolkodás, a térlátás, a vizuális érzékelés és a koncentráció. A játék 20 feladatkártyát tartalmaz 2 különböző szinten. A feladat: újra alkotni a vidéki állatokkal és virágokkal díszített vidám jeleneteket a feladatkártyákon ábrázoltak szerint.

SC6181155

Végre itt a tökéletes erdős kirakó, amivel útközben is játszhatsz!

Ez a kihajtható könyv 2 puzzle rejtvényt is tartalmaz, külön-külön 20 darab puzzle elemmel. Akár az autóban vagy egy étteremben is használhatod, hiszen a mágneses darabkák hozzátapadnak a táblához, így nem szóródnak szét. Mindkét kép kirakását mintakép segíti. 

 

Mérete: 18x18x1,5 cm

SC6182057

Imádni fogod ezt a fantasztikus, hat darab darts-nyílvesszőt tartalmazó játékot, amelyet kint és bent is játszhatsz egyaránt!


Tedd próbára magad és barátaidat, versenyezzetek ki tud több pontot szerezni! A nyilak rendkívül jól tapadnak a műanyag vászonhoz, amely dupla szórakozást kínál, hiszen elöl és hátul is kedves rajzok lettek rá nyomtatva. A hat gumiból készült, rendkívül rugalmas tapadókorongokkal ellátott dartsot méretüknek és formájuknak köszönhetően a kis kezek is könnyen eldobhatják, ráadásul nagyon könnyűek is.


Teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel a nyilaknak nincs éles hegye. Bármilyen sima felületre tapadnak anélkül, hogy nyomot hagynának!
A játék egyszerű felakasztási rendszerének köszönhetően szinte bárhol játszható. Stabil kartondobozba csomagolva érkezik hozzád, így a vászon és a hat darts mindig kompakt helyen tárolható. A 'Start to dart'-ot játszhatod egyedül, barátaiddal vagy az egész családdal!


A gyerekek a játék által könnyedén fejleszthetik a kéz-szem koordinációjukat és matematikai ismereteiket. A Scratch Europe dartsok, a gyermekek számára készült darts táblák piacvezetője!


A készlet tartalma: 
-6 db tapadókorongos nyíl
-1 db darts tábla, melynek mindkét oldala mintás, így dupla játékélményt kínál.
-1 db tapadókorong a játék felszereléséhez


Mérete: 38*60 cm

SC6181151

Végre itt a tökéletes dinós kirakó, amivel útközben is játszhatsz!

Ez a kihajtható könyv 2 puzzle rejtvényt is tartalmaz, külön-külön 20 darab puzzle elemmel. Akár az autóban vagy egy étteremben is használhatod, hiszen a mágneses darabkák hozzátapadnak a táblához, így nem szóródnak szét. Mindkét kép kirakását mintakép segíti. 

 

SC6182042

Ez az aranyos darts játék egyedülálló kialakítással rendelkezik, hiszen a mágneses vászon mindkét oldala használható a játék folyamán. A nyilak műanyagból készültek mágneses, lapos heggyel a végükön, így a játék teljesen biztonságos a gyermekek számára. A vászon és a 6 darts szépen csomagolva, egy erős kartonból készült hengerben érkezik, így könnyedén tárolható.

 

A darts szórakoztató játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, gyermeke biztosan nem fogja megunni!

 

A játék mérete: 40 cm x 31 cm

 

SC6182059

Imádni fogod ezt a fantasztikus, hat darab darts-nyílvesszőt tartalmazó unikornis játékot, amelyet kint és bent is játszhatsz egyaránt!

Tedd próbára magad és barátaidat, versenyezzetek ki tud több pontot szerezni! A nyilak rendkívül jól tapadnak a műanyag vászonhoz, amely dupla szórakozást kínál, hiszen elöl és hátul is kedves rajzok lettek rá nyomtatva. A hat gumiból készült, rendkívül rugalmas tapadókorongokkal ellátott dartsot méretüknek és formájuknak köszönhetően a kis kezek is könnyen eldobhatják, ráadásul nagyon könnyűek is.

Teljesen biztonságos a gyermekek számára, mivel a nyilaknak nincs éles hegye. Bármilyen sima felületre tapadnak anélkül, hogy nyomot hagynának!

A játék egyszerű felakasztási rendszerének köszönhetően szinte bárhol játszható. Stabil kartondobozba csomagolva érkezik hozzád, így a vászon és a hat darts mindig kompakt helyen tárolható. A 'Start to dart'-ot játszhatod egyedül, barátaiddal vagy az egész családdal!

 

A gyerekek a játék által könnyedén fejleszthetik a kéz-szem koordinációjukat és matematikai ismereteiket. A Scratch Europe dartsok, a gyermekek számára készült darts táblák piacvezetője!

 

A klészlet tartalma: 

-6 db tapadókorongos nyíl

-1 db darts tábla, melynek mindkét oldala mintás, így dupla játékélményt kínál.

-1 db tapadókorong a játék felszereléséhez

 

Mérete: 38*60 cm

Sorrend: