Készségfejlesztő játék óvodásoknak

Nézet:
Sorrend:
ET140449

Bowling játék már egészen kicsi kortól az Egmont Toystól! Állítsuk fel a mackókat és finoman a kis plüss labdával döntsük le őket. A figurák amellet, hogy 12-20cm magasak pihe-puhák. Játék közben kiderül melyik mackó marad tovább talpon!

A játékkal fejlődik gyermekünk szem-kéz koordinációja, képzelete.

Anyaga: 100% Poliészter

Figurák mérete: 18cm magas

ET140451

Bowling játék már egészen kicsi kortól az Egmont Toystól!Állítsuk fel a cicás, egereket és finoman a kis plüss labdával döntsük le őket. A figurák amellet, hogy 18cm magasak pihe-puhák. Játék közben kiderül, a cica, vagy az egerek maradnak-e tovább talpon !

A játékkal fejlődik gyermekünk szem-kéz koordinációja, képzelete.

Anyaga: 100% Poliészter

Figurák mérete: 18cm magas

ET140453

Bowling játék már egészen kicsi kortól az Egmont Toystól! Állítsuk fel a malacokat, farkast, piroskát és finoman a kis plüss labdával döntsük le őket. A figurák amellet, hogy 18 cm magasak pihe-puhák. Játék közben elmesélhetjük a három kismalac és a farkas történetét, valamint piroskáról is mesélhetünk.

A játékkal fejlődik gyermekünk szem-kéz koordinációja, képzelete.

Anyaga: 100% Poliészter

Figurák mérete: 18cm magas

ET630702

Rajzoló mágneskönyv az Egmont Toystól. A kis toll segítségével rajzoljátok meg a cicát, teknőcöt, cicát, a kis kalózt, katicát, vagy a hercegnőt a játék élmény garantált. Újrakezdenétek? Semmi baj, rázzátok meg a könyvet és már kezdhetitek is előről. A játék remekül fejleszti gyermekünk kreativítását, szem-kéz koordinációját, finommmotorikáját. Remek időtöltés akár közösen is.

 • mérete: 29x21x1 cm
 • anyaga: kemény karton, mágnes
 • bababarát vízbázisú festék
 • CE minősítés
ET630604

Készítsétek el otthon a legszebb transzfer nyomatot, hozzatok létre egy egész állatvilágot. 4 lapon több mint 137 állatot találtok. Távolítsátok el a hátuljáról a védőfóliát, helyezzétek a kívánt helyre és finoman dörzsöljétek át. A készlet egy csodaszép dobozban érkezik hozzátok, 3 éves kortól ajánljuk!

Jellemzői:

Mérete: 18X20X2cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: papír, karton

ET630549

Természetes fából készült robot, mozgatható kézzel és lábbal (mozognak, amikor meglököd a robotot). A robothoz vízbázisú festékeket és ecsetet adunk, formáljátok a saját ízlésetek szerint a kis robotot. 3 éves kortól ajánljuk.

Jellemzői:

Mérete: 20X20X4cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: Fa, vízbázisú babarát festék

ET630561

Természetes fából készült fa játék kutyus, aminek lábai nyomásra mozognak. A fa játék kutyus vízbázisú festékeket és ecsetet adunk, formáljátok a saját ízlésetek szerint a bábut és a végén ne felejtsétek el elnevezni se. 3 éves kortól ajánljuk.

Jellemzői:

Mérete: 4x10cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: Fa, vízbázisú babarát festék

ET630558

Természetes fából készült fa játék sárkány mozgatható szárnyakkal! A játék sárkányhoz vízbázisú festékeket és ecsetet adunk, formáljátok a saját ízlésetek szerint a játékot. 3 éves kortól ajánljuk.

Jellemzői:

Mérete: 28x21x12cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: Fa, vízbázisú babarát festék

ET630556

Természetes fából készült teknős, mozgatható fejjel és farokkal (mozognak, amikor meglököd a teknőst). A teknőshöz vízbázisú festékeket és ecsetet adunk, formáljátok a saját ízlésetek szerint a kis teknőst. 3 éves kortól ajánljuk.

Jellemzői:

Mérete: 16X19X5cm
Korosztály: 3 éves kortól
Anyaga: Fa, vízbázisú babarát festék

ET550039

Klasszikus búgócsiga játék az Egmont Toys-tól, már egészen pici kortól (10 hónapos kortól) használható. Csodaszép vidéki állatok minta elevenedik meg a fém csigán, a játék remekül fejleszti a kicsik kézügyességét és finommotoros képességeit.

A forgáshoz csak meg kell nyomni párszor a játék tetején található kart és már pörög is!

ET570092

Minden játékos (2-4 személy) kiválaszt 6 db dominót, a megmaradó kártyák alkotják a talont. Az első játékos kitesz egy dominót az asztalra pontokkal felfelé, a többi játékos ezt követően rakhatja le a nála lévő dominot mindkét oldalára, a lényeg hogy a rajta található állatok számának egyezniük kell. A játékosnál nincs olyan domino ami egyezik, a talonból húzhat magának újabb dominót. A játék addig tart míg el nem fogy a játékos kezéből a domino!

Leírás

  • dominó játék 28 db állatmotívumos kártyával
  • doboz mérete: 18 x 18 x 4 cm
  • kártyák mérete: 7 x 7 cm, mely 3 mm vastag
  • játékosok száma: 2-4 fő
  • életkor: 3+
  • anyaga: karton
  • CE minősítés
ET630670

Az Erdő állatai mágneses játékkal órákig játszhattok,  sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, ismerjétek meg az erdőben élő állatokat. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 100 darabból álló játék.

 • mérete: 25x24cm
 • anyaga: kemény karton, mágnes
 • bababarát vízbázisú festék
 • CE minősítés
ET630657

A Játékautók mágneses játékkal órákig játszhattok,  sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, helyezzétek el a mentőt, tűzoltót, rendőrautót, de vigyázat a szabálytalankodóknak jahj. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 77 darabból álló készlet.

 • mérete: 25x21cm
 • anyaga: kemény karton, mágnes
 • bababarát vízbázisú festék
 • CE minősítés
ET630652

A Ház mágneses játékkal órákig játszhattok, sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, rendezzétek át a szobákat, díszítsétek új virággal, bútorral. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 100 darabból álló játék.

 • mérete: 25x21cm
 • anyaga: kemény karton, mágnes
 • bababarát vízbázisú festék
 • CE minősítés
ET630665

A dinoszauruszok mágneses játékkal órákig játszhattok, sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, ismerjétek meg a dinoszauruszok játszva. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 46 darabból álló játék.

ET630651

A Szafari mágneses játékkal órákig játszhattok,  sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok! A lehetőségek szinte korlátlanok, ismerjétek meg a szafarin élő állatokat, növényeket. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 59 darabból álló játék.

ET630650

A Farm mágneses játékkal órákig játszhattok, sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, ismerjétek meg a farmon élő állatokat, a gazdák mindennapjait. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 70 darabból álló játék.

ET630671

Az óriás világkönyv megtanítja gyermekünknek, mely földrészen milyen állatokkal találkozhat! Kinyitva egy hatalmas mágneses könyv várja a piciket, na de vigyázzatok, nem mind1 melyik állatot hova teszitek. Találjátok meg közösen a lakhelyüket és jutassátok haza őket. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk.

ET630669

A tengeri állatok mágneses játékkal órákig játszhattok,  sok mágneses darabnak köszönhetően, amelyeket mindenféle pozícióba felragaszthattok, variálhattok. A lehetőségek szinte korlátlanok, helyezzétek el a tenger állatait bárhova, a lehetőségek szinte végtelenek. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. 80 darabból álló készlet.

ET630667

73 Darabos mágneses öltöztető játék lányoknak! A kombinációk szinte végtelenek, öltöztessétek a lányokat az évszaknak megfelelően, de vigyázzatok, meg ne fázzanak. A játék remekül fejleszti a képzeletet, a szem-kéz koordinációt, finommmotorikát. 3 éves kortól ajánljuk. Öltöztessétek fel játszva a lányokat az évszaknak megfelelően

DJ8185

A Kis barátok dominó készlet egy állati témájú képfelismerő és számegyeztető játék.

Mi szól a vásárlás mellett?

 • Fejleszti a megfigyelő készséget, szabálytudatot, emlékezetet.
 • Vastag kartondarabok, könnyen megfoghatóak.
 • Egy kocka alakú doboz ami könnyen hordozható.
 • 2 játékoldal: állatképes illusztrációk vagy csillagképek.
 • 2 fajta méretben kapható.
 • FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír és karton termék.

Tartalma:

 • 28 darab képes, kétoldalú dominó
DJ8756

Origami hajtogatás lépésről-lépésre a Djecotól.

A mellékelt utasításban lépésről-lépésre, hajtásról-hajtogatásra pontos utasítás, eligazítás található. Édes dolgokat lehet origamivá tenni ezzel a készlettel.

Tartalma:

 • 12 db nagy hajtogató papír
 • 12 db közepes hajtogató papír
 • 1 db útmutató

Ajánlott életkor: 6-11 éves korig

DJ9896

Fonalfűzés színes zseníliafonalakkal a Djecotól.

A gyermek a magyarázó füzet utasításait követve átfűzi a zseníliaszálakat a kártyákon lévő nagy lyukakon. A kártya kitöltése után egy gyönyörű színes festmény lesz belőle, amelyet a dél-amerikai kuna művészet ihletett!

A kuna művészet a "mola" egy hagyományos, sokszínű textil kézimunka, amelyet több anyagréteg kivágásával és egymáshoz illesztésével állít elő a Panamában és Kolumbiában élő kuna közösség. Hagyományosan a hímzések, minták körvonala, naracssárga, piros, vagy fekete. A körvonalon belül teljesen kitöltik különböző színekkel a formát. Egyedi, érdekes, magával ragadó kézimunkák.

Miért érdekes ez a fűzőjáték?

 • Eredeti és nagyon egyszerű tevékenység, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy 4 szép képet készítsen zsenília fonalból.
 • 2 méretű zsenília fonal és sok szín van a készletben, kreatívan lehet felhasználni a saját, egyedi kép készítéséhez.
 • A magyarázó füzet színes és csak képben mutatja meg, mit hogyan kell, vagy lehet készíteni, fűzni.

Tartalma:

 • 4 db vastag, lyukas, illusztrált kép (20 x 20 cm)
 • 130 db-nál több zseníliaszál
 • 1 db lépésről lépésre színes, képes magyarázó füze
DJ9057

Kreatív képkiegészítés a Djecotól.

Papírt vágni fogazott ollóval, olyan tevékenység, amit a gyerekek imádnak! A gyermek cikk-cakk ollóval vágja a lapokat a vonalakat követve. Ezután a csinos, cikk-cakkos körvonalú darabokat az illusztrált kártyákra ragasztva négy képet egészít ki, amikre büszke lehet!

Tartalma:

 • 9 db kivágható illusztrált lap, 21 x 21 cm (halacska, bari, madár, pillangó)
 • 4 db díszíthető illusztrált kép
 • 1 db cikk-cakk olló
 • 1 db kétoldalas matricalap 
 • 1 db lépésről-lépésre magyarázó füzet
DJ8184

Többfunkciós fejlesztő játék a Djecotól.

A memória játék képei pártaláló játék képei is egyben, amelyeken a különböző egymással ellentétes fogalmak, máskor az azonos fogalmak vannak megjelenítve. Gyors- lassú, gyáva - bátor, egyforma, azonos szavak tartalmazta fogalmak megtanulására is szolgál, amellett, hogy lehet vele játszani hagyományos szabályok szerint memória játékot is, hiszen eredetileg arra is tervezték.

Tartalma:

 • 16 pár memoria-kép

Doboz méretei: 15 x 15 x 15 cm

DJ7949

Színezhető cicás legyező a Djecotól.

Egy színezhető legyező és a színeihez illő tokja egy egyedi alkotáshoz, amely Konekot, egy imádnivaló cicát ábrázol. Filctollal való színezés javasolt.. "Koneko" japánul cicát jelent.

Mi szól a vásárlás mellett?

 • Gyönyörűen lehet színezni, van hozzá színező modell lap is, de egyénileg is lehet alkotni.
 • Védőtokja biztosítja atartós élettartamot

Tartalma: 

 • 1 db nagy legyező (37 x 21 cm)
 • 1 db védőtok
 • 1 db útmutató füzet

Csomagolás méretei: 20 x 20 x 3.5 cm

Sorrend: